• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

Allah razı olsun. Kv eşimin yanında olduğu için ve dönmediği için taziyeye gelen olmaz sonradan gelirler mi bilmiyorum. Buarada eşim yarın akşam nöbetçiymiş cuma günü akşama dönecekmiş. Gidersem cuma akşama kadar kv ve konuşmadığım görümceyle yalnız kalacağım yeni yıla beraber gireceğiz. İstanbul'da kar başladı acayip soğuk. Yerimde olsanız yine de gider miydiniz? Sanırım gitmekten vazgeçiyorum.

Eşiniz nöbetçiymiş, elbette gitmezdim. Cumaya erteleseniz ?

Eşiniz nöbetçiymiş, elbette gitmezdim. Cumaya erteleseniz ?
Yeniden bir bilet almam imkansız. Annemin biletini iptal ettiğim için kullanılmayacak bilete 150 tl ödedim zaten. Kendi biletimi de 6 ay önce promosyonla almıştım. Ya gideceğim ya da gitmeyeceğim.

Konunu ara ara takip ediyorum ama Gitme bosver. Daha cok sikılacaksin. Gitmendeki tek avantaj gece beraber uyumak baska hicbirsey olmayacak. Beraber yalniz kalmadiktan sonra niye gideyim ki ?

Konunu ara ara takip ediyorum ama Gitme bosver. Daha cok sikılacaksin. Gitmendeki tek avantaj gece beraber uyumak baska hicbirsey olmayacak. Beraber yalniz kalmadiktan sonra niye gideyim ki ?
Gözümü karartmıştım gidecektim. Eşim bugün nöbetçi olduklarını söyledi. Zaten ayaklarımda geri geri gidiyordu. Tek korkum ileride gelmedin sen istemedin diye kavga esnasında başıma kakması :/

Hic birseyi basina kakmasina izin verme. Asil onun dusunmesi lazimdi ve 3 gun tatil var evinize gidin esim gelecek demeliydi. Onlar dusuncesiz sen niye oyle olasinki ?. Karda kista rotar yapar ucak vs. Hic gittigine degmez. Insallah esinin basina vururda bir seyler seni anlar. Bence evinde guzel dinlen. Gittigine degecek birsey yok ortada.

Hic birseyi basina kakmasina izin verme. Asil onun dusunmesi lazimdi ve 3 gun tatil var evinize gidin esim gelecek demeliydi. Onlar dusuncesiz sen niye oyle olasinki ?. Karda kista rotar yapar ucak vs. Hic gittigine degmez. Insallah esinin basina vururda bir seyler seni anlar. Bence evinde guzel dinlen. Gittigine degecek birsey yok ortada.
Teşekkür ederim. Sanırım benim bunları duymaya ihtiyacım var. Şimdi gitmezsem neden gitmediğimi onlar da anlamış olur değil mi? Huzursuzluk çıkarsa diye de korkuyorum ben galiba. Onlar düşünmüyorsa benim de düşünmemem lazım biliyorum. Eşim de küserse küssün. Havaalanına gidiş geliş beni götürüp alacak kimse de yok. Gitmemek en doğrusu bir de yarın uçuşlar iptal olursa süper olur :) Bugünküler hep olmuş.

Gözümü karartmıştım gidecektim. Eşim bugün nöbetçi olduklarını söyledi. Zaten ayaklarımda geri geri gidiyordu. Tek korkum ileride gelmedin sen istemedin diye kavga esnasında başıma kakması :/

Gitmeye karar vermiştiniz sonuçta. Nöbetten dolayı iptal ettiniz. Bu durumda ne söyledi eşiniz ?

Gitmeye karar vermiştiniz sonuçta. Nöbetten dolayı iptal ettiniz. Bu durumda ne söyledi eşiniz ?
Gelme diyor, belki diğer günlere de yazarlar nöbet diyor. Şuan kesinleşti gibi. Sonradan gel gel diye tutturmazsa. Ben galiba Allahın sevgili kuluyum o kadar istemedim ki gitmeyi uçak seferleri iptal oluyor, eşime nöbet yazılıyor çok şaşkınım :D

Gelme diyor, belki diğer günlere de yazarlar nöbet diyor. Şuan kesinleşti gibi. Sonradan gel gel diye tutturmazsa. Ben galiba Allahın sevgili kuluyum o kadar istemedim ki gitmeyi uçak seferleri iptal oluyor, eşime nöbet yazılıyor çok şaşkınım :D

Evet :) Bu durumda zaten başınıza kakamaz ki.
Çok ince düşünüp dert ediniyorsunuz..
Hadi geçmiş ola. :)

Evet :) Bu durumda zaten başınıza kakamaz ki.
Çok ince düşünüp dert ediniyorsunuz..
Hadi geçmiş ola. :)
İnşallah teşekkür ederim. Bir aksilik olmaz da uçak seferleri yarın da iptal olursa biletim de yanmaz hadi hayırlısı :)

YA SİZİ BÖYLE YALNIZ BIRAKMAZLARSA NASIL YÜRÜYECEK BU EVLİLİK?

HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORLAR ÖZEL HAYATINIZIN OLABİLECEĞİNİ PESSSS...

KAYINVALİDENİZ EŞİNİZİ NASIL YAPMIŞ Bİ HATIRLASA SÜPER OLUR.. Bİ YATAK Bİ KARI Bİ KOCA VE YALNIZ BİR EV.. TÖVBE YARABBİM BÖYLE TİPLER YUVA YIKAR ARKADAŞŞŞ ÇOK SİNİRLENDİM

YA SİZİ BÖYLE YALNIZ BIRAKMAZLARSA NASIL YÜRÜYECEK BU EVLİLİK?

HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORLAR ÖZEL HAYATINIZIN OLABİLECEĞİNİ PESSSS...

KAYINVALİDENİZ EŞİNİZİ NASIL YAPMIŞ Bİ HATIRLASA SÜPER OLUR.. Bİ YATAK Bİ KARI Bİ KOCA VE YALNIZ BİR EV.. TÖVBE YARABBİM BÖYLE TİPLER YUVA YIKAR ARKADAŞŞŞ ÇOK SİNİRLENDİM
Ben de çok sinirleniyorum arkadaşım ama maalesef yapacak bir şey yok. Elbet anlayacaklar anlamazlarsa ben anlatacağım.

Çocuk baskısı yaptıkları zaman basbasa kalamadıgınızı hatırlatırsınız.. Bu kadarda olmazkii.. Hadi bir iki neyse de.. Allah sabır versın.. Esiniz size yakınlasmak istediği zaman en azından ailesinin yanında olmayacagını belırtırsenız kendısı bılır ısını..

Çocuk baskısı yaptıkları zaman basbasa kalamadıgınızı hatırlatırsınız.. Bu kadarda olmazkii.. Hadi bir iki neyse de.. Allah sabır versın.. Esiniz size yakınlasmak istediği zaman en azından ailesinin yanında olmayacagını belırtırsenız kendısı bılır ısını..
Bana çocuk dedikleri zaman ilk lafım bu olacak zaten :)

Icim sisti inanki konuyu okurken.bu ne vicik vicik bi ortam.git canim bence.nasilsa evde de kalamiycak esin.ben geldim sen sozunu tutamadin olur.senin gorumce rahat duramaz nasilsa senin de kavga cikarmaya bahanen olur.guzelce bi kavga edersin icindekileri doker rahatlarsin.
Anneannen icin cok uzuldum.basiniz sagolsun.ama bence esin gercekten cok bencil.onun senin yaninda olmasi gerekir bu durumda.sonucta bi kaybiniz var.emin ol esinin ailesinden biri vefat etmis olsaydi sen esinin yaninda olurdun illa sen gel diye israr etmezdin.bence cok fazla odun veriyosun kendinden.evlilik cok farkli bisey.evlilik nisanlilik donemlerine benzemez.tabi sizi size birakmadiklari icin anlayamiyorsunuz dogal olarak evliligin ne oldugunu.ama sonradan ne oldugunu anladiginda cok fazla taviz verdigin icin pisman olursun.ben ayni ozveriyi esinde goremiyorum canim kusura bakma.sanki bu boyle devam eder gibi geliyo bana...

Oylede huzursuzluk var boylede. Yinede sen bilirsin tabi

Teşekkür ederim. Sanırım benim bunları duymaya ihtiyacım var. Şimdi gitmezsem neden gitmediğimi onlar da anlamış olur değil mi? Huzursuzluk çıkarsa diye de korkuyorum ben galiba. Onlar düşünmüyorsa benim de düşünmemem lazım biliyorum. Eşim de küserse küssün. Havaalanına gidiş geliş beni götürüp alacak kimse de yok. Gitmemek en doğrusu bir de yarın uçuşlar iptal olursa süper olur :) Bugünküler hep olmuş.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Uçak biletimi iptal ettim. Bu yılbaşı da ailemleyim. Dilerim bundan sonraki sene eşimle birlikte oluruz kendi evimizde beraber olan yaşamımızda. Hepinizin yeni yılını kutluyorum hepimize tüm dilediklerimizi versin inşallah :)

Back