Hamile kalmayı bekleyenler

Ben bugün maalesef adet oldum, aslında garip bir durum, sabah ilk lavaboya gittiğimde peçeteye pembe bir akıntı geldi ben de önlemimi alayım dedim, fakat az önce tekrar lavaboya gittim, hiç bir şey yoktu ama sonra peçeteyle silince daha yoğun pembe akıntı geldi. Sanırım akşama çözülür. Ayrıca çok fena bir şekilde başım ağırıyor. nedendir bilemedim, ilaç içmek zorunda kalacam sanırım

Merhaba duygu ben..
2012 ağustos annesiyim 26aylık bi paşam var.şimdi ikinciyi istiyoruz.bu ay korunmayı bıraktım acelem yok tabiiki rabbim ne zaman nasip ederse.aslında hala şüphem var ikinci çocuk için ama geç te kalmak istemiyorum hayırlısıyla bende sizlerle bekleyebilirim bu süreci kabul ederseniz..

tabiki, burası herkese açık bir yer, ne mutlu sana ki bir çocuğun var, allah bağışlasın, allah ona ve size uzun ömür ve sağlık nasip etsin. İnşallah en kısa zaman da 2. çocuğuna hamile kalırsın. :)

Merhaba kızlar
6 aylık evliyim 1 yıl dolmadan bebiş düşünmüyorduk ama bayramda fikrimiz birden değişti ve artık çalışmalara başladık. Bu ay yumurtlama günümü,hassas dönemi kaçırmış olduk önümüzdeki ayda çalışmalar devam edecek ins.
21 Temmuz
18 Ağustos
14 Eylül adet baslangic tarihlerim bugün yarin adet olurum herhalde
Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla anne olmayı nasip etsin..

Selamlar Herkese,
Neredeyse bir senedir bu konuyu takip ediyorum. Başlığı açan canım arkadaşım, gizzz'imin nur topu gibi tatlı mı tatlı bir oğluşu var:))))))) Allahım nazarlardan saklasın.
Allah gebelik bekleyen herkese sağlıkla hayırlı gebelik, doğum ve evlat nasip etsin:))))
Giizzzim gibi siz de inşallah en kısa zamanda miniğinizi alırsınız kucağınıza:)

Topiğin hayırlı olsun tatlım umarım sana uğurr getirirr

eline saglik cnm,insallah bu listeden bebek haberleri alicaz bu ay..

Kizlar bat 3 subat ama buqun kahverenqi lekler olmus bir iki tane ne olabilir oyle

merhabaaa:)ben nasıl kaçırmışım burayı...
26 aydır bekliyorum bebeğimi.eşimde sperm azlığı var veeee 20 ocakta aşılama yaptırdım:))1 şubatta sonucu alacağım:)

selamun aleykum hanımlar bnde hamıle kalmak ıstıyorum bakalım bu ay ne olacak cok heycanlıyım..

kafaya takınca adet bile gecikiyo demek ki hormonlarıda beynimiz yönetiyor..dedikleri kadar var. ne kadar az düşünürseniz o kadar çabuk bebeğimiz olur.

Kızlar bende yeni katıldım aranıza. BAT: 6 Şubat 3 aydır bekliyorum inşallah hepimizz beklediğimiz gibi hamiş kalırız yaaa:)) Benide listeye eklerseniz sevinirimm:))

sen varya seeenn

Kızlaaaaaaaaaarrrr bugun adet günümm normalde sabah olmam gerekıyoduuu ama olmadım hala beklıyorum 4 ayının sonucunda bi umut ayyyyy

bende bendeee bat 5 şubat

Kizlar, benide alin listeye BAT 9 Subat

Allah hepimize anneligi tatirsin insallah

bu 4 gun gecmelı rabbım gönlumden gecenı kabul eyle bu ay:)(herkesınkınıde)

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))
Canlarıım aylarca hamilelik bekledik birlikte. Yaklaşık bir yıl sonra başlığımıza bakınca çok duygulandım. Doğum yapan tatlı anneleer, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeklerinizi:))) Hamile olan annelerim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi.

Bebekleriniz hayırlı, uğurlu olsun, adlarıyla yaşasınlar inşallaaah:))))))) hehehehehehehehe

Daha geöen gün regl gününü bekledim sonra gecikti sonra test yaptım ama kimyasalmış, yahu şimdi yine 6 gün kaldı regl gününe bu zamanlar ne çabuk geçiyor bu sefer heyecan yok ama 3 gün kala ne olur bilemem ama söz verdim kendime idrar testi yapmayacağım 5 gün geçmesini bekleyeceğim sonra kan testi yaptırırım tabi eğer hamile kalabilmiş isem..

bekliyoruz ya o yüzden oluyor

batıma 2 gun kaldı heycandan ölebılırım ama ısın garıbı bırsey hıssedemıyorum sankı olmadı gıbı

Allah gönlünüzdeki hayır muratlarına tez vakitte kavuştursun inşallah ne güzel heyecanınız

Uğurlu bat listene beni de eklermisin 9 Şubat :) Hep beraber takip edelim

benim bat 10 şubat beni de ekler misn :26::18:

bendeee hamiş olmak istiyorrumm bebeğim olsun babasına nazlansın istiyorummmm ah aaahh

benide topiğe ekle canım beende 9aydır bekliyorum.bat martta ama gününü bilmiyorum..:26:

ibşş inşşşşş

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Listeye beni de ekler misiniz bat 13 şubat

ben de son haftaya giriyorum yarın itibariyle ve çoktan yoklamaya başladım kendimi belirti var mı diye :)

gizzzzzzzzzzzzzzz

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))
Canlarıım aylarca hamilelik bekledik birlikte. Yaklaşık bir yıl sonra başlığımıza bakınca çok duygulandım. Doğum yapan tatlı anneleer, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeklerinizi:))) Hamile olan annelerim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi.

Bebekleriniz hayırlı, uğurlu olsun, adlarıyla yaşasınlar inşallaaah:))))))) hehehehehehehehe

Basarans aynı mesajı neden kopyaladın :)

aminnn epey zaman önceyi hatırlattın bana. zaman nasıl da çabuk geçmiş. 1 ay kaldı kısmetse doğumuma.
Allah bu duyguyu yaşamak isteyen yuvasına ses neşe nefes katmak isteyen herkese nasip eder inşallah. Rabbim bize nasip etti çok şükür bir tek kucağımıza almak kaldı o günleride görürüm inşallah

arkadaslar oncelikle herkese merhaba. aranizda yeniyim. yurtdisina yeni yerlestim ve dil problemi yasiyorum. esimle cocuk istiyoruz. ama ben 1 yil hap kullanarak korundum. 6 aydir kullanmiyorum ama hamile de kalamadim. bu ay 14 unde regl olamayi beklerken dun lekelendim. bi cok kisinin de hamile kaldiginda bu tur lekelenmeler yasadigini biliyorum. biz hamile kaldigimi dusunduk. ama bu gun regl oldugumu dusundum sadece sabah regle benzer bisiy oldu. suana kadar gene bisiy gelmedi. bu konuda bi fikri olan varmi lutfen benimle paylassin

canim benim çok teşekkür ederimm aminn insallahh sende mi bekliyorsun o minik kalbin icinde atmasini ??

Cnm ben uzun sure kullanmadım 6 ay filan ictim evliligimin ilk gunlerinde..insan dusunmeye baslayinca pisman oluyor ama napalim, olacagi zaman her kosulda oluyor zaten..
Sen daha yeni baslamissin calismalara olur insallah..
Mrb arkadaslar bnde yeni katildim aranizaa bndee halaa korundumm bir senee agustos ayinda biraktimm hapi deniyoruZ ALLAHIM INS bizidee sevindirir biraz belirtiler var bnde bu ayyy gecenn adetimm ayin 13 de olduuu bu ayda sabahlarii hafif bulantii kasiklardaa agrii bazenn bole sancilar karnimdaa oluyoo sol yumurtaligimin agridigi farkettim bugunn inss hamisimdir

Benim.adetime 5 gun varken acik kahvetengi leke geldi kesin oluyorum dedim.ertesi gun bitti visey gelmefi yerlesmeydi galiba

evet yaaa resmen duygulanıyo insan. Geçen sene bu zamanlarr kırmızı kart yedim yine diye ağlarken şimdii bi çok kişi bebişlerini ya bekliyo yada aldı kucagınaa. Rabbim tüm isteyenlere versinnn. ben bile yolu yarılamışım baksanaa:)

amin canım teşekkürler hayırlısıyla nisan da oğluşumu kucağıma alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…