Test yaptim ama anlamadim sizce yumurtaliklar çalışıyor mubugün ovulasyon testini tekrar yaptım ve pozitif çıktı, o yüzden durmak yok yola devam :)
bugün ovulasyon testini tekrar yaptım ve pozitif çıktı, o yüzden durmak yok yola devam :)
bugün ovulasyon testini tekrar yaptım ve pozitif çıktı, o yüzden durmak yok yola devam :)
İki çizgi aynı koyulukta olacak canım, "T" çizgisi silikse daha yumurtlama olmamıştırTest yaptim ama anlamadim sizce yumurtaliklar çalışıyor mu
Test yaptim ama anlamadim sizce yumurtaliklar çalışıyor mu
c kadar degil ama cokta silik degilİki çizgi aynı koyulukta olacak canım, "T" çizgisi silikse daha yumurtlama olmamıştır
zaten testten bir şey anlaşılmıyor ki hep aynı orantıda çizgi yani aldığıma pişman oldum nerdeyse ,aynen ya spontane daha heyecanlı sanırım ama işte insan bazen olurunada bırakma istemiyor yumurtluyorsam hemen olsun istiyor ne bileyim değişik :) ben testi kontrol amaçlı yapıyorum gerisi spontane amin inşallah yaaaben hala test mest almadim adet donemime gore hesap ediyorum birazda oluruna birakiyorum piskolojik etkilwmesin diye insallah olur bakalim hepimizin bebisleri :)
zaten testten bir şey anlaşılmıyor ki hep aynı orantıda çizgi yani aldığıma pişman oldum nerdeyse ,aynen ya spontane daha heyecanlı sanırım ama işte insan bazen olurunada bırakma istemiyor yumurtluyorsam hemen olsun istiyor ne bileyim değişik :) ben testi kontrol amaçlı yapıyorum gerisi spontane amin inşallah yaaa
Ben bu aydan ümitli değilim maalesef, adet olacam gibi bir his var, çünkü adet belirtilerim varbir dahaki aya bakacaz artık
amin inşallahinşallah o çift çizgi gördüğümüz günler cabuk gelir aminnnn
Merhaba canım, sen çok gençsin, ama tabi erken çocuk sahibi olmak istemen güzel, sana şöyle diyebilirim, dooğum kontrol hapını bıraktıktan sonra en az 3 ay olmazmış, çünkü o hap etkisini sürdürebiliyor muş o yüzden gayet normal bu durum. Birde ovulasyon testi yap ve yumurtladığın günlerde daha sık çalışın, çünkü yumurtladığın zamanlar hamile kalman daha yüksek oluyor. Umarım sana yararlı olmuştur :)selam kızlar sizlere durumumu anlatıcam bana yardımcı olurmusun ben 19 yaşındayım 9 aydır evlıyım 5 ay doğum hapı kullandım bıraktım 4 aydır kullanmıyorum eşim çok istiyor hamile olmamı bende istiyorum ama 4 aydır olmuyo doktora gittim ultrasyona soktu rahmin yumurtalığın sağlıklı bi sorun yok dedi fazla ilgilinmedi sizce napmalıyım eşim çok sorun yapıyor bu durumu lütfen yardımcı olun canım
çokk saol canımm benim ya eşim çok sorun yapıyor ister istemez banada yansıyor üzülüyorum işte dikkate alıp yorum yaptığın için ayrıca teşekür ederimm ..Merhaba canım, sen çok gençsin, ama tabi erken çocuk sahibi olmak istemen güzel, sana şöyle diyebilirim, dooğum kontrol hapını bıraktıktan sonra en az 3 ay olmazmış, çünkü o hap etkisini sürdürebiliyor muş o yüzden gayet normal bu durum. Birde ovulasyon testi yap ve yumurtladığın günlerde daha sık çalışın, çünkü yumurtladığın zamanlar hamile kalman daha yüksek oluyor. Umarım sana yararlı olmuştur :)
Allah Kerim kızlar.. bende durumumu bilmiyorum belim kasıklarım çok ağrıyor ama hala bir şey yok hoş 14 gündür devam gerçi... 14 ekimde adet günüm o zaman öğreneceğiz artık.. üzülmeyin bende kendimi böyle teselli ediyorum. ovulasyon testıde yaptım silik çıktı sanıyorum yumurtların catlama gunu bıttıamin inşallah
ç
çokk saol canımm benim ya eşim çok sorun yapıyor ister istemez banada yansıyor üzülüyorum işte dikkate alıp yorum yaptığın için ayrıca teşekür ederimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?