- 17 Ağustos 2011
- 22.862
- 144.293
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
adam seni yumruklamis. ne kufurler etmis sülalene. gerçekten hala ayni evde nasil yaşıyorsun? bu adam sana iyi geceler öpücüğü veriyor diye mi iyi koca diyorsun?eşim beni arayıp doktor yanımda orrrrspu çocuğu nerdesin niye hastaneye gittiğinden herkesin haberi var ananın a… kadar yolun var s.git benim kızımdan babana ne felan dedi ki kendimi açıklamama bile izin vermeden bunları söylüyor eve geldi ben evdeydim kendini hazırlamış üstüme yürüyor kız kardeşini sk… ben bu evden gidiyorum bu ev senin annenin a.. girsin diyor babam kanser hastası ve çok kıymetimizi bilen biri annem kafasına vur ekmeğini al eşimle yan yana gelmeleri bile sayılı , toplumda değer gören insanlar desem ki bişey yapmış yok annesini aradığım için o an beni yumrukladı
gercekten ilginc insanlarsiniz.
sen de ilgincsin kocan da ilginc kardesin baban da ilginc.
tabii ki kocanin cocugu acile götürürken gelmesi gerekirdi. ama kocan insan degil. madem öyle baban gelseydi. neden yediduveli arayip insanlari da taciz ettiler? cocugun da alt tarafi atesi cikmis. gören duyan kötü hastalik zannedecek. kayinbiraderini, ablani, babani, enisteni bilmemkimi aramak abarti degil mi? alt tarafi taksiyle on dakikada gidilecek hastane icin. kocana gelmediği- seni sallamadigi icin kizabilirsin ama ailen en sakin insani bile delirtir. sahsen ben de cok kizardim bunca darlanmaya bir kavga ederdim.
ama tabii ki bu sekilde degil. her seyin bir usülü var. bu adamdan o çocuğa baba olmaz..bunu sen de biliyorsun. insallah tez vakitte zararin neresinden donsem kar dersin de zavalli kiz bu ayiyla büyümez