- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Benim eve geçtiğim günler de oldu. Bu sefer onlar geldiler baş edemedim ya gerçekten.Niye bu kadar yüksek tahammülünüz?
15 günde evde sadece 1 kere yemek yapabilmek.. Ne bileyim.
İş oraya hiç gelmemeliydi.
Gündüz istediğini yapar, akşam evde beraber olunur.
1 kere gitseniz beraber yeterdi.
Okuyamadım tüm sayfaları, bu akşam evde olalım dediğinizde ne diyordu ki eşiniz?
Keşke işten direkt eve geçseydiniz hep.
Sadece kendileri gelseler yine bir nebze eşimin halasını ve kuzenini de getirmişler. Kv dem misafiri hiç sevmez toplayıp bana getiriyor sağolsun. Kaderin amcası gelmiş başka bir ilden bunlarA misafirliğe tam 3 gün bana getirmek için uğraştılar duvara kulluğu fırlattım kriz geçirdim resmen. Seni boşarım onlar bueve gelirse dedim. Gelemediler o zaman. Son 5 gün telefon tacizleriyle ama onlarsız geçti. Eşim anlıyor beni de yüzsüzler bunlar.Ayyyyyyyyyyyy tanrım kabus gibiler.
Bana atar gider diyorlar ben olsam basar gider yatarın odamda saat 6dan sonra oğulları hizmet eder. Hasta insanın evine gidersen yatmasına ses edemezsin kardiş derim.
Yani bana atar gider diyenler haklı galiba. Ben olsam tenceresini de oğlunu da kvnin kucağına verir sepet havası çekerim.
Haklısın ne diyeyim ki böyle şeyleri yaşamayi hiç istemezdim. Yengeç burcuyum ben biraz fazla duygusalim. İnsanlar üzülmesin diye uğraşırim hep. Ama bunlar farklı ya laftan sözden anlamıyorlar.İyi ki orda değilim.
Ulan k..ltak hasta olduğumu bile bile evime geliyorsun sonra da lütfediyorsun derdim herhal.
Kpyi de direkt kapıdan sokmaz evimden defederdim.
Bu konuy daha fazla okumicam cinleniyorum mütemadiyen.
uc gunluk dunya ıcın uzmeyın bırbırınızııYılbaşında annemle gideceğim gidersem henüz karar vermedim. Bileti de aldım ama daralıyorum ya eşimle aram çok kötü şuan.
Benim eve geçtiğim günler de oldu. Bu sefer onlar geldiler baş edemedim ya gerçekten.
Bilmem ben hiç söylemedim canim utanırım zaten eşim söyledi ona da kusuyorlarmis. Söylesem bana da küser heralde.Okenaoscum mayıs ayında evlenenler topıgınden tanıyorum seni ceyız hazırlıkların düğün heyecanına ortak olmustuk gerçekten zor bır durum ama sen kendını çok güzel ifade eden bi bayansın kayınvalıden anlayışsız degılmıs esını çok öZledıgını geldıgınde birazda yalnız kalmak istediğini söylendiğinde tepkısı Nasıl oluyor
Söylediklerinizin hepsi doğru maalesef kızamıyorum bu yüzden. Çok bunaldim inanın.Çok af edersiniz, belki bunu söylediğim için bana kızacaksınız ama eşinizin ailesi yüzsüz bence.
Anlıyorum annesi, babasıdır özlerler tabi ki de ancak zaten siz işteyken birliktelermiş. Mesai bittikten sonra çiçeği burnunda evlilerin tepesine dikilmek de ne? Gitmeyin canım neden gidiyorsunuz diyecek oldum, baktım ki siz gitmeyince de onlar geliyormuş, üstelik siz dinleneceğiz/yalnız kalacağız dediğiniz halde. İşte bu sebeple ''bence'' yüzsüzler. İnsan hata ettiğini anlamasa dahi çocuklar bize gelmeyin dediler diye GERÇEKTEN bozulur da gitmez. Bu sebeple eşinize kırılmaları da tamamen duygu sömürüsü bence. Kırılan insan uzak durur, kendi kabuğuna çekilir. Bu insanlara laf söyledikçe üstünüze üstünüze geliyorlar.
Şu sıralar bu soruyu kendime sürekli sorar oldum.sonuna kadar okudum daral geldi resmen
dedimki kendime acaba bu kız bu çocukla evlenmese miydi ?
Merhaba sevgili kadınlar kulübü hanımları. Buraya bunu yazmak için çok düşündüm. İyi niyetimi kaybetmek üzereyim boğuluyorum. Lütfen fikirlerinizle bana yardımcı olun. Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.
6 aylık evliyim. Eşimle 7 buçuk yıla yakın flört 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Eşim başka şehirde memur ben başka şehirdeyim. Eşimin ailesi benim ailem ve ben aynı şehirlerdeyiz. Eşim işi gereği izin alıp gelemiyor. İzin aldıkça ben gidiyordum. Eşim biri 5 günlük biri de 15 günlük olmak üzere 2 kez gelebildi bu süreçte. Ama bu 20 gün inanın bana zehir oldu. Ev tuttuk evimiz var ama eşyalara bekçilik ediyor. Tek kalmak istemediğim için ailemle kalıyorum. Önceleri boşa kira veriyor olmamız laf söz oldu ama sonra buna alıştılar. Eşim geldiğinde bizi bize bırakmıyorlar. Ben çalışıyorum, eşim sabah benimle birlikte çıkıp ailesine gidiyor. Gitsin buraya kadar hiç problem yok. Ama ben işten gelince de orada yanlarında olalım istiyorlar. Ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 de eve gelebiliyorum. En son geldiği 15 günlük süreçte evde sadece 1 kez yemek pişirebildim. Evi otel gibi kullandık sadece uyumak için. Bu yoğun tempoya bünyem daha fazla dayanamadı hastalandım. Hasta olduğumda bile evimde dinlenmeme izin vermediler. Önce bizi çağırdılar dinleneceğiz dediğimiz halde, iyi niyet adı altında 3 tencere yemek ve misafir eşliğinde geldiler. Ayakta duramaz halde onlara hizmet etmek zorunda kaldım gece 1 de gittiler. Ertesi gün işe gidecektim hastaneye gittim doktor 5 gün rapor verdi. Evimde yatıp dinlenemedim. Gelin gelelim demelerinden. Neyse kavga gürültü eşim gitti benim hastalığım dinlenemediğim için 1 hafta daha devam etti.
Eşimle birlikte kayınvalidem ve eşimin kız kardeşi de gittiler. Kışı orada geçireceklermiş. Eşim gideli 15 gün oldu bana gel diye baskı yapıyor. O kadar bunaldım ki onları görmek istemiyorum. Eşimin işi Suriyeli göçmeler sebebiyle çok ağır belki 3 gün 4 gün eve hiç giremiyor. Oraya gidip hem eşimi göremeyeceğim hem de annesi ve kardeşiyle tüm gün birlikte olacağım. Eşim anne okea gelince 10 gün gidersin dediğinde çok bozulmuş kayınvalidem. Bizi istemiyor mu, herkesin odası ayrı biz size ne yapıyoruz demiş. Sorun başbaşa kalamamamız. Çok bunaldım. Gitmek istemiyorum eşimi de çok özlüyorum. 2 gündür aşırı derecede kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Ben haksız mıyım sizce gitmek istememekte? Tamam onlar da uzakta evlatlarından ama ben de eşimden uzağım başbaşa kalmak hakkımız değil mi? Eşim ne serden geçiyor ne yardan ben çok bunaldım. Bana kötü bir sözleri yok sevdiklerini de söylüyorlar ama çok anlayışsızlar. Eşim de onları göremiyor diye kırmak istemiyor. Biz dinlenelim ya da birarada kalalım yalnız kalalım deyince küsüyorlar. Ne yapmalı bayanlar öfkemi eşimden çıkarır oldum zaten uzağız.
Yılbaşı için haziran ayında ucuz bilet almıştım. Gitmeyeceğim dedim ama eşim çok üzülüyor diye gitmeye karar verdim anneme de bilet aldım annemi de götüreceğim gidersem. Ama içim soğumuyor bütün fedakarlıkları yapan taraf benmişim gibi geliyor. Bencillik mi ediyorum?
Biz başbaşa kalmak istiyoruzu dediğini sanmıyorum ama anne okea gelince 10 günlüğüne gidin dedigi için kv dem eşime küsmüş :)Yorumların tamamını okumadım, sadece ilk mesaja göre yorum yapıyorum. Durum çok zor. Olay çıkarsanız anlayışsız gelin derler, çıkarmasanız sizin sinirleriniz yıpranır. Hiç kolay değil.
Bir şekilde eşinizle halletmeniz lazım bu sorunu, iş ne yazık ki eşinizde bitiyor. Sizi ortaya koymadan "anne, baba, ben karımla başbaşa kalmak istiyorum, biz daha yeni evliyiz." demesi lazım. Onlar anne babası, kardeşi bugün ona kızarlar, yarın unuturlar ama size olan kızgınlıkları geçmez. O yüzden siz hiç müdahale etmeyin, eşiniz mesafe koysun araya.
Eşimin kalbini kırıyorum bir tek şu bahsedilen dırdırcı kadınlar gibi oldum.ailesinin yaptığı bencillik bence, ne demek herkesin odası ayrı? evlilik sadece yatak odasından mı ibaret... hem kaç yıl beklemişsiniz birbirinizi... sabır diliyorum, kimsenin kalbini kırmamanızı öneririm yine de
Merhaba sevgili kadınlar kulübü hanımları. Buraya bunu yazmak için çok düşündüm. İyi niyetimi kaybetmek üzereyim boğuluyorum. Lütfen fikirlerinizle bana yardımcı olun. Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.
6 aylık evliyim. Eşimle 7 buçuk yıla yakın flört 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Eşim başka şehirde memur ben başka şehirdeyim. Eşimin ailesi benim ailem ve ben aynı şehirlerdeyiz. Eşim işi gereği izin alıp gelemiyor. İzin aldıkça ben gidiyordum. Eşim biri 5 günlük biri de 15 günlük olmak üzere 2 kez gelebildi bu süreçte. Ama bu 20 gün inanın bana zehir oldu. Ev tuttuk evimiz var ama eşyalara bekçilik ediyor. Tek kalmak istemediğim için ailemle kalıyorum. Önceleri boşa kira veriyor olmamız laf söz oldu ama sonra buna alıştılar. Eşim geldiğinde bizi bize bırakmıyorlar. Ben çalışıyorum, eşim sabah benimle birlikte çıkıp ailesine gidiyor. Gitsin buraya kadar hiç problem yok. Ama ben işten gelince de orada yanlarında olalım istiyorlar. Ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 de eve gelebiliyorum. En son geldiği 15 günlük süreçte evde sadece 1 kez yemek pişirebildim. Evi otel gibi kullandık sadece uyumak için. Bu yoğun tempoya bünyem daha fazla dayanamadı hastalandım. Hasta olduğumda bile evimde dinlenmeme izin vermediler. Önce bizi çağırdılar dinleneceğiz dediğimiz halde, iyi niyet adı altında 3 tencere yemek ve misafir eşliğinde geldiler. Ayakta duramaz halde onlara hizmet etmek zorunda kaldım gece 1 de gittiler. Ertesi gün işe gidecektim hastaneye gittim doktor 5 gün rapor verdi. Evimde yatıp dinlenemedim. Gelin gelelim demelerinden. Neyse kavga gürültü eşim gitti benim hastalığım dinlenemediğim için 1 hafta daha devam etti.
Eşimle birlikte kayınvalidem ve eşimin kız kardeşi de gittiler. Kışı orada geçireceklermiş. Eşim gideli 15 gün oldu bana gel diye baskı yapıyor. O kadar bunaldım ki onları görmek istemiyorum. Eşimin işi Suriyeli göçmeler sebebiyle çok ağır belki 3 gün 4 gün eve hiç giremiyor. Oraya gidip hem eşimi göremeyeceğim hem de annesi ve kardeşiyle tüm gün birlikte olacağım. Eşim anne okea gelince 10 gün gidersin dediğinde çok bozulmuş kayınvalidem. Bizi istemiyor mu, herkesin odası ayrı biz size ne yapıyoruz demiş. Sorun başbaşa kalamamamız. Çok bunaldım. Gitmek istemiyorum eşimi de çok özlüyorum. 2 gündür aşırı derecede kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Ben haksız mıyım sizce gitmek istememekte? Tamam onlar da uzakta evlatlarından ama ben de eşimden uzağım başbaşa kalmak hakkımız değil mi? Eşim ne serden geçiyor ne yardan ben çok bunaldım. Bana kötü bir sözleri yok sevdiklerini de söylüyorlar ama çok anlayışsızlar. Eşim de onları göremiyor diye kırmak istemiyor. Biz dinlenelim ya da birarada kalalım yalnız kalalım deyince küsüyorlar. Ne yapmalı bayanlar öfkemi eşimden çıkarır oldum zaten uzağız.
Yılbaşı için haziran ayında ucuz bilet almıştım. Gitmeyeceğim dedim ama eşim çok üzülüyor diye gitmeye karar verdim anneme de bilet aldım annemi de götüreceğim gidersem. Ama içim soğumuyor bütün fedakarlıkları yapan taraf benmişim gibi geliyor. Bencillik mi ediyorum?
Biz başbaşa kalmak istiyoruzu dediğini sanmıyorum ama anne okea gelince 10 günlüğüne gidin dedigi için kv dem eşime küsmüş :)
Eşiniz biraz sert duracak, annesi ancak bu şekilde bunun küsülecek bir şey olmadığını anlar. Eşiniz kendini mahcup hissettikçe annesi bunu kullanacaktır.Biz başbaşa kalmak istiyoruzu dediğini sanmıyorum ama anne okea gelince 10 günlüğüne gidin dedigi için kv dem eşime küsmüş :)
3. kişiler için birbirinizi üzmeyin, daha çok destek olmalısınız birbirinizeEşimin kalbini kırıyorum bir tek şu bahsedilen dırdırcı kadınlar gibi oldum.
Eşimin kalbini kırıyorum bir tek şu bahsedilen dırdırcı kadınlar gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?