- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Şu sıralar bu soruyu kendime sürekli sorar oldum.
Kv dem ve tripli bir ergenle yalnız kalmamak için ben rahat edemiyorsam onlar da edemesin diye.bu arada annenizi neden goturuyorsunuz ? annenizin ne isi var ya cidden ilginc insanlarsiniz ?
kızı evlenince onuda eşiyle yalnız bırakmasın o zaman özlemin arkasına sığınıp.Sen özlüyosun tamam ama anneside oğlunu özlemiş.
Yüzüme kötü davranmıyor kv dem arkamdan konuştuğunu da duymadım. Sadece fazla rahat ve benciller. Annem giderse rahatsız olmaz anneme de iyi davranıyorlar. Ben onlarla yalnız kalmak istemediğim için annemi de götürmek istiyorum. Bu söylediğiniz her şeyi eşime söyledim küçük çaplı bir sınır kirizi geçirdim son 5 gün görüşmedik. Benim eşim uykusunda bile beni seviyor bilinçsizce. Güzel karım diye saçlarımı kokluyor. Gerginlikten son gelişinde regl oldum reglim 10 gün sürüyor ilişkiye giremedik diyebilirim. Yılbaşında da denk gelecek :) Eşimle konuşmuyorum kavga ediyoruz gitmek istemediğim için. Kalbim acıyor böyle her şeyden bıkkınlık geldi bana.Ben olsam yılbaşında annemi de yanıma alıp kadını huzursuz etmezdim kendim de gitmezdim.Gidip onlara hizmet mi edeceksin ? Hem gitmeyerek eşine de az da olsa rest çekmiş olursun.Bırak o yalnız kalmak istesin o uğraşsın çabalasın.Kızma ama bu ne biçim evlilik ayda yılda bir görüyorsun onda da çok affedersin alelacele ilişkiye gir...Koş koş annesigile git falan.Hiç mi sevgi ihtiyacı duymuyorsun ne bileyim insan evinde sarılmak,koklamak öpmek falan ister.Yanlış anlama beni ama kendimi kullanılıyor gibi hissederdim.İhtiyaçlar görülsün sonra herkes evine dağılsın var mı böyle bir evlilik...Üzülmeni istemediğimden bu kadar sert konuştum bence artık yeter de ve tepkini belli et..Öyle konuşmayla falan anlamayacak kadar yüzsüzlermiş senin üzüldüğünü anlayacak kadar ince insanlar olsa da neyse diyeceğim...Küserse küssünler alışırlar.Sen bu duruma alışacağına onlar alışsın
Eşim ben temelli gelince böyle olmayacak diyor ama benim içim soğumayor.Canim ben bir bucuk yillik evliyim esim haftasonlari izinli ve biz her hafta sonu kaynanamdayiz daha evleneli bir hafta bile gitmedigimiz olmadi esim annesini gormeden duramaz hayatta bazi erkekler boyle malesef
Yalnız suçun büyüğü eşinizde. Sizin yerinizde olsam kendimi tutar ona gerçek özlem neymiş öyle bir yaşatırımki. Hatta evdeki kalabalığı bahane edip sizi cimsel anlamdada özlemesini sağlayın bence. Ben yatakla cezalandırmaya karşıyım ama eşiniz haketmiş. Evliliği ne sanıyorlar anlamıyorumkiKv dem ve tripli bir ergenle yalnız kalmamak için ben rahat edemiyorsam onlar da edemesin diye.
Eşim sabret ben gelince böyle olmayacak onlar da beni görmüyorlar ondan böyle yapıyorlar diyor. Son 5 gün tavrını da koydu gitmedik ama telefonla taciz edildik sürekli. Ben çok yoruldum gerçekten. Kendimi savunacak kavga edecek halim kalmadı. Karşılıklı çok sevmeme sevilmeme rağmen evlendigime çok pişmanım. Ben evlilik nedir anlamadım. Özenle hazırladığım o çeyiz leri kullanamadım hiç. Her şey boş geliyor çok üzgünüm.Sizi cok cok cok iyi anliyorum, esimle 4.5 yildir tanisiyoruz 1 yil kadar nisanli kaldik ve 6 ay kadardirda evliyiz Bu surecte ve hala ayri ulkelerde yasiyoruz, esimin bekarken kaldigi evini degistirmedik sadec bir koltuk takimi aldik temiz oturelim ustunde diye. Ben cogu zaman olmayacagim ve esim bile degil (kendisi sabah erken cikip aksam gec geliyor) ailesi annesi babasi sadece kullanacaklari icin hicbirsey aldirmadim, vede gayet mantikli oldugunu dusunuyorum.
eskiden esimin kaldigi ilin ilcesinde yasayan ailesi neredeyse hep yaninda kaliyorlardi, sonralari tabi (cogu zaman) ben geldigimde gidiyorlardi nisanliyken falan. Simdi ise benim gelecegim zaman gidiyorlar ama ben donunce bir bahane bulup cikip geliyorlar yine takmiyorum artik cok fazla. Ama mesela esim cok israr ediyor onlarida her geldigimde ziyaret etmemiz icin ben istemeye istemeye de olsa gidiyorum.
Ikimizinde belli izinleri var istedigimiz zaman alamiyoruz, bilet fiyatlarinin uygun oldugu donemleri secmemiz gerekiyor zaten her gittigimde topu topu 6-7 gunumuz oluyor cogu zaman esimde izin aliyor bir kac gunumuz birlikte full olsun diye.
Mesela ailesine olan duskunlugunu torpulemeye calisiyorum normal degil cunku 30 yasini gecmis yetiskin birinin hala ailesinin yaninda kalmasi. Bence eli var ayagi var her turlu makinesi esyasi var demek istedigim erkek diye bakima muhtac degiller ne yazikki annelere alistirmis oyle ben ama karsi cikiyorum surekli.
Esinize acik acik hislerinizi soyleyin, siz esinize hasret yanina gidiyorsunuz kv ve kizi denen cadilarin ne isi var acaba yaninizda ? Saygisizlik terbiyesizlik bu, odaniz ayri bizi evde istemiyor ne demek ??? Bide birlikte yatsaydiniz !!!
Tavrinizi koyun acikca sert birsekilde gerekirse biraz gitmeyin onlar orda oldugu surece, kocanizda annesini mantiga davet etsin.
Esiniz geldiginde de kendi evinizde kalin, aile ziyareti 1-2 kere olur ama birlikte yemek yapmadiktan sofra kurmadiktan sonra baskasinin evinde misafir gibi insan birsey anlamaz ki oyle bulusmadan. Kirasini odediginiz evin tadini cikarin yani kurun sofranizi birlikte, acin bir film izleyin kanepede keyif yapin. Kocanizda ilgincmis insan ozenmezmi birde yeni evlisiniz yani.
Bende dugunden beri 2 kere gittim esimde 1 kere geldi ama mesela o benim yanima geldiginde araya girecek aile ziyareti vb olmadigi icin daha cok onun gelmesi bizim icin verimli oluyor ama oda tr deki manyak calisma sartlarindan kafasina gore cikip gelemiyor. Sizde en cok nerde rahat ediyorsaniz orda bulusun.
Kocaniz geldigindeki durum icinde onceden konusun kurallar koyun. 1 aksam sizinkilerde yemek yiyin 1 aksam onunkilerde, mesela birdahada evinizde oturun. Erkekler hemen giremiyor evlilik moduna hele birde boyle ayri yasanilan evliliklerde daha zor onlar icin nasil davranacaklarini bilmiyorlar. Siz gostereceksiniz ona dogrusunu.
O dönem regl olacağım zaten istese de olmaz ben bir regl oluyorum 10 gün sürüyorYalnız suçun büyüğü eşinizde. Sizin yerinizde olsam kendimi tutar ona gerçek özlem neymiş öyle bir yaşatırımki. Hatta evdeki kalabalığı bahane edip sizi cimsel anlamdada özlemesini sağlayın bence. Ben yatakla cezalandırmaya karşıyım ama eşiniz haketmiş. Evliliği ne sanıyorlar anlamıyorumki
Kv dem ve tripli bir ergenle yalnız kalmamak için ben rahat edemiyorsam onlar da edemesin diye.
İnan temelli gelince daha beter olur emin ol uzak oturursaniz sorun olmaz bence o degil sen tayinini esinin yanina almaya calis inan yakinlik daha kotu hepsi aynimi olur bilemem ama on bes gun gordunuzu bilirken bir aile boyle yapiyorsa devamli ogullari yakininda olunca nasil olurEşim ben temelli gelince böyle olmayacak diyor ama benim içim soğumayor.
Oh olsun onaO dönem regl olacağım zaten istese de olmaz ben bir regl oluyorum 10 gün sürüyorSon gelişinde de gerginlik ve üzüntüden erken olmuştum zaten.
Katılıyorum.İnan temelli gelince daha beter olur emin ol uzak oturursaniz sorun olmaz bence o degil sen tayinini esinin yanina almaya calis inan yakinlik daha kotu hepsi aynimi olur bilemem ama on bes gun gordunuzu bilirken bir aile devamli ogullari yakininda olunca nasil olur
O dönem regl olacağım zaten istese de olmaz ben bir regl oluyorum 10 gün sürüyorSon gelişinde de gerginlik ve üzüntüden erken olmuştum zaten.[/QUOTE
Fark etmez gitmis oluyorsunuz sonuçta
Yerinde olsam gitmem ve özlem yaşatırım.Yaşatırım ki senin ne yaşadığını anlasın ve kendi gelsin,kendi yalnız kalmak seninle vakit geçirmek istesin.Bir daha ki görüşmenizde yine annesigil yanınızda olursa ilişkiye de girmeyin rahat edemiyorum falan deyip bahane üretin.Kısaca ulaşılmaz olun.Hadi bu günler gelir geçer bir şekilde tayini yanınıza olur o zaman daha fazla vakit geçirirsiniz illa ki ama o zaman da yine bu kaynana görümce faktörü olacak,yine bu konuda seni huzursuz edecekler..Kötü düşünmek istemiyorum ama annesini kıramadığı için evin anahtarını annesine de veren eşler okudum ben burada..Bence iş eşinde bitiyor.Yüzüme kötü davranmıyor kv dem arkamdan konuştuğunu da duymadım. Sadece fazla rahat ve benciller. Annem giderse rahatsız olmaz anneme de iyi davranıyorlar. Ben onlarla yalnız kalmak istemediğim için annemi de götürmek istiyorum. Bu söylediğiniz her şeyi eşime söyledim küçük çaplı bir sınır kirizi geçirdim son 5 gün görüşmedik. Benim eşim uykusunda bile beni seviyor bilinçsizce. Güzel karım diye saçlarımı kokluyor. Gerginlikten son gelişinde regl oldum reglim 10 gün sürüyor ilişkiye giremedik diyebilirim. Yılbaşında da denk gelecek :) Eşimle konuşmuyorum kavga ediyoruz gitmek istemediğim için. Kalbim acıyor böyle her şeyden bıkkınlık geldi bana.
Ama bu sekildede sende cefa cekiyosun sonucta esin 15 gun kalabiliyormus cok zor cnm ya esin var ama yok Allah yardim etsinO dönem regl olacağım zaten istese de olmaz ben bir regl oluyorum 10 gün sürüyorSon gelişinde de gerginlik ve üzüntüden erken olmuştum zaten.
Aslında gitmeyecektim 2 gündür yalvarıyor dayanamadım anneme bilet aldim.Hic gitmeyin kv terk edene kadar
Eşim sabret ben gelince böyle olmayacak onlar da beni görmüyorlar ondan böyle yapıyorlar diyor. Son 5 gün tavrını da koydu gitmedik ama telefonla taciz edildik sürekli. Ben çok yoruldum gerçekten. Kendimi savunacak kavga edecek halim kalmadı. Karşılıklı çok sevmeme sevilmeme rağmen evlendigime çok pişmanım. Ben evlilik nedir anlamadım. Özenle hazırladığım o çeyiz leri kullanamadım hiç. Her şey boş geliyor çok üzgünüm.
Böyle olmayacak diyor. Daha önce de söyledim küçük çaplı bir kriz geçirdim o zaman boşanmak istediğimi söylediğimde çok ağladı. Böyle olmayacak özlemden diyor başka bir şey demiyor. Bildiğim tek bir şey var ben böyle devam ederse bu hayatı çekemem. İnanın o yoğun gidip gelmelerden ben hasta oldum 2 hafta kendime gelemedim yeni iyileştim. Mesleğim var gelirim iyi bosanirim. Annem babamın ailesinden çok çekti ben babam gibi adamla evlenmeyecegim dedim. Evlenmedim de eşim beni savunuyor ama karsi taraf laftan anlamıyor. Boşa konuşmuyorum yüksek lisans mezunu işi gücü olan bir bayanım olmazsa ayrılırız ne yapalim boşanmak da helal nihayetinde.Yerinde olsam gitmem ve özlem yaşatırım.Yaşatırım ki senin ne yaşadığını anlasın ve kendi gelsin,kendi yalnız kalmak seninle vakit geçirmek istesin.Bir daha ki görüşmenizde yine annesigil yanınızda olursa ilişkiye de girmeyin rahat edemiyorum falan deyip bahane üretin.Kısaca ulaşılmaz olun.Hadi bu günler gelir geçer bir şekilde tayini yanınıza olur o zaman daha fazla vakit geçirirsiniz illa ki ama o zaman da yine bu kaynana görümce faktörü olacak,yine bu konuda seni huzursuz edecekler..Kötü düşünmek istemiyorum ama annesini kıramadığı için evin anahtarını annesine de veren eşler okudum ben burada..Bence iş eşinde bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?