tabiki, burası herkese açık bir yer, ne mutlu sana ki bir çocuğun var, allah bağışlasın, allah ona ve size uzun ömür ve sağlık nasip etsin. İnşallah en kısa zaman da 2. çocuğuna hamile kalırsın. :)Merhaba duygu ben..
2012 ağustos annesiyim 26aylık bi paşam var.şimdi ikinciyi istiyoruz.bu ay korunmayı bıraktım acelem yok tabiiki rabbim ne zaman nasip ederse.aslında hala şüphem var ikinci çocuk için ama geç te kalmak istemiyorumhayırlısıyla bende sizlerle bekleyebilirim bu süreci kabul ederseniz..
kzlar merhaba, bende nerdeyse yazdan berı yarım yamalak korunuyodum hamıle kalmadım ona ragmen. Bu ay hıc korunmadık bat 21 ocak bakalım beklıyorum. Bulantı mıde yanması goguslerde sıslık hassasıyet hepsı var ama asırı ıdrar yolu enfeksıyonuyum ondan da olabılır : (
Topiğin hayırlı olsun tatlım umarım sana uğurr getirirr
eline saglik cnm,insallah bu listeden bebek haberleri alicaz bu ay..
Kizlar bat 3 subat ama buqun kahverenqi lekler olmus bir iki tane ne olabilir oyle
merhabaaa:)ben nasıl kaçırmışım burayı...
26 aydır bekliyorum bebeğimi.eşimde sperm azlığı var veeee 20 ocakta aşılama yaptırdım:))1 şubatta sonucu alacağım:)
kuzulaaar Allahım hepimizin kucağını tatlı tatlı bebişlerle doldursun inşallahbenim bat 21 ocak,ama test yapmaya korkuyorum,hiç yapmadım da ,bu zamana kadar(yani 4-5 aydır korunmuyoruz) hiç gecikmemişti ama bu ay aşırı stresliydim ondan da gecikmiş olablr mi diyorum.eşim beni o kadar sıkıp strese sokuyo ki düşünün sinir krizleri bile geçirmeye başladım ciddi ciddi...
kızlarr geldimm azıcık bi zamanım var sanırımm :44: dua isteyenler bebiş bekleyenler Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh umarım hayırlısıyla bu güzel haberi birbirimize veriririz ve günü gecikenlerrrrr kötüyü çağırmayın :) adet belirtileri ve hamilelik aynı belirtiler unutmayınn ! :)))) şöyle kendimize geleliiimmmgüzel hayaller kuralımm veeee açılışı yapalım artık bebiş istiyor bu topikkkkk
canım aşılama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama 6 gün çok uzun bi süre yanılma payı yüksek adet gününde hatta en neti gecikince yap derim ben, ama umarım Allah gönlüne göre verir inşallah vardır bebeğiin
selamun aleykum hanımlar bnde hamıle kalmak ıstıyorum bakalım bu ay ne olacak cok heycanlıyım..
kafaya takınca adet bile gecikiyo demek ki hormonlarıda beynimiz yönetiyor..dedikleri kadar var. ne kadar az düşünürseniz o kadar çabuk bebeğimiz olur.
Kızlar bende yeni katıldım aranıza. BAT: 6 Şubat 3 aydır bekliyorum inşallah hepimizz beklediğimiz gibi hamiş kalırız yaaa:)) Benide listeye eklerseniz sevinirimm:))
sen varya seeenn
Kızlaaaaaaaaaarrrr bugun adet günümm normalde sabah olmam gerekıyoduuu ama olmadım hala beklıyorum 4 ayının sonucunda bi umut ayyyyy
bende bendeee bat 5 şubat
merhaba arkadaşlar geçen ay adetimin 2. günü doktora gittim ve kan verdim estradiol hormonum düşük çıkmış sonuçlarımı doktora gösteremedim bu ay tekrar gitcem netten araştırdım pek fazla bilgi edinemedim aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı 9. aydır istiyoruz ama henüz bişey yok daha öncede eşimle gittik doktora bi problemimiz çıkmadı sadece rahim filmim kaldı onuda inş. adetten sonra çektircem
Kizlar, benide alin listeye BAT 9 Subat
Allah hepimize anneligi tatirsin insallah
bu 4 gun gecmelı rabbım gönlumden gecenı kabul eyle bu ay:)(herkesınkınıde)
bekliyoruz ya o yüzden oluyor
Selam kızlar beni de alın aranızaaa. Ismim özlem 23 yaşındayım 1 yıldır korunmuyoruz ilk kez geçen ay klomen kullandım ve 2 yumurtam büyüdü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Batım 5 şubat çok heyecanlı ve de aşırı stresliyim hamileler hissediyo hamile olduğunu diyolar nasıl bir his acaba yaşayan var mı aranızda. Benim kasıklarımda çok ğrı oldu fakat onu da iğneye bağlıyorum. Hayırlısı bakalım listede benm de adım olsun lütfennn
selam kızlar bende geldim,
benim de 15 şubat beklemedeyim.. Dilerim bu zor günleri hep birlikte, umutlarımızı, üzüntülerimizi paylaşarak azaltır ve sonunda heyecanlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşarak mutlu sonlara ulaşırız..
Tekrar herkese MERHABA....
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim,
cok mutluyum ama sabirla beklemeyi ögreniyorum diyebilirim.
Birkac ay öncesine bende endiseleniyordum acaba nezaman hamile kalirim diye.. Sonunda Allahima sükürler olsun hamisimm:)
Belki sizin sorularinizi cvpliyabilirim diye düsündüm.
Umarim sizlerde en kisa zamanda hamis kalirsiniz, bol bol dua edelim insallah :))
batıma 2 gun kaldı heycandan ölebılırım ama ısın garıbı bırsey hıssedemıyorum sankı olmadı gıbı
Bata 2 gün kaldı ve ben her gece rüyamda çift çizgi çıkan testler yapıyorum artik kafayı yemek üzereyim ve iki yengemin de hamile olduğunu öğrendim üstelik biri ikizmis Allahım hayirlisini nasip et bize de
Allah gönlünüzdeki hayır muratlarına tez vakitte kavuştursun inşallah ne güzel heyecanınız
Uğurlu bat listene beni de eklermisin 9 Şubat :) Hep beraber takip edelim
yine umutsuzca adetimi bekliyorum 5-6 gün kaldı. hiç belirtim yok. zaten 4 gün önce acile gitmiştim. orada kan testinde hcg testi de yaptılar. 0,1 çıktı . hiç birşeyim yok. kafaya da fazla takmıyorum. bi derdimizde yok çok şükür ama aylarır bekliyoruz işte.
o duyguyu ben de tatmak istiyorum artık
benim bat 10 şubat beni de ekler misn :26::18:
herkese selam..aranıza yeni katıldım..bu ay ilk defa kimyasal gebelik yaşadım ve bugün itibariyle adet oldum..27 ocakta sanki adet olucakmışım gibi acaip bi ağrım olmuştu..ve sabahına da yerleşme kanaması oldu.hamile olduğumu adetime iki gün kala yani 31 ocakta öğrendim..değerim 73.21di..iki gün sonra yapılan test 55.92 ve son testim de 8.3..ve sonuç hüsraniki gün bile olsa o duyguyu yaşamak çok ama çok güzeldi..umudum sonraki aya..doktora da gidicem cuma günü bakalım ne dicek..
mrb kızlarr bende 9 aydır bebiş için uğraşıorum ama daha olumlu sonuç alamadık.
son 5 aydır tedavi görüyorum,yumurta takiplerine gidiyorum.
tedavimin 3.ayında aşılama yapıldı tutmadı.
bu ayda klomen kullandım ve 6 yumurtam oluşmuştu akabinde de çatlatma iğnesi vuruldum.
dün akşam doktora gittim tüm yumurtalar çatlamış.
şimdi 21 şubatı bekliyorum sonucu öğrenmek için sabırsızlıkla :18::18::18:
bende size katılmak istiyorum benimde bat 28 şubat. bu ay klomen kullandım ben yumurta takibide yapıyoruz aşılama yapıcaz muhtemelen persembe yada çarşamba benide yazın listenize....aylardır kendim takip ettim olmadı 11 ay oldu artık doktor takibine başlayalım dedik bizde. eşim uzakta die doktorda aşılama deneyelim işimizi şansa bırakmayalım dedi çünkü eşimdede bendede küçük sorunlar var die bakalım bu kez ne olacak inşallh 12. denemenin sonundaa mutlu sona kavuşuruz tabiki isteyen herkezle beraber
merhaba cnm dolanıyodum öyle lap diye atladım ama daha dört aylık evlisin kendim geldi aklıma ilk aylardan bu kadar yıpratma kendini bende öyleydim ağlardım yataklara filan bak 16 dır bebek yok kendimi ilk aylardan strese sokunca oldumu sanki olmadı rabbim ne zaman kısmet ederse bize bebişlerimizi biz o mzn alıcaz kucağımıza hayırlısını isteyelim ama çok zor bu evreden geçmek rabbim bize acısın evlat hasretiyle fazla yakmasın kimsenn göbeciğini boş bırakmasın
bendeee hamiş olmak istiyorrumm bebeğim olsun babasına nazlansın istiyorummmm ah aaahh
benide topiğe ekle canım beende 9aydır bekliyorum.bat martta ama gününü bilmiyorum..:26:
mrb hanımlar ve sevgili admin. benim BAT 18 şubat,hani eklersen sevinirim:) herhalde herkes benm gibi bat.i bekliyor, erken tahlil yapan oldumu acaba. biz 6 aydır deniyoruz, doktora gitmedik hiç.bu ayda olmazsa ovül.testi alarak başlıcam.siklüsüm 30 gün.yumurtlama tarihi 16.gün diyorlar ama, daha erken veya geç olan varmı aranızda ki??
ibşş inşşşşş
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Listeye beni de ekler misiniz bat 13 şubat
ben de son haftaya giriyorum yarın itibariyle ve çoktan yoklamaya başladım kendimi belirti var mı diye :)
gizzzzzzzzzzzzzzz
aminnn epey zaman önceyi hatırlattın bana. zaman nasıl da çabuk geçmiş. 1 ay kaldı kısmetse doğumuma.KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))
Canlarıım aylarca hamilelik bekledik birlikte. Yaklaşık bir yıl sonra başlığımıza bakınca çok duygulandım. Doğum yapan tatlı anneleer, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeklerinizi:))) Hamile olan annelerim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi.
Bebekleriniz hayırlı, uğurlu olsun, adlarıyla yaşasınlar inşallaaah:))))))) hehehehehehehehe
ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
canim benim çok teşekkür ederimm aminn insallahhsende mi bekliyorsun o minik kalbin icinde atmasini ??
Mrb arkadaslar bnde yeni katildim aranizaa bndee halaa korundumm bir senee agustos ayinda biraktimm hapi deniyoruZ ALLAHIM INS bizidee sevindirir biraz belirtiler var bnde bu ayyy gecenn adetimm ayin 13 de olduuu bu ayda sabahlarii hafif bulantii kasiklardaa agrii bazenn bole sancilar karnimdaa oluyoo sol yumurtaligimin agridigi farkettim bugunn inss hamisimdirCnm ben uzun sure kullanmadım 6 ay filan ictim evliligimin ilk gunlerinde..insan dusunmeye baslayinca pisman oluyor ama napalim, olacagi zaman her kosulda oluyor zaten..
Sen daha yeni baslamissin calismalara olur insallah..
Benim.adetime 5 gun varken acik kahvetengi leke geldi kesin oluyorum dedim.ertesi gun bitti visey gelmefi yerlesmeydi galibaarkadaslar oncelikle herkese merhaba. aranizda yeniyim. yurtdisina yeni yerlestim ve dil problemi yasiyorum. esimle cocuk istiyoruz. ama ben 1 yil hap kullanarak korundum. 6 aydir kullanmiyorum ama hamile de kalamadim. bu ay 14 unde regl olamayi beklerken dun lekelendim. bi cok kisinin de hamile kaldiginda bu tur lekelenmeler yasadigini biliyorum. biz hamile kaldigimi dusunduk. ama bu gun regl oldugumu dusundum sadece sabah regle benzer bisiy oldu. suana kadar gene bisiy gelmedi. bu konuda bi fikri olan varmi lutfen benimle paylassin
Evet canim.hamileyim 2 gun once ogrendimbende oyle dusundum ama bu sabah regl oldugumdaki gibi oldu. peki hamilemisin suanda
Amin insallah tum isteyenlere versin rabbimgelgitkralicesi .!.:hayirli olsun umarim saglikli sihhatli guzel bi bebisin olur ve umarim bende hamileyimdir :)
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))
Canlarıım aylarca hamilelik bekledik birlikte. Yaklaşık bir yıl sonra başlığımıza bakınca çok duygulandım. Doğum yapan tatlı anneleer, umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeklerinizi:))) Hamile olan annelerim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleklerinizi.
Bebekleriniz hayırlı, uğurlu olsun, adlarıyla yaşasınlar inşallaaah:))))))) hehehehehehehehe
amin canım teşekkürler hayırlısıyla nisan da oğluşumu kucağıma alcam :)KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?