Haksızlık mı ediyorum?

Sanki iki taraftan da vazgeçemiyormuş gibi geliyor bana bu yüzden bu kadar öfkem belki de. İnşallah düzelir canim yoksa bu işin sonu kötü bitecek.

valla siz şimdi yeni evlisiniz anlayamıyorsunuz ama bu gibi durumlarda ne kadar erken o kadar iyi.. daha kötü olur mu olmaz mı birşey diyemem elbette .. ama tahminim daha kötü olmaz zaten eşiniz söylediğinde bile yüzsüzlüğe vurmuş kadın .. en fazla size küser ama sanmıyorum ki o zihniyetteki biri küskünlüğüde uzun sürdürsün..

önce eşinize söyleyin konuşmayı düşündüğünüzü.. bir şekilde buna çözüm bulmamız lazım diyin daha önünüzde nerdeyse 1 sene var..

Önce eşimle konuşayım o zaman bakalım ne diyecek. Şuan onunla da konuşmuyoruz da barışınca söyleyeyim annenle ben konuşacağım diye.

Eşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.
Mutlu olacagim kucuk bir neden bile birakmiyorsunuz ailece deseydin. Bos beles felsefe yapiyor icraata gelince sifir.

Evet, haksızlık ediyorsunuz fakat kendinize. Konunuzu okurken ben sinir oldum. Tamam anladım annesi o özlemiş olabilirler ama sizde eşisiniz.. Bana fazla iyi niyetlisiniz gibi geldi.. Eşinizi dinlemiyorlarsa siz söyleyin. Baş başa kalmak istiyorum, sabahtan akşama kadar sizinle zaten gidecek diyin ve bırakın kim küserse küssün.. 18 yaşındaki görümceniz bile abimle yalnız kalmak istiyorum o gelmesin diyebiliyorsa eğer sizde bunu söyleyebilirsiniz. Tabi eşinizin de bazı şeyleri anlaması gerekiyor.

Okeanos bence fazla fedakar mı desem kibar mı desem..........mesela ben hastaysam asla kalkıp ötenin berinin evine gitmem evimde yatarım. Gitsem bile gece 1e kadar hizmeti falan kesinlikle yapmam, misafir takılırım akşam altıda çıkar evime gelirim. Beni hasta halimle sürümek isteyen herife de kendin gideceksen git ben gelmiyorum derim.

Bence yanlış yoldasın. Eşinle net konuş ben böyle yaşayamam kardeşim dersin.

Bencekendine çok haksızlık ediyorsun. Kendine zulmediyorsun resmen.

Eşim bana hak verdiğini söylüyor tatil planları yapıyor bundan sonra farklı olacak ama bu kez gel nolur çok özledim diyor. Kayinpederim haftasonu beni dışarıda kahvaltıya çağırdı çok fazla doldum ona bir şey demekten korkuyorum aslında. Çok kinciymiş küsünce konuşmazmis kimseyle bir daha. Ondan da bıktım zaten habire beni çağırıyor. Mevzu sadece eşimin olması değil. Bahane bulup gitmiyorum. Bu kez de eşime şikayet ediyor gelmiyor diye. En son ramazanda laf söyledi bana onunla akrabalarına gitmiyormusum diye. O zaman bir güzel payladim onu haketmişti çünkü. Çok garip bir aile inanın anlatılmaz yaşanır. Bizi görmek için çağırıyor yanımızda durmayıp gidiyor. Eşim demiş ki çağırıyorsun gidiyorsun niye çağırıyorsun o zaman diye. Olsun siz evde durun ben gelirim diyormuş. Bıktım galiba hem de 6 ayda.

Beni de hasta halimle ben istemeden disari cikartmalari icin ic savas cikmali, deprem, sel vs olmali anca oyle cikarim. Kaldi ki eve gelecekler hizmet edecegim? Fosur fosur uyurum iceride kim napiyosa yapsin.
Fazla taviz veriyorsunuz hanimlar.

Yok cherry cim ben gitmedim dinlenicez dedik zaten, gitmeyince 3 tencere yemek ve yanlarında misafirler eşliğinde geldiler. Evde bir şeyin yerini bilmiyorlar ki nasıl hizmet etmeyeyim kendi evimde? Mecbur kaldım. Gece 1 e kadar da gitmediler işte. Ben böyle yaşayamam koloni gibi dedim neler dedim. Haklısın onlar özlemden böyle yapıyor ben geldikten sonra böyle olmayacak sevgiliyken ben yanındayken öyle değildi sen de biliyorsun diyor.

Beni de hasta halimle ben istemeden disari cikartmalari icin ic savas cikmali, deprem, sel vs olmali anca oyle cikarim. Kaldi ki eve gelecekler hizmet edecegim? Fosur fosur uyurum iceride kim napiyosa yapsin.
Fazla taviz veriyorsunuz hanimlar.
Kpder bir de fazla şakacı mi desem görgüsüz mu desem hasta numarası yapma deyip güldü kapıdan içeri girerken. Adam gidelim diyor kv de geçsin odaya yatsın dinlensin diyor. Nasıl yatayım onlar evimde bir ordu gelmişken. Cinnet geçirip kovmam lazimdi başka türlüsü nasıl olsun.

Niye bu kadar yüksek tahammülünüz?

15 günde evde sadece 1 kere yemek yapabilmek.. Ne bileyim.
İş oraya hiç gelmemeliydi.

Gündüz istediğini yapar, akşam evde beraber olunur.
1 kere gitseniz beraber yeterdi.

Okuyamadım tüm sayfaları, bu akşam evde olalım dediğinizde ne diyordu ki eşiniz?
Keşke işten direkt eve geçseydiniz hep.

Ayyyyyyyyyyyy tanrım kabus gibiler.
Bana atar gider diyorlar ben olsam basar gider yatarın odamda saat 6dan sonra oğulları hizmet eder. Hasta insanın evine gidersen yatmasına ses edemezsin kardiş derim.

Yani bana atar gider diyenler haklı galiba. Ben olsam tenceresini de oğlunu da kvnin kucağına verir sepet havası çekerim.

İyi ki orda değilim.

Ulan k..ltak hasta olduğumu bile bile evime geliyorsun sonra da lütfediyorsun derdim herhal.
Kpyi de direkt kapıdan sokmaz evimden defederdim.
Bu konuy daha fazla okumicam cinleniyorum mütemadiyen.

Gerçekten çok tuhaflar anlattığınıza göre. Eşin yokken bile rahat yok sana yani.. Bunalman çok normal çünkü ben bile okurken bunaldım. Eşinize şikayet nedir hem çocuk musunuz siz. Bunu da konuşun, benimle ilgili bir sorun varsa bana söyleyin eşime değil diyin.. Çok anlayışsızlar. ama eğer eşiniz öyle diyorsa gidin. Sizde özlemişsiniz hem. Ama mesela bir gün aileleri evde bırakıp dışarı çıkmayı teklif edin eşinize.. Hayır derse kızma hakkına sahipsiniz, siz oraya ailesini yada kendi ailenizi görmek için gitmiyorsunuz sonuçta zaten sürekli berabersiniz.. Ben seni özledim baş başa kalmak istiyorum diyin.. Eşinizin dediklerini ciddiye almıyorlarsa bunları siz söyleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…