Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle keşke anneler gelinlerinin de birilerinin evladı olduğunu bilseler sizin gibi. Oğlunuzun da şansı bahtı açık olsunUlan bu tavırlar bradte yok annelerine ayrı şaşırıyorum. Oğullarına aşıklar resmen. Oğlum da oğlum. Ne bu ya. Adam akıllı büyütün, normal bireyler olsun. Yok. Hiç oralı değiller. Şimdi bi oğlum var, eşime diyorum ki bunu güzel yetiştirirsek bir kız çocuğunu kurtarmış olacaz. Vatana hayırlı bir evlat kazandıracaz. Nasıl büyütürsen öyle. Benim oğlum canım oğlum yok. Çocuğuna yapacağın en büyük iyilik onu düzgün yetiştirmekten geçiyor.
hayırlısı olsunAvukatla görüştüm bugün... Kendim için en büyük adımı attım.
İnsanın kendine yaptığına bir ordu insan gelse yapamaz ya. Hayretler içinde okudum. Adam evlenmeden önce kendini fazlasıyla belli etmiş. Ama sen kendini değersizleştirip böyle bir adamla evlenmişsin.Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Sadece ilk mesaja ithafen cevap yazmışsınız sanırım ama keşke son sayfaları da okusaymışsınız, güncel durumu öğrenirdiniz en azından. Konu sahibi bugün avukatla görüşüp davayı açmış.İnsanın kendine yaptığına bir ordu insan gelse yapamaz ya. Hayretler içinde okudum. Adam evlenmeden önce kendini fazlasıyla belli etmiş. Ama sen kendini değersizleştirip böyle bir adamla evlenmişsin.
Ben adamda sorun görmedim, çünkü kendini gizlememiş. Evlenmen senin hatan. Boşanmaya da niyetin yok gibi. Aferin böyle devam (!).
Aynen öyle. Ama genellikle ezebilecekleri, yaşı küçük ve pasif gördükleri kadınları tercih ediyorlar.
Teşekkür ederim...İlk defa bu sitede bosanacağım deyip, hemen boşanma davası açan bir kadın görüyorum. Tebrik ederim. Bu evliliğin oluru yoktu çünkü.
Defolup gitsin kağıt üzerinde dahil eşin olamam diyin. Neyin farklı görüşünü yazsın ki herkes.Farklı görüşlere de ihtiyacım olduğu için ve fark edemediğim hatalarım var mı diye muhasebe ettiğim için bu formu açtım. Eşimle 6 ay önce evlendik. Evlenmek için acele ettirdi sürekli , yeni atanmıştım iki yıl bekleyelim dedim ama ayrılmak konusunu açtığı için onu kaybetmeyim diye kabul ettim. Eşim genel olarak başkalarının ne dediğine çok takılan biri özellikle ailesinin. Düğünden 2 ay önce babam vefat etti biz o zamanlar nişanlıydık . Eşim sadece 3 4 saat geldi başka şehirdeydi ve o şehirde çalıştığı için geri döndü . İzin almayı denemedi bile . Ailesi, ablaları cenazeye gelmedi, başın sağ olsun diyip 10 saniye içinde telefonu kapattılar. Düğün sürecinde hiç bir zaman arayıp sormadılar, eşya alırken vs. Altın olarak sadece iki bilezik ve çeyiz olarak çorap bile vermediler. Gelinliğimi bile otobüsle tek başıma götürdüm, kuaföre taksi tutup eşimle gittik. Bu olaylardan sonra ailesinin beni istemediğimi hissettim. Ve uzak durdum. Annesi eşime benim soğuk olduğumu , instgram gönderine kalp atmadığımı,torunun doğum gününü kutlamadığımj söylemiş. Bende neden dedikodumu yaptı yüzüme karşı söyleyebilirdi dediğim için eşim annesine anlattı. Tartışma büyüdü, dedikoducu dediğim için eşim bağırdı çağırdı, annesi evi terk edeceksin dedi 4 gün eve gelmedi . Barıştık sonra, ailesi benimle görüşmeyi kesti. Sonra birkaç kez daha eşim ailesi için eşyalarını toplayıp evi terk etmeye çalıştı. Gece yarılarına kadar ablasıyla oyun oynadığı için ofladığım için mesela. Telefonla ailesiyle konuşurken suratım asılmış başka sebep bu mesela. Cuma günü de bu tür sebeple bu sonuncuydu artık eşim değilsin, sadece kağıt üzerinde evliyiz dedi ve dün eve geldi sadece ev arkadaşıyız aldığım koltuk takımını ve beyaz eşyalarımı alıp ev tutup gideceğim dedi.
Çok iyi olmuş içiniz rahatlamıştır.Küfür hakaret yoksa ve kışkırtma varsa hukuka uygun delil olarak kabul edilmez dedi . Sürekli evi terk etmesi ,yatak ayırması net olarak kusurdur dedi. Ayrıca fatura kira yatırmasam da bunu kullanamamızmış. Hakim ilk erkeğe sorar bu yükümlülüğü dedi . Gözünü korkutmuş senin sadece diye ekledi
Bunları yaşayan varsa bilgilendirme amaçlı detaylı yazdım
Ben de yorumun üzerinden tüme böyle vardım.
Neden sizi çok önemsediğimimi zannettinizde sakin olun yazıyorsunuz. İnanın gayet sakinim.
Benim üslubumda da hiçbir problem yok.
Siz öyle eleştirdiniz ben böyle.
Ayrıca yorumumu beğenmediysen beğenmedime bas geç. Cevap yazıyor iseniz beğenmediniz benden cevaplara hazır olacaksınız.
O zaman bacım Allah yardımcın olur çıktığın yolda kararlı ol herkese hayat bir kere kendini hiç üzme hayırsız bir insan için git ve kendi ayakların üzerinde dur biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz sana sımsıkı sarılıyorumBeni her türlü suçlu görüyor . Ailesi melek bense kötülük ve kindarlıktan başka bir şey düşünmeyen bir insanmışım . Onların kültürleri buymuş hoşgörü ile karşılaşacağımız yerde ön yargılı olup kendimi doldurmuşum . Yani eşim değilsin sadece kağıt üzerinde evliyiz tavrından sonra diyecek bir şeyim kalmadı benimde. Evden gittiğinde günlerce ne arıyor ne soruyor burada beni yok sayıyor. Sürekli içim daralarak ,kendimi suçlu hissederek bekledim bu psikolojiye bir daha girecek halim kalmadı