• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

Aslında gitmeyecektim 2 gündür yalvarıyor dayanamadım anneme bilet aldim.

Annesinin gitme şartını koyacaktınız buyuk hata
O rezillige birde annenizi alet etmişsiniz
Artık aksam iki anneler birde kız kardeş yattıkları yerden sizi dinlerler tövbe tövbe Nasıl rahat edecekseniz artık

Annesinin gitme şartını koyacaktınız buyuk hata
O rezillige birde annenizi alet etmişsiniz
Artık aksam iki anneler birde kız kardeş yattıkları yerden sizi dinlerler tövbe tövbe Nasıl rahat edecekseniz artık
Regl dönemime denk geliyor ilişki olmayacak zaten.

Böyle olmayacak diyor. Daha önce de söyledim küçük çaplı bir kriz geçirdim o zaman boşanmak istediğimi söylediğimde çok ağladı. Böyle olmayacak özlemden diyor başka bir şey demiyor. Bildiğim tek bir şey var ben böyle devam ederse bu hayatı çekemem. İnanın o yoğun gidip gelmelerden ben hasta oldum 2 hafta kendime gelemedim yeni iyileştim. Mesleğim var gelirim iyi bosanirim. Annem babamın ailesinden çok çekti ben babam gibi adamla evlenmeyecegim dedim. Evlenmedim de eşim beni savunuyor ama karsi taraf laftan anlamıyor. Boşa konuşmuyorum yüksek lisans mezunu işi gücü olan bir bayanım olmazsa ayrılırız ne yapalim boşanmak da helal nihayetinde.

Karsi taraf dediğiniz kim ?
Pire icin yorgan mı yakılır ne kolay çıkıyor ağzınızdan boşanma lafı hani seviyorsunuz ?
Kocanız yeterince acık ve sert ailesine resti çekmediyse size konuştum dediyse siz bos yere umutsuz olmayın
İlla ki kv bin Hakkı'ndan gelecek birisi bulunur cunku

Regl dönemime denk geliyor ilişki olmayacak zaten.

Tamam da bunu siz biliyorsunuz
Ya kocanız ya annesi ya sizin anneniz ya kız kardeş

Ne akla hizmet o icin evinde yasayacak bu topluluk anlamadım hiç mi birinin aklının ucundan geçmez bu ?

Hepsinin haberi var demeyin düşüp bayılırım simdi

Karsi taraf dediğiniz kim ?
Pire icin yorgan mı yakılır ne kolay çıkıyor ağzınızdan boşanma lafı hani seviyorsunuz ?
Kocanız yeterince acık ve sert ailesine resti çekmediyse size konuştum dediyse siz bos yere umutsuz olmayın
İlla ki kv bin Hakkı'ndan gelecek birisi bulunur cunku
Eşimin ailesi anlamıyor. Eşimin gelince gidin diyor kusuyor kadın. Babası yanımızda durmuyor bizi çağırıp böyle yaparsan gelmeyecegiz diyor olsun siz evde annenle oturun diyor adam. Biz dinlemeniz hastayız diyoruz misafir toplayıp geliyorlar laftan anlamıyorlar. Ne yapayim kovayım mi diyor eşim. Haklı daha ne yapsın laftan anlamıyorlar güzelim. Sinirleniyorsun haklısın da herkes de görgu adap yok.

Tamam da bunu siz biliyorsunuz
Ya kocanız ya annesi ya sizin anneniz ya kız kardeş

Ne akla hizmet o icin evinde yasayacak bu topluluk anlamadım hiç mi birinin aklının ucundan geçmez bu ?

Hepsinin haberi var demeyin düşüp bayılırım simdi
Yok kimsenin haberi yok kv dem herkesin odası ayrı diyormuş eşim rahat edemeyiz deyince. İlişki durumunu bile söylemiş eşim rahat edemeyiz demiş daha ne desin ben bilmiyorum. 10 günlüğüne gidersem gidecekmiş evini toplayıp geri dönecekmis kişi orada geçirmek niyeti.

Böyle olmayacak diyor. Daha önce de söyledim küçük çaplı bir kriz geçirdim o zaman boşanmak istediğimi söylediğimde çok ağladı. Böyle olmayacak özlemden diyor başka bir şey demiyor. Bildiğim tek bir şey var ben böyle devam ederse bu hayatı çekemem. İnanın o yoğun gidip gelmelerden ben hasta oldum 2 hafta kendime gelemedim yeni iyileştim. Mesleğim var gelirim iyi bosanirim. Annem babamın ailesinden çok çekti ben babam gibi babamla evlenmeyecegim dedim. Evlenmedim de eşim beni savunuyor ama karsi taraf laftan anlamıyor. Boşa konuşmuyorum yüksek lisans mezunu işi gücü olan bir bayanım olmazsa ayrılırız ne yapalim boşanmak da helal nihayetinde.
Boşanmayı at kafandan eşin seni seviyor öyle diyorsun.Özlemden böyle düşünüyorsun ya da çevrendeki ilişkilerden falan etkilendin.Kaynana ile savaş halindesin bence yenik düşme..Ortada aldatma yok psikolojik fiziksel şiddet yok.Eşinde istemezdi elbet böyle olmayı.Yalnız kaldığınızda telefonla durmadan taciz etmişler eşin de alsın telefonu eline eşimle yalnız kalmak istiyorum diye mesaj atsın kapatsın telefonu bu kadar zor değil ki.Zile basarlarsa açmayın falan bununla bıktırırsınız karşı tarafı.Bende dır dır etmeyi ve birinin gözünde böyle görünmeyi hiç sevmem artık eşinle konuşma olayınız geçmiş artık faaliyet vakti..seni sessiz sakin görüp tepene binmişler.yenik düşme.

Eşimin ailesi anlamıyor. Eşimin gelince gidin diyor kusuyor kadın. Babası yanımızda durmuyor bizi çağırıp böyle yaparsan gelmeyecegiz diyor olsun siz evde annenle oturun diyor adam. Biz dinlemeniz hastayız diyoruz misafir toplayıp geliyorlar laftan anlamıyorlar. Ne yapayim kovayım mi diyor eşim. Haklı daha ne yapsın laftan anlamıyorlar güzelim. Sinirleniyorsun haklısın da herkes de görgu adap yok.

Tövbeler olsun kp de anormal

Hiç bencillik etmiyorsun bence.

Sana söylemiştim hatırlar mısın bilmem.
Eşin başlarda sana daha çok hak verir olup zamanla ailesine kıyamaz olacak.
Neden benim için fedakarlıkta bulunmuyorsun, yapsan ne olur, gelsen ne olurlara dönecek durum.

Onlar ince düşünseler, anlayış gösterseler ne olur demekten daha kolay, eşten fedakarlık beklemek :KK14:

Hep böyle olur.
Yaşadım, gördüm.

Bu arada kıyamayıp gitmeni anlıyorum ama bu hep senden fedakarlık beklenecek demek emin olabilirsin :(
Millete iyilik yaramaz, elini versen kolunu isterler:KK51:

Sesimi çıkarıyorum da eşime çıkarıyorum onlara ne diyebilirim ki?

Sesini eşine değil onlara bir kere net bir dille çıkar ve rahat et canım.
Haa sevmezler beni diye mi düşünüyorsun?
Aman bırak sevmesinler, saysınlar ve çekinsinler o huzur için çok daha önemli.

Eşin bence tepkisini gerektiği gibi gösteremiyor, kırmaktan çekine çekine söylüyor
ve senin haklılığını güzelce sunamıyor, annesinin bir lafına sessiz kalsa bitti olay zaten.
Hep onların borusu öter.

Çok ciddiyim, işten çıktığında direk eve geç ve kv ni ara.
Ben işten eve geldim, çok yorgunum gelemem kusura bakmayın hafta sonu uğrarız biraz
ve oğlunuzla akşama kadar hasret giderdiniz, eşimi artık alabilir miyim de.

Bunun utanması yok inan. Onlar utansın bu noktaya getirdikleri için.
Dinsizin hakkından imansız gelir.

Madem kışı oğlunun yanında geçirecekti kocanız yanınıza geldiğinde neden rahat vermedi. 15 gün sabah akşam size eziyet etti
Herkesin odası ayrıda ne demek ki. Adı üstünde evlenmek evin size ait olması gerekiyor. Afedersinizde damızlık inek gibi odaya geç işini hallet çık.
Sonra evli adamın evinde kışı geçirmek ne alaka alışırlarsa siz birlikte yaşamaya başlayıncada isterler
Anne baba kardeş özlenir muhakkak ama yetişkin bir adam yalnızlığınada sahip çıkmalı
Kuzum valla böyle absürtlüklere müsamaha gösterirseniz sizin başınız çok ağrır

Uzak olmak en iyisi senin eşinin yanina gitme imkanin yok mu?

Merhaba sevgili kadınlar kulübü hanımları. Buraya bunu yazmak için çok düşündüm. İyi niyetimi kaybetmek üzereyim boğuluyorum. Lütfen fikirlerinizle bana yardımcı olun. Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.

6 aylık evliyim. Eşimle 7 buçuk yıla yakın flört 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Eşim başka şehirde memur ben başka şehirdeyim. Eşimin ailesi benim ailem ve ben aynı şehirlerdeyiz. Eşim işi gereği izin alıp gelemiyor. İzin aldıkça ben gidiyordum. Eşim biri 5 günlük biri de 15 günlük olmak üzere 2 kez gelebildi bu süreçte. Ama bu 20 gün inanın bana zehir oldu. Ev tuttuk evimiz var ama eşyalara bekçilik ediyor. Tek kalmak istemediğim için ailemle kalıyorum. Önceleri boşa kira veriyor olmamız laf söz oldu ama sonra buna alıştılar. Eşim geldiğinde bizi bize bırakmıyorlar. Ben çalışıyorum, eşim sabah benimle birlikte çıkıp ailesine gidiyor. Gitsin buraya kadar hiç problem yok. Ama ben işten gelince de orada yanlarında olalım istiyorlar. Ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 de eve gelebiliyorum. En son geldiği 15 günlük süreçte evde sadece 1 kez yemek pişirebildim. Evi otel gibi kullandık sadece uyumak için. Bu yoğun tempoya bünyem daha fazla dayanamadı hastalandım. Hasta olduğumda bile evimde dinlenmeme izin vermediler. Önce bizi çağırdılar dinleneceğiz dediğimiz halde, iyi niyet adı altında 3 tencere yemek ve misafir eşliğinde geldiler. Ayakta duramaz halde onlara hizmet etmek zorunda kaldım gece 1 de gittiler. Ertesi gün işe gidecektim hastaneye gittim doktor 5 gün rapor verdi. Evimde yatıp dinlenemedim. Gelin gelelim demelerinden. Neyse kavga gürültü eşim gitti benim hastalığım dinlenemediğim için 1 hafta daha devam etti.

Eşimle birlikte kayınvalidem ve eşimin kız kardeşi de gittiler. Kışı orada geçireceklermiş. Eşim gideli 15 gün oldu bana gel diye baskı yapıyor. O kadar bunaldım ki onları görmek istemiyorum. Eşimin işi Suriyeli göçmeler sebebiyle çok ağır belki 3 gün 4 gün eve hiç giremiyor. Oraya gidip hem eşimi göremeyeceğim hem de annesi ve kardeşiyle tüm gün birlikte olacağım. Eşim anne okea gelince 10 gün gidersin dediğinde çok bozulmuş kayınvalidem. Bizi istemiyor mu, herkesin odası ayrı biz size ne yapıyoruz demiş. Sorun başbaşa kalamamamız. Çok bunaldım. Gitmek istemiyorum eşimi de çok özlüyorum. 2 gündür aşırı derecede kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Ben haksız mıyım sizce gitmek istememekte? Tamam onlar da uzakta evlatlarından ama ben de eşimden uzağım başbaşa kalmak hakkımız değil mi? Eşim ne serden geçiyor ne yardan ben çok bunaldım. Bana kötü bir sözleri yok sevdiklerini de söylüyorlar ama çok anlayışsızlar. Eşim de onları göremiyor diye kırmak istemiyor. Biz dinlenelim ya da birarada kalalım yalnız kalalım deyince küsüyorlar. Ne yapmalı bayanlar öfkemi eşimden çıkarır oldum zaten uzağız.

Yılbaşı için haziran ayında ucuz bilet almıştım. Gitmeyeceğim dedim ama eşim çok üzülüyor diye gitmeye karar verdim anneme de bilet aldım annemi de götüreceğim gidersem. Ama içim soğumuyor bütün fedakarlıkları yapan taraf benmişim gibi geliyor. Bencillik mi ediyorum?
Belki söylemişsinizdir ama neden yılbaşında annenizi de götürüyorsunuz başbaşayız program yapmak yerine?

Eşim ilk geldiği gün kız kardeşi mesaj attı neden oraya gitmemiş neden benim yanıma gelmiş diye. Tek görmek istiyormuş abisini benimle gelsin istemiyormuş. Ki hiç bir sorunumuz yoktu ameliyat oldu ben gittim başında bekledim. Çok üzüldüm ve şaşırdım. Sonra gitmek istemedim konuşmak istemedim. Konuşmak istemedim diye sevgili görümcem bana daha çok küstü. Herkese çay koymak bana koymamak gibi terbiyesizlikler yaptı. Hiçbir şey yapmadığım halde. Velhasıl o 15 gün çok yıprandım. Hem zorla gittim, geldiler. Hem de saygısızlık gördüm 18 yaşında çocuktan. Şimdi de onlar oradayken gel gel diye eşim baskı yapınca. Boşanasım geliyor.

Ayyy, yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen :(
Ne kadar benzer yaa..

Görümcenin bu saygısızlığına eşinin tepkisi ne oldu söyler misin?
Cidden çok merak ettim.

Ayyy, yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen :KK43:
Ne kadar benzer yaa..

Görümcenin bu saygısızlığına eşinin tepkisi ne oldu söyler misin?
Cidden çok merak ettim.
Kızdı bağırdı karım o benim bizim ayrı gayrımiz yok o gelmezse ben de gelmem dedi. Özür dileyeceksin dedi. Güzelce de konuştu her türlüsünü denedi yani. Beni savunmadi desem yalan söylemiş olurum. Sonra annesini fırçaladı bu nasıl böyle konuşuyor diye annesi şaka yaptı diyor :) Kız bana hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı ben konuşmadım daha da küstü bana :) Kayinvalidem kızım o abisini kıskanıyor sen yapma dedi. Ben de içimden geçenleri söyledim. Şimdilerde bana haksızlık ettiğini beni sevdiğini anlamış bana hediye almış özür dileyecekmis sözde yersen :)

Uzak olmak en iyisi senin eşinin yanina gitme imkanin yok mu?
Eşim çok yoğun çalışıyor oraya gidersem yalnız kalacaktım ve şuan bulunduğum yere geri dönmeyecektim. Oraya gitmem için de torpil gerekiyordu bulamadık da. Gidemiyorum yani.

Madem kışı oğlunun yanında geçirecekti kocanız yanınıza geldiğinde neden rahat vermedi. 15 gün sabah akşam size eziyet etti
Herkesin odası ayrıda ne demek ki. Adı üstünde evlenmek evin size ait olması gerekiyor. Afedersinizde damızlık inek gibi odaya geç işini hallet çık.
Sonra evli adamın evinde kışı geçirmek ne alaka alışırlarsa siz birlikte yaşamaya başlayıncada isterler
Anne baba kardeş özlenir muhakkak ama yetişkin bir adam yalnızlığınada sahip çıkmalı
Kuzum valla böyle absürtlüklere müsamaha gösterirseniz sizin başınız çok ağrır
Bilmiyorum k peder mi yapıyor annesi ama 15 gün zehir oldu son 5 gün dışında. Eşim bu aya kadar orada yalnızdı yani 1.5 yıldır yalnızdı 15 gündür oradalar.

6 aylik evlilikte saniyorum ki bir elin parmaklarini gecmeyecek sekilde evde basbasa kalmissiniz. Madem sartlariniz henuz uygun degil keske simdi evlenmeseydiniz. Ileride evliliginizin ilk zamanlari nihep bu sekilde anacaksiniz. Uzuldum acikcasi. Tabi artik buna care yok. Konunuza gelirsem ,
Kayinvalideniz ve digerleri anlayissiz ok ama suc esinizin bir nebzede sizin. Yalniz kalmak istiyorsaniz kusselerde aglasalarda tavrinizi belli etmelisiniz. Cunku coktan yuzsuzlugu ele almislar. Bence esiniz sizinle basbasa kalmak istiyorsa ailesini yollasin . 10 gun bir zahmet yalniz kalin. Ailesine ne desek az su an. Ama suc esinizin. Onlari istemediginizden degil kocanizla basbasa olma ihtiyacinizdan dolayi su an derdiniz. Bu durum cozulene kadar elinizi eteginizi cekin esiniz ikna etsin sizi sartlari uygun hale getirsin.Ins yakinda cozulmus olur. Mutluluklar.

Hiç bencillik etmiyorsun bence.

Sana söylemiştim hatırlar mısın bilmem.
Eşin başlarda sana daha çok hak verir olup zamanla ailesine kıyamaz olacak.
Neden benim için fedakarlıkta bulunmuyorsun, yapsan ne olur, gelsen ne olurlara dönecek durum.

Onlar ince düşünseler, anlayış gösterseler ne olur demekten daha kolay, eşten fedakarlık beklemek :KK14:

Hep böyle olur.
Yaşadım, gördüm.

Bu arada kıyamayıp gitmeni anlıyorum ama bu hep senden fedakarlık beklenecek demek emin olabilirsin :KK43:
Millete iyilik yaramaz, elini versen kolunu isterler:KK51:
Canım sağol yazdığın için her şey iyiydi aslında Ekim ayındaki son gelişine kadar şok üstüne şoklar yaşadım. Eşim elinden geleni yapıyor da anlayan beri gelsin. Hep ben mi fedakarlık yapacağım diyorum ben onları gondericem diyor. Bir yanımda vicdan yapıyor onlar gideli 15 gün oldu daha hemen git denmez diyor. Az önce konuştuk gondericem sen merak etme diyor. Kayinvalidemin eşiyle problemleri var eşine ceza veriyor belli ki yoksa kim kışı kocasından ayrı geçirmek ister ki. Bilmiyorum canım eşim kendinden çok emin konuşuyor bu zamana kadar ne dediyse yaptı bu kez de yapar inşallah. Yoruldum ya.

Back