- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Neden evlendiğimizi baştaki sayfalardan birinde açıklamıştım ama yine yazayım. Zaten 8 yıllık bir geçmişimiz vardı. Evleniçsek tayini cikabiliyordu o yüzden evlendik. Az önce konuştuk yılbaşından sonra 10 gün ben geleceğim onlar orada kalsın geldikten sonra da onları göndereceğim sen gelirsin diyor. Beni çok sevdiğini söylüyor. Daha önceki konumda ev mevzusu vardı onu halletmişti. Bunun da geçeceğini söylüyor. İnanmak istiyorum yine çok üzgünüm.6 aylik evlilikte saniyorum ki bir elin parmaklarini gecmeyecek sekilde evde basbasa kalmissiniz. Madem sartlariniz henuz uygun degil keske simdi evlenmeseydiniz. Ileride evliliginizin ilk zamanlari nihep bu sekilde anacaksiniz. Uzuldum acikcasi. Tabi artik buna care yok. Konunuza gelirsem ,
Kayinvalideniz ve digerleri anlayissiz ok ama suc esinizin bir nebzede sizin. Yalniz kalmak istiyorsaniz kusselerde aglasalarda tavrinizi belli etmelisiniz. Cunku coktan yuzsuzlugu ele almislar. Bence esiniz sizinle basbasa kalmak istiyorsa ailesini yollasin . 10 gun bir zahmet yalniz kalin. Ailesine ne desek az su an. Ama suc esinizin. Onlari istemediginizden degil kocanizla basbasa olma ihtiyacinizdan dolayi su an derdiniz. Bu durum cozulene kadar elinizi eteginizi cekin esiniz ikna etsin sizi sartlari uygun hale getirsin.Ins yakinda cozulmus olur. Mutluluklar.