ilişkiden hemen sonra çıkacağını sanmam, ama duyduğum kadarıyla adet günün yaklaştığında ovulasyon testi yapıp koyu 2 çizgi çıkarsa hamile olduğunu gösteriyormuş, istersen biraz bekle adet dönemine yakın yap testi kesin sonuç alırsınilişkiden kaç gün sonra test yapılmalı ? ne zaman da netleşiyor ?
ihtimal var tabiki, adet dönemine kadar denemeye devam edin bence, büyük ihtimalle tutacaktır.bende beklemedeyim.. 10 gün sonra test yapıcam. adetim biter bitmez denedik aslında hala deniyoruz yumurtlama dönemine denk gelsin diye umarım tutar ne dersiniz ihtimal varmı ?
İnşallah tutar haftaya cuma kan testi yaptıracağım bakalım tutacakmı tutmazsada regl dönemine kadar devam ederim artık :) çünkü yumurtlamalarımı bılemıyorum kı adetım cok duzensızbende test ile yapıyorum suan bence de 10 gun aralıksız denemek şansı arrtırıyormuş.
15 gün olmuş olacak 15 günde çıkar dşiyorlar1 haftada belli olurmu ki?
aminnnnnnnn insalllaahh saglikli tatli bebislerimiz olur :*rica ederim, bende son bir kaç aydır takvim tutuyorum, bakalım hayırlısı olsun, inşallah bir an önce hepimiz hamile kalırız.
aa süper , benim test hala gelmedi yaa eczanelerdede bulunmuyoraynen, çalışmalara devam, ben dün ovulasyon testi yaptım, pozitif çıktı o yüzden dünden başladık çalışmalara :)
markası nedir ? güzel haberlerini bekliyorumm çok heyecanlı :) ya kaç günde tutuyordur acaba çok merak ediyorummmvalla ben gittigidiyordan alıyorum toplu alıyorum iyi oluyor
bende şimdi ordan sipariş verdim :) İnşallah hayırlısıyla şu mübarek aylarda dualarımız kabul olurrr aminnnnben laboquick kullanıyorum, inşallah tutar, bakalım adete yakın belli olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?