Haksızlık mı ediyorum?

Aslında gitmeyecektim 2 gündür yalvarıyor dayanamadım anneme bilet aldim.

Annesinin gitme şartını koyacaktınız buyuk hata
O rezillige birde annenizi alet etmişsiniz
Artık aksam iki anneler birde kız kardeş yattıkları yerden sizi dinlerler tövbe tövbe Nasıl rahat edecekseniz artık

Regl dönemime denk geliyor ilişki olmayacak zaten.

Karsi taraf dediğiniz kim ?
Pire icin yorgan mı yakılır ne kolay çıkıyor ağzınızdan boşanma lafı hani seviyorsunuz ?
Kocanız yeterince acık ve sert ailesine resti çekmediyse size konuştum dediyse siz bos yere umutsuz olmayın
İlla ki kv bin Hakkı'ndan gelecek birisi bulunur cunku

Regl dönemime denk geliyor ilişki olmayacak zaten.

Tamam da bunu siz biliyorsunuz
Ya kocanız ya annesi ya sizin anneniz ya kız kardeş

Ne akla hizmet o icin evinde yasayacak bu topluluk anlamadım hiç mi birinin aklının ucundan geçmez bu ?

Hepsinin haberi var demeyin düşüp bayılırım simdi

Eşimin ailesi anlamıyor. Eşimin gelince gidin diyor kusuyor kadın. Babası yanımızda durmuyor bizi çağırıp böyle yaparsan gelmeyecegiz diyor olsun siz evde annenle oturun diyor adam. Biz dinlemeniz hastayız diyoruz misafir toplayıp geliyorlar laftan anlamıyorlar. Ne yapayim kovayım mi diyor eşim. Haklı daha ne yapsın laftan anlamıyorlar güzelim. Sinirleniyorsun haklısın da herkes de görgu adap yok.

Yok kimsenin haberi yok kv dem herkesin odası ayrı diyormuş eşim rahat edemeyiz deyince. İlişki durumunu bile söylemiş eşim rahat edemeyiz demiş daha ne desin ben bilmiyorum. 10 günlüğüne gidersem gidecekmiş evini toplayıp geri dönecekmis kişi orada geçirmek niyeti.

Boşanmayı at kafandan eşin seni seviyor öyle diyorsun.Özlemden böyle düşünüyorsun ya da çevrendeki ilişkilerden falan etkilendin.Kaynana ile savaş halindesin bence yenik düşme..Ortada aldatma yok psikolojik fiziksel şiddet yok.Eşinde istemezdi elbet böyle olmayı.Yalnız kaldığınızda telefonla durmadan taciz etmişler eşin de alsın telefonu eline eşimle yalnız kalmak istiyorum diye mesaj atsın kapatsın telefonu bu kadar zor değil ki.Zile basarlarsa açmayın falan bununla bıktırırsınız karşı tarafı.Bende dır dır etmeyi ve birinin gözünde böyle görünmeyi hiç sevmem artık eşinle konuşma olayınız geçmiş artık faaliyet vakti..seni sessiz sakin görüp tepene binmişler.yenik düşme.

Tövbeler olsun kp de anormal

Hiç bencillik etmiyorsun bence.

Sana söylemiştim hatırlar mısın bilmem.
Eşin başlarda sana daha çok hak verir olup zamanla ailesine kıyamaz olacak.
Neden benim için fedakarlıkta bulunmuyorsun, yapsan ne olur, gelsen ne olurlara dönecek durum.

Onlar ince düşünseler, anlayış gösterseler ne olur demekten daha kolay, eşten fedakarlık beklemek

Hep böyle olur.
Yaşadım, gördüm.

Bu arada kıyamayıp gitmeni anlıyorum ama bu hep senden fedakarlık beklenecek demek emin olabilirsin
Millete iyilik yaramaz, elini versen kolunu isterler

Sesimi çıkarıyorum da eşime çıkarıyorum onlara ne diyebilirim ki?

Sesini eşine değil onlara bir kere net bir dille çıkar ve rahat et canım.
Haa sevmezler beni diye mi düşünüyorsun?
Aman bırak sevmesinler, saysınlar ve çekinsinler o huzur için çok daha önemli.

Eşin bence tepkisini gerektiği gibi gösteremiyor, kırmaktan çekine çekine söylüyor
ve senin haklılığını güzelce sunamıyor, annesinin bir lafına sessiz kalsa bitti olay zaten.
Hep onların borusu öter.

Çok ciddiyim, işten çıktığında direk eve geç ve kv ni ara.
Ben işten eve geldim, çok yorgunum gelemem kusura bakmayın hafta sonu uğrarız biraz
ve oğlunuzla akşama kadar hasret giderdiniz, eşimi artık alabilir miyim de.

Bunun utanması yok inan. Onlar utansın bu noktaya getirdikleri için.
Dinsizin hakkından imansız gelir.

Madem kışı oğlunun yanında geçirecekti kocanız yanınıza geldiğinde neden rahat vermedi. 15 gün sabah akşam size eziyet etti
Herkesin odası ayrıda ne demek ki. Adı üstünde evlenmek evin size ait olması gerekiyor. Afedersinizde damızlık inek gibi odaya geç işini hallet çık.
Sonra evli adamın evinde kışı geçirmek ne alaka alışırlarsa siz birlikte yaşamaya başlayıncada isterler
Anne baba kardeş özlenir muhakkak ama yetişkin bir adam yalnızlığınada sahip çıkmalı
Kuzum valla böyle absürtlüklere müsamaha gösterirseniz sizin başınız çok ağrır

Uzak olmak en iyisi senin eşinin yanina gitme imkanin yok mu?

Belki söylemişsinizdir ama neden yılbaşında annenizi de götürüyorsunuz başbaşayız program yapmak yerine?

Ayyy, yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen
Ne kadar benzer yaa..

Görümcenin bu saygısızlığına eşinin tepkisi ne oldu söyler misin?
Cidden çok merak ettim.

Ayyy, yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen
Ne kadar benzer yaa..

Görümcenin bu saygısızlığına eşinin tepkisi ne oldu söyler misin?
Cidden çok merak ettim.
Kızdı bağırdı karım o benim bizim ayrı gayrımiz yok o gelmezse ben de gelmem dedi. Özür dileyeceksin dedi. Güzelce de konuştu her türlüsünü denedi yani. Beni savunmadi desem yalan söylemiş olurum. Sonra annesini fırçaladı bu nasıl böyle konuşuyor diye annesi şaka yaptı diyor :) Kız bana hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı ben konuşmadım daha da küstü bana :) Kayinvalidem kızım o abisini kıskanıyor sen yapma dedi. Ben de içimden geçenleri söyledim. Şimdilerde bana haksızlık ettiğini beni sevdiğini anlamış bana hediye almış özür dileyecekmis sözde yersen :)

Uzak olmak en iyisi senin eşinin yanina gitme imkanin yok mu?
Eşim çok yoğun çalışıyor oraya gidersem yalnız kalacaktım ve şuan bulunduğum yere geri dönmeyecektim. Oraya gitmem için de torpil gerekiyordu bulamadık da. Gidemiyorum yani.

Bilmiyorum k peder mi yapıyor annesi ama 15 gün zehir oldu son 5 gün dışında. Eşim bu aya kadar orada yalnızdı yani 1.5 yıldır yalnızdı 15 gündür oradalar.

6 aylik evlilikte saniyorum ki bir elin parmaklarini gecmeyecek sekilde evde basbasa kalmissiniz. Madem sartlariniz henuz uygun degil keske simdi evlenmeseydiniz. Ileride evliliginizin ilk zamanlari nihep bu sekilde anacaksiniz. Uzuldum acikcasi. Tabi artik buna care yok. Konunuza gelirsem ,
Kayinvalideniz ve digerleri anlayissiz ok ama suc esinizin bir nebzede sizin. Yalniz kalmak istiyorsaniz kusselerde aglasalarda tavrinizi belli etmelisiniz. Cunku coktan yuzsuzlugu ele almislar. Bence esiniz sizinle basbasa kalmak istiyorsa ailesini yollasin . 10 gun bir zahmet yalniz kalin. Ailesine ne desek az su an. Ama suc esinizin. Onlari istemediginizden degil kocanizla basbasa olma ihtiyacinizdan dolayi su an derdiniz. Bu durum cozulene kadar elinizi eteginizi cekin esiniz ikna etsin sizi sartlari uygun hale getirsin.Ins yakinda cozulmus olur. Mutluluklar.

Canım sağol yazdığın için her şey iyiydi aslında Ekim ayındaki son gelişine kadar şok üstüne şoklar yaşadım. Eşim elinden geleni yapıyor da anlayan beri gelsin. Hep ben mi fedakarlık yapacağım diyorum ben onları gondericem diyor. Bir yanımda vicdan yapıyor onlar gideli 15 gün oldu daha hemen git denmez diyor. Az önce konuştuk gondericem sen merak etme diyor. Kayinvalidemin eşiyle problemleri var eşine ceza veriyor belli ki yoksa kim kışı kocasından ayrı geçirmek ister ki. Bilmiyorum canım eşim kendinden çok emin konuşuyor bu zamana kadar ne dediyse yaptı bu kez de yapar inşallah. Yoruldum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…