• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

canim benimmmm anlat gitsin zaten icinde kalip buyumesinn..kendini mutlu edecek bişeyler bul tatlimm muzik dinlemek yada alışveriş gibii azcik kafa dağıt enerji toplaa bakimm, lazim yani :9:

ben enerjimii szlee alıyorummm arkadaşımmm saolasınnn sen napıon çalışmalar nasıl gıdıo ben kahveden tıksındım ama neden bılmıorum acaba belırtımı bu arada bu ay 31 gün bu nedenle regl tarıhım 12 şubata gelıo demı ben 28 gunde bır regl oluorumm haaaaaaaaaa canım canımmm nasıl oluooo

Kızlaaarrrr kavga yok kocişlerle bu aralar hele yum yum günlerindeee hiiççç yoookk :46:
Bu arada bnmki hiç susmaz kavgada bnde susmamm bi o bi ben snra bırakır geçerim odaya o daha konuşurkenn :))

ayyyy cok şımardiiiiiiiiiiiiiiiimmmm :16::16: cokkk muTlu ettin beni kuzuum cok tesekkur ederiiimm, ama sizler olmasaydıniz bu topik de olmazdi sizler sayesinde pozitif ve moral dolu bi topik olduu :16::16::16::16: ay sen kendinden haber ver bakiiiim yok dimi kırmızılaaaarr :18:

Canıııımsın:)) Valla tatlım yok şimdilik ama benim genelde bir kaç gün gecikebiliyor pko yüzünden:(( Hayırlısı bakalım.Çook büyük ihtimal gelir kırmızılar:(( Ama moral bozmaaaak yoook:)) Artık önümüzdeki maçlara bakacağızzz:)))))))

düşünme simdi bunları canimm biliyorum cok zor ama belirti aramayi da birak, çünkü en net belirti adet gununun gecikmesii :34:
insallah gecikir da gelmez ay insallahhh rabbim bu mubarek aylarda yuzumuzu guldursun evet takmiycam aramiycamda gelirse yok zaten bisey birazda seni taniyim ne zamandir.istiyon sen ve ilk mi

aynen öle yapıorumda ınsan bazen doluyooo tatlımmm sen ne durumdasınnn canım

Bizim çok şükürr dedim ya akşam sanki hiç bişe olmamış gibi geldi öpmeler sarılmalar seni özledimler.tabii bende suratt 5 karış dedim ki sabahtan akşama ne değişti ? sabah ne olmuştuki diyo bana . suratıma bakmadan giden sendin dedim sana sormalı aa bende diyorum bugün bişe unuttum sabah öpmedimmi seni falan diyo. sonra tekrar saılmalar falan hadi gelde uzat uzatabilirsennnn:))

Hayirlisi tabiki basta ama hep iste amalar sizleri bilmiyorum yeni.taniycam kendim kirmizilara bir hafta kala bende.basliyo sikintilar uzgunlukler kendimi dinlemeler.ufff insan yoruluyo.beynim yoruluyo kirmizilar gelincede bunalim maaaann bitmez bu bebek.bekleyenlerin sikintilari rabbim.hayirlisiyla once tum isteyen kardeslerime sonrada bana nasip.etsin kucagimizi bos birakmasin dilerim.su mubarek cuma cuma serifin yuzu gozu hurmetine kabul.eder dileklerimizi

Evet çok sıkıntılı canım ben geçen ay komple ağlamıştım ya acayip duygusaldım sürekli wc gittim eşim hamilesinde benden mi saklıyorsun dedi en sonunda ama kırmızılar geldi bu ay rahattım ama 1 hafta kala başladı sabırsızlık endişe heyecan şimdi yaptım tek çizgi adet günüm bugun bide yarın sabah ilk idrarımla yapıcam...aminnnn inşşşş

Canıııımsın:)) Valla tatlım yok şimdilik ama benim genelde bir kaç gün gecikebiliyor pko yüzünden:(( Hayırlısı bakalım.Çook büyük ihtimal gelir kırmızılar:(( Ama moral bozmaaaak yoook:)) Artık önümüzdeki maçlara bakacağızzz:)))))))

İşte bu yaaa moral bozmak yooookkkk :46::46::46::46:
Hemmennn önümüzdeki maçlara bakıcaz kırmızıları görsekte :))

Bizim çok şükürr dedim ya akşam sanki hiç bişe olmamış gibi geldi öpmeler sarılmalar seni özledimler.tabii bende suratt 5 karış dedim ki sabahtan akşama ne değişti ? sabah ne olmuştuki diyo bana . suratıma bakmadan giden sendin dedim sana sormalı aa bende diyorum bugün bişe unuttum sabah öpmedimmi seni falan diyo. sonra tekrar saılmalar falan hadi gelde uzat uzatabilirsennnn:))

valla dun kedı köpekkkk gıbıydık bızdee sabhta uyuyorum dıee bana sarılıo bende napıyım numara çektım uyuomuş gıbı kalktım sarıldın bılıomm yalan yaptım dedınn öyle barışşştıkkk

Benimkide öyle der sabah ne olmuştu ki :1::1:

Kızlaaarrrr kavga yok kocişlerle bu aralar hele yum yum günlerindeee hiiççç yoookk :46:
Bu arada bnmki hiç susmaz kavgada bnde susmamm bi o bi ben snra bırakır geçerim odaya o daha konuşurkenn :))

benim koca beni bırakır söylenirim söylenirim o uyur bende deliririm :52:
kırmızılar gelirse çok üzülecem ama kendime yediremiyom işte :43:

valla ben ne durumdayim bilmiyorum tatlimm bi umutsuzluk karamsarlik ve bosvermislik icindeyim size umut olmaya calisiyoruum..bi acayip oldum su siralarr :5:

heyyyyyyyyyttttttttttttttt yok öleeeeee salmalar bı kendını bırakmalarrrrr bebeişimmmmm bıraz pozitıfff olll umut dağıtılmaz paylaşılırr allhın ıznıylee herkesss anne olcakkk

evet yaa topik olarak bu konuda cok uyumluyuzz...

bende hiç duymadım da solemesi ayıp parmakla neye bakıyoruz onu anlamadım:))

Canım benim bazen 2 kat hassas günümüzde oluruz ya. cok takılma ama içinede atma tabiii. içine attıkçada sen yıpranırsın sorun ne bilmiyorum ama eger konusarak çözülecek bişeyse al oturt karşına konuş rahatsızlığını dile getir. hee yine anlamadılar mı o zaman salıver gitsin. he hee de geçç kenaraa..
mrb canim parmakla.vajindan.bakabiliyosun ben kk dan ogrendim.yapanlar yazmis tabi.birde.eski kadinlar.boyle.anlarmis hamile olup olmadiklarini parmakla bakip parmagina bisey degerse adet olacaksin degmezsse hamilesinmis bende.bu ay bu hafta baktim tamda.adet tarihim.bakalim. Dogrumu bende.bilmiyorum

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: aynııı bennnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa

Hahahhhh :)) bide bennn inanılmazz inatçıyımdır hayatta gitmemm yanınaaa :)) hep o gelir ama hmnde barışmam gelir gider o öle :)) snra özürler bilmem neler :)) biz uzatamıoruz bide ya ikimizde gerçi bna kalsa çok güzel uzatırımda amaaann diorum sınunda barışczz ztn :))

benim koca beni bırakır söylenirim söylenirim o uyur bende deliririm :52:
kırmızılar gelirse çok üzülecem ama kendime yediremiyom işte :43:

üzülmeeee canımmm ben kırmızı dıee bebeğimiiiii kaybetımm daha noktaydııı ınsanı çok etkılıo regl sandım kımyasal gebelıkkmiş oysakıı:50::30::30:

Back
X