• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

canım hoşgeldinnnn :3: sabah sabah güldürdün valla, dogru ama herşeyin çoğu zarar :1: bende yeni duydum ama yaa çok ilginç... :44:

hoşgeldin hayatım...

ayy inanamıyorum,sperm sayısı yüksek diye tüp bebek...tövbe daha neler duyacağız...ayy gülesim geldi:)))

tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)

ben duydum ama kullanmadım canım.sanırım spermlere hareket katıyor.bende kullanmak istemiştim fakat,çok pahalı gelmişti fiyatı o yüzden vazgeçtim.

canım bende bir dönem kullanmıştım ovulasyon testi.kesinlikle sabah ilk idrarda yapılmaması gerekiyor.çünkü,lh artışı günün ilerleyen saatlerinde salgılanıyor,hep negatip çıkar o yüzden.bende çok çok su tüketiyorum,birazcık sık dişini,sabret 4 saat tuttuğun idrarla yap:))

Hosbulduk canlar:16:.Aynen insan sasirsami gulse mi uzulse mi bilemiyor tobe yarabbim Allah kimsenin basina vermesin demekki cok yogunluktan bozuk kalite ve ilerleme hizi cok dusuk oluyormus hersey kararinda olacak demekki onun bile:44:

katı meyve sıkacağın varsa yap tatlım,denemekten zarar gelmez.keçi boynuzu kürü de uygulayabilirsin.bizim hareket tavan yaptı maşallah keçi boynuzu sayesinde.en son %40 filandı şimdi %80.

Şu keçiboynuzunu alaım ben :) ya katı meyve sıkacağım var ama 1bardak havuç suyu için 1kilo havuç gîdio nerdeyse çok uğraştırıo :)) neise üşenmiyimmm :)) bu ay gitti ztn önümüzdeki aya kadar içireim :))

Hepiciğinize günaydınnnnn canlarrr :)))
Güne pozitif başlayalımmmm :16:
Nasılsnz bakalımmmm :16:

gizzzz nerelerdesinnn..? ilk evlilik yıldönümün nasıl geçtiii gelde anlat bakalım:)))

ohhh afiyet olsun:)ayy bende hiç marifet yok hee sevmem tatlı,hamur işi yapmayı ama yemeklerim 10 numara 5 yıldız:)))))

Yaaaa oda önemliii ellerine sağlık canımmm :)))
Benimmmm kocişşş ve beennn çokk tatlıcı olduğumuz için hiç eksik olmaz bizdee :)))

hoşgeldin hayatım...

ayy inanamıyorum,sperm sayısı yüksek diye tüp bebek...tövbe daha neler duyacağız...ayy gülesim geldi:)))

tatlım,kacacığınla nice mutlu senelere inşallah.seneye 3 kişi kutlayın evlilik yıldönümünüzü:)

ben duydum ama kullanmadım canım.sanırım spermlere hareket katıyor.bende kullanmak istemiştim fakat,çok pahalı gelmişti fiyatı o yüzden vazgeçtim.

canım bende bir dönem kullanmıştım ovulasyon testi.kesinlikle sabah ilk idrarda yapılmaması gerekiyor.çünkü,lh artışı günün ilerleyen saatlerinde salgılanıyor,hep negatip çıkar o yüzden.bende çok çok su tüketiyorum,birazcık sık dişini,sabret 4 saat tuttuğun idrarla yap:))

bunu duyduğuma çook sevindim bende diyorum ben yumurtlamıyorum galiba çok teşekkür ederimm:40:

Yaaaa oda önemliii ellerine sağlık canımmm :)))
Benimmmm kocişşş ve beennn çokk tatlıcı olduğumuz için hiç eksik olmaz bizdee :)))

ayy benim ki tatlı olarak sadece baklavayı sever oturup baklava açacakmışım:)))olduuu başka işim yoktu:)))

ayy benim ki tatlı olarak sadece baklavayı sever oturup baklava açacakmışım:)))olduuu başka işim yoktu:)))

Hahahhhh seninki meziyetli şeyleri sevioo :))
Bnmkide tam tersi daha çok sütlü çikolatalı tatlılara bayılırr :))

bunu duyduğuma çook sevindim bende diyorum ben yumurtlamıyorum galiba çok teşekkür ederimm:40:

ayy bende 2 ay üst üste yaptım ovulasyon testini yok anam 2. çizgi hiç koyulaşmadı.ama bende ki telaşı gör,yumurtam çatlamıyo diye ağlıyorum evde.(ki bütün testlerim yapıldı sağlıklıyım şükür)hemen doktorda aldım soluğu.benim yumurtam çatlamıyo dedim:))aa zeynep ultrason cihazı aldın galiba dedi doktor:)))))ovulasyon testinde çift çizgi çıkmadı dedim.baktı ultrasondan,bak işte çatlamış dedi.ben hala inanmıyorum:))yk yok çatlasa ovulasyon testinde çıkardı diye:))))))en sonunda progesteron testi yaptırdı inanmam için,baktık çatlamış:))))))

yani anlayacağın doktor zor ikna etti yumurtamın çatladığına:)o testler %100 güvenilir değil anca stres yapıyo.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum kahve içmek gebe kalmayı gecıktırırmı acaba ole cok dııl gunde 1 nescafe 1 türk kahvesi olarak bilen var mı acaba

bu arada 12 ocak bat 7 şubat evlilik yıldönümüm o sabah kan testi yaptırsam çıkar mı dersiniz :2:

Hahahhhh seninki meziyetli şeyleri sevioo :))
Bnmkide tam tersi daha çok sütlü çikolatalı tatlılara bayılırr :))

yaa ne güzel,bende sverim sütlü tatlıyı yapn olsa keşke:)))
bir kaç kere yaptım,baktım benden başka yiyen yok bidahada yapmıyorum.alıyorum baklava yiyo:)))

ayy bende 2 ay üst üste yaptım ovulasyon testini yok anam 2. çizgi hiç koyulaşmadı.ama bende ki telaşı gör,yumurtam çatlamıyo diye ağlıyorum evde.(ki bütün testlerim yapıldı sağlıklıyım şükür)hemen doktorda aldım soluğu.benim yumurtam çatlamıyo dedim:))aa zeynep ultrason cihazı aldın galiba dedi doktor:)))))ovulasyon testinde çift çizgi çıkmadı dedim.baktı ultrasondan,bak işte çatlamış dedi.ben hala inanmıyorum:))yk yok çatlasa ovulasyon testinde çıkardı diye:))))))en sonunda progesteron testi yaptırdı inanmam için,baktık çatlamış:))))))

yani anlayacağın doktor zor ikna etti yumurtamın çatladığına:)o testler %100 güvenilir değil anca stres yapıyo.

evet sorma gerçekten bende çok üzüldüm bişey değil stresten gecıkıcekti bu sefer:44:

yaa ne güzel,bende sverim sütlü tatlıyı yapn olsa keşke:)))
bir kaç kere yaptım,baktım benden başka yiyen yok bidahada yapmıyorum.alıyorum baklava yiyo:)))

Gell kuzummm ben yaparımm beraber yerizzz :))
İi yapıosunn yesin hazır baklavaları :))

Back
X