Hamile kalmayı bekleyenler

ben hala test mest almadim adet donemime gore hesap ediyorum birazda oluruna birakiyorum piskolojik etkilwmesin diye insallah olur bakalim hepimizin bebisleri :)

ben hala test mest almadim adet donemime gore hesap ediyorum birazda oluruna birakiyorum piskolojik etkilwmesin diye insallah olur bakalim hepimizin bebisleri :)
zaten testten bir şey anlaşılmıyor ki hep aynı orantıda çizgi yani aldığıma pişman oldum nerdeyse ,aynen ya spontane daha heyecanlı sanırım ama işte insan bazen olurunada bırakma istemiyor yumurtluyorsam hemen olsun istiyor ne bileyim değişik :) ben testi kontrol amaçlı yapıyorum gerisi spontane amin inşallah yaaa

kızlar merhaba, ben 25 ve 26 eylülde ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıkmıştı, o günleri değerlendirdik, 27 sinde yaptım aynı koyulukta değildi ama silikte değildi, o gün evde olmadığımız için bir şey yapamadık, acaba tutma ihtimali var mı ? ben adetten 10 gün önce göğüslerim ağrımaya başlar, yine o ağrılar başladı fakat onun dışında kasıklarımda ara ara ağrı oluyor, ayrıca öksürürken filan hafif bir ağrı oluyor, birde ovulasyon testine devam etsem mi acaba ? bu dönemde de çalışsak tutma ihtimali var mı ?

Ben bu aydan ümitli değilim maalesef, adet olacam gibi bir his var, çünkü adet belirtilerim var bir dahaki aya bakacaz artık

bi yandanda sabırsızlaniyor insan ben 26 yasindayim ve artik bebegim olsun istiyorum. olumlu dusunmeye calisiyorum hep ama bu ay da olmadi galiba adetime daha bi kac gun var dun leke geldi bugun bisey yok ama adetlenicem yani hissediyorum ühhüüü

Ben bu aydan ümitli değilim maalesef, adet olacam gibi bir his var, çünkü adet belirtilerim var bir dahaki aya bakacaz artık

inşallah o çift çizgi gördüğümüz günler cabuk gelir aminnnn

selam kızlar sizlere durumumu anlatıcam bana yardımcı olurmusun ben 19 yaşındayım 9 aydır evlıyım 5 ay doğum hapı kullandım bıraktım 4 aydır kullanmıyorum eşim çok istiyor hamile olmamı bende istiyorum ama 4 aydır olmuyo doktora gittim ultrasyona soktu rahmin yumurtalığın sağlıklı bi sorun yok dedi fazla ilgilinmedi sizce napmalıyım eşim çok sorun yapıyor bu durumu lütfen yardımcı olun canım

Merhaba canım, sen çok gençsin, ama tabi erken çocuk sahibi olmak istemen güzel, sana şöyle diyebilirim, dooğum kontrol hapını bıraktıktan sonra en az 3 ay olmazmış, çünkü o hap etkisini sürdürebiliyor muş o yüzden gayet normal bu durum. Birde ovulasyon testi yap ve yumurtladığın günlerde daha sık çalışın, çünkü yumurtladığın zamanlar hamile kalman daha yüksek oluyor. Umarım sana yararlı olmuştur :)

ç
çokk saol canımm benim ya eşim çok sorun yapıyor ister istemez banada yansıyor üzülüyorum işte dikkate alıp yorum yaptığın için ayrıca teşekür ederimm ..

Allah Kerim kızlar.. bende durumumu bilmiyorum belim kasıklarım çok ağrıyor ama hala bir şey yok hoş 14 gündür devam gerçi... 14 ekimde adet günüm o zaman öğreneceğiz artık.. üzülmeyin bende kendimi böyle teselli ediyorum. ovulasyon testıde yaptım silik çıktı sanıyorum yumurtların catlama gunu bıttı

ç

çokk saol canımm benim ya eşim çok sorun yapıyor ister istemez banada yansıyor üzülüyorum işte dikkate alıp yorum yaptığın için ayrıca teşekür ederimm ..

ben 6 ay kullandim dogum kontrol hapini doktor kontrolunde biraktim hatta. bebek icin saglikli oldugumu bi sorun olmadigini ama dogum kontrol hapindan sonra 6 ay bebek olmayabilir acele etme hatta olmasin diye kendinde dikkat et demisti. kac aydir biz de esimle bebek istiyoruz aceleci davraniyoruz aslinda hersey kismet olacagi varsa zaten olacak. uc bes ay denedik olmadi diye bi sorun var diye bakmamak lazim.
hangi hamile arkadasimla gorussem hepsinin dedigi ortakti; ustune dusunce olmuyor ne zamanki bebek piskolojisinden uzaklastik o zaman hamile kaldik dediler.
insallah olacak kizalar :)

doğru diyosonuz kızlar kurban olduğum ALLAH tan umut kesilmez beklicez inş hepimiz anne olma duygusunu tadarız . bu siteye yeni üye oldum çevremde bu konuyu konuşabilceğim kimse yoktu ailem yaşım küçük olduğu için istemiyo çocuk ama ben çok ıstyrum kendme güvenyrum bu konuda bu siteyi takip ettim beğendım sızlere rahatlıkla anlatabilceğimi düşünüyorum . bugun eşimle doktora gittim doktor senın durumun normal suanda dedi ama eşim çok acele ediyor stres yapıyor bende çok üzüyolrum kimseye anlatamıyodum ama şimdi içim biraz rahatladı size çok teşekür ederim zaman ayırıp beni dinlediğniz için kızlar bide bişe sormak istiyorum ovulasyon testi nedir ben bilmiyorum

Bende yaklaşık 4 yıl aralıksız doğum kontrol kullandım.4 aydır ilaçsız olmasına rağmen hala kalamadım. Daha çok beklemem gerekecek. Bi kızım var 5 yaşında. Ama bitane daha olsun istiyorum. Inşallah isteyen herkese Rabbim verir. Sağlıklı sihatli

inş canm allahım herkesın kalbıne göre versın hepimize nasip esin o duyguyu inş .

En büyük ilacımız aslında sabırdır. Sabredeceğiz, inanacağız, dua edeceğiz ve stres yapmayacağız. Ben doktora gittim geçen yaz, adetlerim düzensizdi, bazen adet olmuyordum ve çok üzülüyordum acaba erken menepoza mı giriyorum dedim, sonra doktora gidince kist olduğunu söyledi doktor ve alınması gerekiyordu çünkü büyüktü, miyom da vardı ama o kadar sorun değildi. o zaman bütün testleri yaptım ne gerekiyorsa, hatta biraz kilolu olduğum için troidlerime herşeyime baktılar. Ama kist dışında hiç bir şeyim yoktu hatta başhekim ve doktorum çok şaşırmıştı, kilolusun ama herşey gayet güzel hiç bir sorun yok demişlerdi. Ameliyattan sonra 6-7 ay hamileliği düşünme dedi doktorum. Tabi ondan sonra aksilikler oldu düşünemedik. Son 2-3 aydır düşünüyoruz yaşımızda geldi inşallah emeklerimiz boşa gitmez. Doktorum bana rahim ve yumurtalıklarımın çok sağlıklı ve iyi göründüğünü söylemişti. 2-3 ay daha deneyecez olmazsa bu sefer eşimle gidecem doktora. Biraz uzun oldu ama içimi boşalttım resmen :) Umarım bu bayram zamanı hepimize uğurlu gelir ve hamile kalırız. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…