• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

Burda hatirliyorum evlenmek konusunda topik acmistin. Bircok insan seni tam simdiki yazdigin seyler icin uyarmaya calismisti. Bencede su an yasadiginiz Ev arkadasligi bile degil, yani evlilik hic degil. Ondan dolayi sizi ciddiye almamak, ezmek gibi seyler daha kolay oluyor kv'denler icin.

Gercekten keske biraz daha bekleseydiniz evlenmek icin. Bunun simdilik tek cözümü esin ile sakin bir sekilde derdini konusman, derdin cidden büyük oldugunu anlamasi lazim ve beraber bir cözüm bulun. Bunun haricinden artik sabir etmekten baska sansiniz yok gibi..

Kiminle konuşayım? Eşimle konuşuyorum bana hak veriyor zaten. Dinleneceğiz sonra görüşelim dese yine kalkıp geliyorlar. Eşim geldiğinde gidin demiş küsmüşler. Kayınvalideme mi söylemeliyim?

Senin soylemene gerek yok bence istemiyor bizi derler sonra da ki demis zaten. Esin net tavir koymali kusseler bile. Esimle gorusemiyoruz sizin yuzunuzden böyle evlilik mi olur diye sert çıksın gerekirse. Kusseler de barisacaklar zaten. Hic ogluşarindan ayri kalabilir mi onlar. Alissinlar artık 6 ay olmuş.

Eşim ilk geldiği gün kız kardeşi mesaj attı neden oraya gitmemiş neden benim yanıma gelmiş diye. Tek görmek istiyormuş abisini benimle gelsin istemiyormuş.

Oha diyorum ya ! Bunlar hala evlendiginizin farkında değil. Esinde de suc var kizma ama. Gerekirse tartismaliydi onla ki birdaha asla boyle bir sey yapmasin

Neyse görümce ozur dileyecekmis..
Esinde onlari gönderebilse cok iyi olur.
Ama bunla kalmaz tabi daha neleerr yapar bunlar.
okenaoss gerçekten içim şişti yaa resmen nasil dayandin :) onlar orda olsa yine hasta olursun. Donmeyeceklerse anneni kesin götür :)
Iki seçenek var gibi. Ya sen kötü olacaksin tavrini koyup ya da eşin daha net ve sert olacak mecbur. Yoksa böyle gitmez bu evlilik. Bence eşin halletsin. Sen de esin yokken de onlar cagirsa da sık gelip gitme kusselerde kirilsalarda alissinlar artık

Merhaba sevgili kadınlar kulübü hanımları. Buraya bunu yazmak için çok düşündüm. İyi niyetimi kaybetmek üzereyim boğuluyorum. Lütfen fikirlerinizle bana yardımcı olun. Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.

6 aylık evliyim. Eşimle 7 buçuk yıla yakın flört 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Eşim başka şehirde memur ben başka şehirdeyim. Eşimin ailesi benim ailem ve ben aynı şehirlerdeyiz. Eşim işi gereği izin alıp gelemiyor. İzin aldıkça ben gidiyordum. Eşim biri 5 günlük biri de 15 günlük olmak üzere 2 kez gelebildi bu süreçte. Ama bu 20 gün inanın bana zehir oldu. Ev tuttuk evimiz var ama eşyalara bekçilik ediyor. Tek kalmak istemediğim için ailemle kalıyorum. Önceleri boşa kira veriyor olmamız laf söz oldu ama sonra buna alıştılar. Eşim geldiğinde bizi bize bırakmıyorlar. Ben çalışıyorum, eşim sabah benimle birlikte çıkıp ailesine gidiyor. Gitsin buraya kadar hiç problem yok. Ama ben işten gelince de orada yanlarında olalım istiyorlar. Ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 de eve gelebiliyorum. En son geldiği 15 günlük süreçte evde sadece 1 kez yemek pişirebildim. Evi otel gibi kullandık sadece uyumak için. Bu yoğun tempoya bünyem daha fazla dayanamadı hastalandım. Hasta olduğumda bile evimde dinlenmeme izin vermediler. Önce bizi çağırdılar dinleneceğiz dediğimiz halde, iyi niyet adı altında 3 tencere yemek ve misafir eşliğinde geldiler. Ayakta duramaz halde onlara hizmet etmek zorunda kaldım gece 1 de gittiler. Ertesi gün işe gidecektim hastaneye gittim doktor 5 gün rapor verdi. Evimde yatıp dinlenemedim. Gelin gelelim demelerinden. Neyse kavga gürültü eşim gitti benim hastalığım dinlenemediğim için 1 hafta daha devam etti.

Eşimle birlikte kayınvalidem ve eşimin kız kardeşi de gittiler. Kışı orada geçireceklermiş. Eşim gideli 15 gün oldu bana gel diye baskı yapıyor. O kadar bunaldım ki onları görmek istemiyorum. Eşimin işi Suriyeli göçmeler sebebiyle çok ağır belki 3 gün 4 gün eve hiç giremiyor. Oraya gidip hem eşimi göremeyeceğim hem de annesi ve kardeşiyle tüm gün birlikte olacağım. Eşim anne okea gelince 10 gün gidersin dediğinde çok bozulmuş kayınvalidem. Bizi istemiyor mu, herkesin odası ayrı biz size ne yapıyoruz demiş. Sorun başbaşa kalamamamız. Çok bunaldım. Gitmek istemiyorum eşimi de çok özlüyorum. 2 gündür aşırı derecede kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Ben haksız mıyım sizce gitmek istememekte? Tamam onlar da uzakta evlatlarından ama ben de eşimden uzağım başbaşa kalmak hakkımız değil mi? Eşim ne serden geçiyor ne yardan ben çok bunaldım. Bana kötü bir sözleri yok sevdiklerini de söylüyorlar ama çok anlayışsızlar. Eşim de onları göremiyor diye kırmak istemiyor. Biz dinlenelim ya da birarada kalalım yalnız kalalım deyince küsüyorlar. Ne yapmalı bayanlar öfkemi eşimden çıkarır oldum zaten uzağız.

Yılbaşı için haziran ayında ucuz bilet almıştım. Gitmeyeceğim dedim ama eşim çok üzülüyor diye gitmeye karar verdim anneme de bilet aldım annemi de götüreceğim gidersem. Ama içim soğumuyor bütün fedakarlıkları yapan taraf benmişim gibi geliyor. Bencillik mi ediyorum?
Ben olsam gitmem gidip sinirlerimi iyice yıpratmam

Burda hatirliyorum evlenmek konusunda topik acmistin. Bircok insan seni tam simdiki yazdigin seyler icin uyarmaya calismisti. Bencede su an yasadiginiz Ev arkadasligi bile degil, yani evlilik hic degil. Ondan dolayi sizi ciddiye almamak, ezmek gibi seyler daha kolay oluyor kv'denler icin.

Gercekten keske biraz daha bekleseydiniz evlenmek icin. Bunun simdilik tek cözümü esin ile sakin bir sekilde derdini konusman, derdin cidden büyük oldugunu anlamasi lazim ve beraber bir cözüm bulun. Bunun haricinden artik sabir etmekten baska sansiniz yok gibi..
Uzaktan uzağa evlilik yürütmeyi kimse istemez tabiki. Ama 8 yıllık ilişki sonunda eşimin buraya gelebilmesi için tek şart evlenebilmekti (eş durumu). Zaten konuyu açtığımda resmi nikahı yapmıştık :) Beklenecek durumu biz bekledik zaten mecbur olduğumuz için daha fazla beklenemedi.

Eşimle konuştum yılbaşından sonra kendi geleceğini sonra da onları göndereceğini söylüyor. Ben gönder falan demedim kendisi söyledi. İkimizde böyle olduğu için üzgünüz. Eşim de onlardan taraf olsaydı sanırım kafayı yerdim.

canım benim
düşüncemi söylemeden edemeyeceğim
neden bu sartlarda evlendiniz?
yani sen ayrı sehir o ayrı sehir al ıste aılesıde anlayıslı karsılamıyor
sız hep beraber olsanız 15 gun gelmerı sorun olmaz ama sız zaten evlılıgınızı ne kadar yasayabıldınız kı 6 aylık sürecte?
Çok anlayışsızlar belli yani o ama eşin ne diyor duruma
bence sorun gunduz onlarla kalman değil evliliği hakkıyla yaşamıyor olmak

Eşim bana hak verdiğini söylüyor tatil planları yapıyor bundan sonra farklı olacak ama bu kez gel nolur çok özledim diyor. Kayinpederim haftasonu beni dışarıda kahvaltıya çağırdı çok fazla doldum ona bir şey demekten korkuyorum aslında. Çok kinciymiş küsünce konuşmazmis kimseyle bir daha. Ondan da bıktım zaten habire beni çağırıyor. Mevzu sadece eşimin olması değil. Bahane bulup gitmiyorum. Bu kez de eşime şikayet ediyor gelmiyor diye. En son ramazanda laf söyledi bana onunla akrabalarına gitmiyormusum diye. O zaman bir güzel payladim onu haketmişti çünkü. Çok garip bir aile inanın anlatılmaz yaşanır. Bizi görmek için çağırıyor yanımızda durmayıp gidiyor. Eşim demiş ki çağırıyorsun gidiyorsun niye çağırıyorsun o zaman diye. Olsun siz evde durun ben gelirim diyormuş. Bıktım galiba hem de 6 ayda.
bılmıyorum ama ben esının sana karsı yanı kıyaslayınca onu cok sessız goruyordum
senıde daha dıslı
ama okuduklarım benı cok sasırttı.

esının aılesını cekıp cevırmeye ıhtıyacı var
ama acık konusayım ben bu sartlarda evlenmezdım
ne oraya gıdebılıyorsun kı tatıl yerıymıs 5 sene daha orada kal sence sızın yasasıdınız sehırde yasasanız dahamı ıyı olacak
bık bık kaynanalar ıllakı kendı aılenler
uzak olmak en ıyısı olmayacak mı?

canım benim
düşüncemi söylemeden edemeyeceğim
neden bu sartlarda evlendiniz?
yani sen ayrı sehir o ayrı sehir al ıste aılesıde anlayıslı karsılamıyor
sız hep beraber olsanız 15 gun gelmerı sorun olmaz ama sız zaten evlılıgınızı ne kadar yasayabıldınız kı 6 aylık sürecte?
Çok anlayışsızlar belli yani o ama eşin ne diyor duruma
bence sorun gunduz onlarla kalman değil evliliği hakkıyla yaşamıyor olmak
Canım şartların olgunlaşması gibi bir durum söz konusu olmadığı için evlendik biz. Eşimin tayini ancak eş durumu sebebiyle çıkabiliyordu ki hala çıkmadı mayıs ayında göndereceklerini söylediler. Yoksa bu şartlarda kim ister evlenmeyi. Eşimin ailesi çok anlayışsız bu konuda ne desen haklısın. Eşim elinden geleni yapıyor yapmıyor desem yalan olur ama karşımızda anlayan insanlar yok. Biz gitmesek onlar geldi. Kovamazsın ya. Eşim onları bana savunsa işim çok daha kolay olacak ama öyle bir durumda yok. O yüzden ben bu içimdeki öfkeyi atamıyorum.

bılmıyorum ama ben esının sana karsı yanı kıyaslayınca onu cok sessız goruyordum
senıde daha dıslı
ama okuduklarım benı cok sasırttı.

esının aılesını cekıp cevırmeye ıhtıyacı var
ama acık konusayım ben bu sartlarda evlenmezdım
ne oraya gıdebılıyorsun kı tatıl yerıymıs 5 sene daha orada kal sence sızın yasasıdınız sehırde yasasanız dahamı ıyı olacak
bık bık kaynanalar ıllakı kendı aılenler
uzak olmak en ıyısı olmayacak mı?
Benim cevval olduğum doğru eşime kendi aileme çevreme düşüncesini rahatlıkla söyleyebilen bir insanım. Dediğimi de yaptırırım. Eşimin ailesi konusunda aman ben bir şey demeyeyim eşim halletsin ben kötü olmayayayım derken iyice işin suyunu çıkarttılar. Eşim onlara söylüyor ama sanırım bizi takmıyorlar ya. Hala çocuk görüyorlar bizi. Birebir bana bir şey dediklerinde cevap veriyorum ama öyle bir şey ki şahsıma yüzüme söylenen bir şey yok. Olsa keşke.

Canım şartların olgunlaşması gibi bir durum söz konusu olmadığı için evlendik biz. Eşimin tayini ancak eş durumu sebebiyle çıkabiliyordu ki hala çıkmadı mayıs ayında göndereceklerini söylediler. Yoksa bu şartlarda kim ister evlenmeyi. Eşimin ailesi çok anlayışsız bu konuda ne desen haklısın. Eşim elinden geleni yapıyor yapmıyor desem yalan olur ama karşımızda anlayan insanlar yok. Biz gitmesek onlar geldi. Kovamazsın ya. Eşim onları bana savunsa işim çok daha kolay olacak ama öyle bir durumda yok. O yüzden ben bu içimdeki öfkeyi atamıyorum.
bende az once yazdım okudum yazılanları
bırak esının tayını cıkmasın
orada da calısırsın madem suan oldugun yerde pozısyonun ıyı , ısım zıkretmıyorum ama bılıyorum esının oldugu yerı resımlerden anlamıstım
bırak orada kalın
baksana aynı sehıre gelsen olacakları gormuyormusun?
yapışkan bır aılesı var

buarada senın amacın annenıde goturup aha oyle olmaz boyle olur demek sanırım bencede yap ama sorun kesınlıkle bence aılesıne karsı uyuz olman degıl suan zaten uzak oldugunuz ıcın sartlar zor ve tamamen uzerıne tuz bıber ekıyor olanlar yanı esıne yanlıs konusma boyle dusunsende konusma ben yalnız kalmak ıstıyorum evlendıgımızı anlamak ıstıyorum ben yemek yapmam basbaa tv ızlemek ıstıyorum de
ayrıca hersey yatak mı?
kesınlıkle politik ol herseyı soylersen kı bende soylersem ohoo esımde bana neler soylemez dusunduklerıme malesef hep kılıf buluyorum burada acık konus demısler sana ama bence bu ıslerı daha cok karıstırır

Merhaba sevgili kadınlar kulübü hanımları. Buraya bunu yazmak için çok düşündüm. İyi niyetimi kaybetmek üzereyim boğuluyorum. Lütfen fikirlerinizle bana yardımcı olun. Biraz uzun olabilir şimdiden okuyacak olanlara teşekkür ederim.

6 aylık evliyim. Eşimle 7 buçuk yıla yakın flört 9 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Eşim başka şehirde memur ben b şehirdeyim. Eşimin ailesi benim ailem ve ben aynı şehirlerdeyiz. Eşim işi gereği izin alıp gelemiyor. İzin aldıkça ben gidiyordum. Eşim biri 5 günlük biri de 15 günlük olmak üzere 2 kez gelebildi bu süreçte. Ama bu 20 gün inanın bana zehir oldu. Ev tuttuk evimiz var ama eşyalara bekçilik ediyor. Tek kalmak istemediğim için ailemle kalıyorum. Önceleri boşa kira veriyor olmamız laf söz oldu ama sonra buna alıştılar. Eşim geldiğinde bizi bize bırakmıyorlar. Ben çalışıyorum, eşim sabah benimle birlikte çıkıp ailesine gidiyor. Gitsin buraya kadar hiç problem yok. Ama ben işten gelince de orada yanlarında olalım istiyorlar. Ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 de eve gelebiliyorum. En son geldiği 15 günlük süreçte evde sadece 1 kez yemek pişirebildim. Evi otel gibi kullandık sadece uyumak için. Bu yoğun tempoya bünyem daha fazla dayanamadı hastalandım. Hasta olduğumda bile evimde dinlenmeme izin vermediler. Önce bizi çağırdılar dinleneceğiz dediğimiz halde, iyi niyet adı altında 3 tencere yemek ve misafir eşliğinde geldiler. Ayakta duramaz halde onlara hizmet etmek zorunda kaldım gece 1 de gittiler. Ertesi gün işe gidecektim hastaneye gittim doktor 5 gün rapor verdi. Evimde yatıp dinlenemedim. Gelin gelelim demelerinden. Neyse kavga gürültü eşim gitti benim hastalığım dinlenemediğim için 1 hafta daha devam etti.

Eşimle birlikte kayınvalidem ve eşimin kız kardeşi de gittiler. Kışı orada geçireceklermiş. Eşim gideli 15 gün oldu bana gel diye baskı yapıyor. O kadar bunaldım ki onları görmek istemiyorum. Eşimin işi Suriyeli göçmeler sebebiyle çok ağır belki 3 gün 4 gün eve hiç giremiyor. Oraya gidip hem eşimi göremeyeceğim hem de annesi ve kardeşiyle tüm gün birlikte olacağım. Eşim anne okea gelince 10 gün gidersin dediğinde çok bozulmuş kayınvalidem. Bizi istemiyor mu, herkesin odası ayrı biz size ne yapıyoruz demiş. Sorun başbaşa kalamamamız. Çok bunaldım. Gitmek istemiyorum eşimi de çok özlüyorum. 2 gündür aşırı derecede kavga ediyoruz bu konu yüzünden. Ben haksız mıyım sizce gitmek istememekte? Tamam onlar da uzakta evlatlarından ama ben de eşimden uzağım başbaşa kalmak hakkımız değil mi? Eşim ne serden geçiyor ne yardan ben çok bunaldım. Bana kötü bir sözleri yok sevdiklerini de söylüyorlar ama çok anlayışsızlar. Eşim de onları göremiyor diye kırmak istemiyor. Biz dinlenelim ya da birarada kalalım yalnız kalalım deyince küsüyorlar. Ne yapmalı bayanlar öfkemi eşimden çıkarır oldum zaten uzağız.

Yılbaşı için haziran ayında ucuz bilet almıştım. Gitmeyeceğim dedim ama eşim çok üzülüyor diye gitmeye karar verdim anneme de bilet aldım annemi de götüreceğim gidersem. Ama içim soğumuyor bütün fedakarlıkları yapan taraf benmişim gibi geliyor. Bencillik mi ediyorum?
Sen sadece çok sesiz olduğun ıcın suçlusun. Yani bu düşündüklerini kV ye söylemen gerekir. Gerçi kötü gelin olursun ama bu baskı da kalkmış olur. Hepimiz boşuna birilerinin kötü gelini olmadık. Yasam alanimiza müdahaleye engel oldugumuz için kötü geliniz. Aman yüzünü gormeyim de gerisi önemli değil.

KV ağır cahil miş gerçekten. Yani Cahil se yine iyi ya pisliiğne yapıyorsa

bende az once yazdım okudum yazılanları
bırak esının tayını cıkmasın
orada da calısırsın madem suan oldugun yerde pozısyonun ıyı , ısım zıkretmıyorum ama bılıyorum esının oldugu yerı resımlerden anlamıstım
bırak orada kalın
baksana aynı sehıre gelsen olacakları gormuyormusun?
yapışkan bır aılesı var

buarada senın amacın annenıde goturup aha oyle olmaz boyle olur demek sanırım bencede yap ama sorun kesınlıkle bence aılesıne karsı uyuz olman degıl suan zaten uzak oldugunuz ıcın sartlar zor ve tamamen uzerıne tuz bıber ekıyor olanlar yanı esıne yanlıs konusma boyle dusunsende konusma ben yalnız kalmak ıstıyorum evlendıgımızı anlamak ıstıyorum ben yemek yapmam basbaa tv ızlemek ıstıyorum de
ayrıca hersey yatak mı?
kesınlıkle politik ol herseyı soylersen kı bende soylersem ohoo esımde bana neler soylemez dusunduklerıme malesef hep kılıf buluyorum burada acık konus demısler sana ama bence bu ıslerı daha cok karıstırır
İşim iyi devlet memuruyum burada ama çakılı kadro diyebilirim yani gideceğim başka ilde birimi yok. Buradan gidersem bir daha geri dönemem. Geri dönmeyi geçtim oradaki kurumlarla da görüştük torpil gerekiyor kadromuz dolu deyip gönderdiler hep beni. Ben de gidemiyorum yani. Eğer eşim buraya gelirse bu kadar anlayışlı olabileceğimi sanmıyorum bunu ona da söyledim. Böyle hayat geçmez ben çalışıyorum karşı tarafın gönlünü yapamam sürekli dedim. Bana hak vermese beni sevdiğini bilmesem işin boyutu değişecek ama değil işte.

Evet annemi götürme amacım kısasa kısas yapmak. Madem ben rahat edemiyorum onlar da edemesin. Eşim gelirsen evde durmayacağız dışarı çıkacağız sürekli başbaşa olacağız biz diyeceğim diyor. Yazdıklarının hepsini söyledim eşime defalarca. Ben de istiyorum diyor, annesine okea gelince 10 günlüğüne gidin de demiş. KAdın rahat herkesin odası ayrı bizi istemiyor mu deyip küsmüş. Anne biz rahat edemeyiz bile demiş. Daha ne desin ki?

İşim iyi devlet memuruyum burada ama çakılı kadro diyebilirim yani gideceğim başka ilde birimi yok. Buradan gidersem bir daha geri dönemem. Geri dönmeyi geçtim oradaki kurumlarla da görüştük torpil gerekiyor kadromuz dolu deyip gönderdiler hep beni. Ben de gidemiyorum yani. Eğer eşim buraya gelirse bu kadar anlayışlı olabileceğimi sanmıyorum bunu ona da söyledim. Böyle hayat geçmez ben çalışıyorum karşı tarafın gönlünü yapamam sürekli dedim. Bana hak vermese beni sevdiğini bilmesem işin boyutu değişecek ama değil işte.

Evet annemi götürme amacım kısasa kısas yapmak. Madem ben rahat edemiyorum onlar da edemesin. Eşim gelirsen evde durmayacağız dışarı çıkacağız sürekli başbaşa olacağız biz diyeceğim diyor. Yazdıklarının hepsini söyledim eşime defalarca. Ben de istiyorum diyor, annesine okea gelince 10 günlüğüne gidin de demiş. KAdın rahat herkesin odası ayrı bizi istemiyor mu deyip küsmüş. Anne biz rahat edemeyiz bile demiş. Daha ne desin ki?
Aile anlayışsız olduktan sonra cocukta napsın ya :(

Ne diyecek biliyor musun? Acikca anne lutfen gider misiniz diyecek bu kadar basit. Kovmaksa kovmak, madem laftan anlamiyorlar.

Sen sadece çok sesiz olduğun ıcın suçlusun. Yani bu düşündüklerini kV ye söylemen gerekir. Gerçi kötü gelin olursun ama bu baskı da kalkmış olur. Hepimiz boşuna birilerinin kötü gelini olmadık. Yasam alanimiza müdahaleye engel oldugumuz için kötü geliniz. Aman yüzünü gormeyim de gerisi önemli değil.

KV ağır cahil miş gerçekten. Yani Cahil se yine iyi ya pisliiğne yapıyorsa
Sesim onlara karşı çıkmadı diyelim. Mesela haftaiçi misafir geldi bize, kvyle konuşurken bundan sonra haftaiçi misafir kabul etmeyeceğim çok yoruldum dedim. Yeri geldiği zaman söylüyorum dediğim gibi ama benim yüzüme karşı bir şey söylemiyorlar.

Siz çoluk çocuk derdine düşmeden rahat bırakmazlar sanırım.

Eşimin ailes de öyleydi, aramız iki sokak her gün ağlayarak arardı özledim diye. Gece 1'e kdar oturalım isterlerdi halbuki yarın iş var. Erken kaçsak daha apartman kapısından çıkmadan arar "öpemedim oğlum gel, x verecektik oğlum gel, fenalaştım oğlum gel, tansiyonumu şekermi ölçmeye gel" arar bırakmazlardı peşimizi.

Bebeğim olunca bıçak gibi kesildi aramalar:)) baktılar ki artık fingirdeşmeye vaktimiz yok, rahatladılar herhalde.

Laf anlatmaya çalışmayın, anlamazlar. Gelicez edicez diyip ertelemeye bakın hep.

Aile anlayışsız olduktan sonra cocukta napsın ya :KK43:
Diyorum ya çok enteresanlar. Ben nasıl hastayım böyle kendimi eve zor attım. Sadece yatmak istiyorum. Eşim de hasta. Bunlar zır zır arıyor. Gelin de gelin diyorlar (kp). Eşim biz dinleneceğiz hastayız gelemeyiz dedi. Bir baktım 3 tencere yemek ve yanlarında 2 misafir daha geldiler. Tüm gece o halimle onlara hizmet ettim. Davranış onlara göre iyi niyet yemek yapamayız aç kalmayalım diye yemek getirdiler. Ama ne oldu biz dinlenemedik ertesi gün acillik oldum ben. Gece 1'de gittiler.

Siz çoluk çocuk derdine düşmeden rahat bırakmazlar sanırım.

Eşimin ailes de öyleydi, aramız iki sokak her gün ağlayarak arardı özledim diye. Gece 1'e kdar oturalım isterlerdi halbuki yarın iş var. Erken kaçsak daha apartman kapısından çıkmadan arar "öpemedim oğlum gel, x verecektik oğlum gel, fenalaştım oğlum gel, tansiyonumu şekermi ölçmeye gel" arar bırakmazlardı peşimizi.

Bebeğim olunca bıçak gibi kesildi aramalar:)) baktılar ki artık fingirdeşmeye vaktimiz yok, rahatladılar herhalde.

Laf anlatmaya çalışmayın, anlamazlar. Gelicez edicez diyip ertelemeye bakın hep.
Eşim yerleşik düzene geçince bunların geçeceğini söylüyor. Bu şartlarda çocuk asla düşünmüyorum. Bu işi yoluna koymazsak çocuk bahanesiyle her gün birarada oluruz kesin ay sinirlerim bozuldu :D

Back