- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Ben kendimi hizmetçi gibi hissediyorum.Yeni evlilere de yapılmazki buu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi hizmetçi gibi hissediyorum.Yeni evlilere de yapılmazki buu
Fazla rahatlar başka bir açıklaması yok.Nasıl rahat insanlar ya hiç bir şeyden anlamıyorlar ya da anlamamazlığa vuruyor bir insan ancak salak olursa anlamaz yani
Eşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.agustosa kadar mecbur ıdare edeceksın o zaman .. uc maymunu oynayacaksın esınle kavga etmeme ıcın de
Gerçekten insan bir durur düşünür sırf bilerek yapılan bir şey eşin ilişkiyi bile söylemiş daha anlamıyorsa yani art niyet ararım ben altındaFazla rahatlar başka bir açıklaması yok.
Ne diye, annemleri göndermem mi diyor? Madem öyle benimki de ana dedim ona da bilet aldım, iki anne iki çocuğu karşılıklı otururuz artık deyip git o eve öyleyse. Eşin işteyken de ağızlarından burunlarından getir baş başa bırakmamak neymiş görsünler. Tamam insan evladını özler de daha 2 hafta önce görmüşsün, bırak da yeni evliler baş başa kalsın biraz. Şaka gibi insanlar. Anneni de kendini de ezdirme gidersen, annen de ayıp olur kızım aman kocanla kötü olma sus kızım derse onu da savun paşalar gibi.Yok canım işimi asla bırakmam ne emeklerle geldim ben buraya. Aklımı peynir ekmekle yemedim. Ben de anneme bilet aldim bugün ama söylemedim eşime henüz çünkü hala kavga ediyor benimle. Annem gelirse çok eziyet edemezler hem annemde oraları görmüş olur.
evlılıgıne zarar vermemesı adına aradaa susmak gereklı sanırımEşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.
Ama ben salonda yapmak istiyorum deseydi laftan anlamaz kadın ya sizin tayin işleri hallolsa bile yine gelir kalırlar sizde baya geniş kadın çünkü. Allah yardımcın olsunİşte ben de ondan korkuyorum oğlunu dinlemeyen beni dinler mi? Afedersiniz ama şey yapıcaz biz anne sizin yanınızda nasıl rahat edelim bile demiş çocuk herkesin odası ayrı diyormuş. Sonra da gülüyormuş. Neyse 10 günlüğüne gider evimi toplar gelirim diyormuş ama bu durum yıl başı için geçerli değil sonrası için konuşulan mevzu.
Bambaşkayım çünkü daha kocamla doğru düzgün yalnız bile kalamadım aileler yüzünden daha ne olabilir.Eşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.
Evet onu bile söyledi daha ne desin diyorum ama ona da öfke duyuyorum.Gerçekten insan bir durur düşünür sırf bilerek yapılan bir şey eşin ilişkiyi bile söylemiş daha anlamıyorsa yani art niyet ararım ben altında
ama senın suan gıtme durumun yok esının yanına . bosver gıtsınler evde bı kap yemek pıser esıne olsun canım hem .. fazla mı polyanayım kıEşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.
Eşine kızıyorsun haklısın sanırım eşin söylüyor ama sonra hemen kırıldıklarını anlayınca dönderiyor olanları lafları falan ben buna yoruyorum şimdi kırmakta istemiyor ama karşı tarafta kötülüğüne anlamıyorEvet onu bile söyledi daha ne desin diyorum ama ona da öfke duyuyorum.
Ben de öyle diye kendimi avutuyorum ama bu sefer de eşim bilet 19 tl olmuş gelsene deyince cinnet geçiriyorum o var diye gidemiyorum sonuçta :) Buarada eşim de eve her akşam gidemiyor işinden dolayı onlar orada yaşıyorlar :)ama senın suan gıtme durumun yok esının yanına . bosver gıtsınler evde bı kap yemek pıser esıne olsun canım hem .. fazla mı polyanayım kı
Kv gerçekten çok bencil ve düşüncesiz bir insanMerhaba sevgili kadınlar kulübü hanımları. Buraya bunu yazmak için çok düşündüm. İyi niyetimi kaybetmek üzereyim boğuluyorum. Lütfen fikirlerinizle bana yardımcı olun. Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.
6 aylık evliyim. Eşimle 7 buçuk yıla yakın flört 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Eşim başka şehirde memur ben başka şehirdeyim. Eşimin ailesi benim ailem ve ben aynı şehirlerdeyiz. Eşim işi gereği izin alıp gelemiyor. İzin aldıkça ben gidiyordum. Eşim biri 5 günlük biri de 15 günlük olmak üzere 2 kez gelebildi bu süreçte. Ama bu 20 gün inanın bana zehir oldu. Ev tuttuk evimiz var ama eşyalara bekçilik ediyor. Tek kalmak istemediğim için ailemle kalıyorum. Önceleri boşa kira veriyor olmamız laf söz oldu ama sonra buna alıştılar. Eşim geldiğinde bizi bize bırakmıyorlar. Ben çalışıyorum, eşim sabah benimle birlikte çıkıp ailesine gidiyor. Gitsin buraya kadar hiç problem yok. Ama ben işten gelince de orada yanlarında olalım istiyorlar. Ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 de eve gelebiliyorum. En son geldiği 15 günlük süreçte evde sadece 1 kez yemek pişirebildim. Evi otel gibi kullandık sadece uyumak için. Bu yoğun tempoya bünyem daha fazla dayanamadı hastalandım. Hasta olduğumda bile evimde dinlenmeme izin vermediler. Önce bizi çağırdılar dinleneceğiz dediğimiz halde, iyi niyet adı altında 3 tencere yemek ve misafir eşliğinde geldiler. Ayakta duramaz halde onlara hizmet etmek zorunda kaldım gece 1 de gittiler. Ertesi gün işe gidecektim hastaneye gittim doktor 5 gün rapor verdi. Evimde yatıp dinlenemedim. Gelin gelelim demelerinden. Neyse kavga gürültü eşim gitti benim hastalığım dinlenemediğim için 1 hafta daha devam etti.
Eşimle birlikte kayınvalidem ve eşimin kız kardeşi de gittiler. Kışı orada geçireceklermiş. Eşim gideli 15 gün oldu bana gel diye baskı yapıyor. O kadar bunaldım ki onları görmek istemiyorum. Eşimin işi Suriyeli göçmeler sebebiyle çok ağır belki 3 gün 4 gün eve hiç giremiyor. Oraya gidip hem eşimi göremeyeceğim hem de annesi ve kardeşiyle tüm gün birlikte olacağım. Eşim anne okea gelince 10 gün gidersin dediğinde çok bozulmuş kayınvalidem. Bizi istemiyor mu, herkesin odası ayrı biz size ne yapıyoruz demiş. Sorun başbaşa kalamamamız. Çok bunaldım. Gitmek istemiyorum eşimi de çok özlüyorum. 2 gündür aşırı derecede kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Ben haksız mıyım sizce gitmek istememekte? Tamam onlar da uzakta evlatlarından ama ben de eşimden uzağım başbaşa kalmak hakkımız değil mi? Eşim ne serden geçiyor ne yardan ben çok bunaldım. Bana kötü bir sözleri yok sevdiklerini de söylüyorlar ama çok anlayışsızlar. Eşim de onları göremiyor diye kırmak istemiyor. Biz dinlenelim ya da birarada kalalım yalnız kalalım deyince küsüyorlar. Ne yapmalı bayanlar öfkemi eşimden çıkarır oldum zaten uzağız.
Yılbaşı için haziran ayında ucuz bilet almıştım. Gitmeyeceğim dedim ama eşim çok üzülüyor diye gitmeye karar verdim anneme de bilet aldım annemi de götüreceğim gidersem. Ama içim soğumuyor bütün fedakarlıkları yapan taraf benmişim gibi geliyor. Bencillik mi ediyorum?
Gidin okeanos gelince 10 günlüğüne dedim küstüler diyor. Ben şimdi anneme bilet aldığımı söylesem ben geliyorum diye sevinir bilet parasının da yarısini vermeyi teklif eder öyle bir eşim var. Şimdi annem oraya gidince anlamayacaklar çünkü kv telefonda okea burada havalar çok güzel anneni de al gel diyordu :)Ne diye, annemleri göndermem mi diyor? Madem öyle benimki de ana dedim ona da bilet aldım, iki anne iki çocuğu karşılıklı otururuz artık deyip git o eve öyleyse. Eşin işteyken de ağızlarından burunlarından getir baş başa bırakmamak neymiş görsünler. Tamam insan evladını özler de daha 2 hafta önce görmüşsün, bırak da yeni evliler baş başa kalsın biraz. Şaka gibi insanlar. Anneni de kendini de ezdirme gidersen, annen de ayıp olur kızım aman kocanla kötü olma sus kızım derse onu da savun paşalar gibi.
Kalma olmaz belki de sık sık geleceklerine eminim. Kiraladigimiz ev annemlere çok yakın 2 sokak var aramızda siz oradan taşımadığınız sürece aile olamazsınız diyormuş bir de. Benim ailem değil onlar bizim hayatımızdalar sürekli gülsem mi ağlasam mı şaştım.Ama ben salonda yapmak istiyorum deseydi laftan anlamaz kadın ya sizin tayin işleri hallolsa bile yine gelir kalırlar sizde baya geniş kadın çünkü. Allah yardımcın olsun
Ah canım sürekli söyleniyorum ben de çünkü çok daralttilar beni. Ha buarada eşim gitti ama kpder aradı haftasonu kahvaltıya gidecekmisiz. Belki iyi niyetli eşim yok diye bana sahip çıkmaya çalışıyor ama ben öyle bir bunaldım ki her şey batıyor bana.Bambaşkayım çünkü daha kocamla doğru düzgün yalnız bile kalamadım aileler yüzünden daha ne olabilir.
Kirildiklarini anlayınca şaka yaptım diyor kesin ben kafasını kiricam ama az kaldı.Eşine kızıyorsun haklısın sanırım eşin söylüyor ama sonra hemen kırıldıklarını anlayınca dönderiyor olanları lafları falan ben buna yoruyorum şimdi kırmakta istemiyor ama karşı tarafta kötülüğüne anlamıyor
ev senın es senın bosver cekınme .. gıt fırsat buldukca canım .. keyfınıze gore gezın tozunBen de öyle diye kendimi avutuyorum ama bu sefer de eşim bilet 19 tl olmuş gelsene deyince cinnet geçiriyorum o var diye gidemiyorum sonuçta :) Buarada eşim de eve her akşam gidemiyor işinden dolayı onlar orada yaşıyorlar :)
Geçmiyor ki yaşlandım resmen.enem bu ne?
Böyle hayat mı geçer :O
Allah sabır versin sana.
Kirildiklarini anlayınca şaka yaptım diyor kesin ben kafasını kiricam ama az kaldı.
Yılbaşında annemle gideceğim gidersem henüz karar vermedim. Bileti de aldım ama daralıyorum ya eşimle aram çok kötü şuan.ev senın es senın bosver cekınme .. gıt fırsat buldukca canım .. keyfınıze gore gezın tozun