- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi raggiodisole
Buraya toplu bir cevap yazıp açıklamak istedim. İstemedim evet, ben eşimle birlikte ev için görüşmeye gittiğimde söylediği peşinatı ödeyemeyeceğimizin farkındaydım. O peşinatı ödemek bizim belimizi bükecekti biliyordum. Bunu ona peşinatı söylediği anda hayır diye dile getirdim. Eşim ise o kadar heyecanlandı ki, o kadar nasıl desem, buldum delisi oldu ki ben bu parayı öderim dedi. Ben çıktım o anda oradan ve eve geldim. Yoldayken de istemiyorum ben bu evi o parayı vermeyeceğim dedim. Ama aldı, imzayı attı. Eve geldiğinde aralık ayına kadar ödeyeceğiz dedi ben ödeyemem bunu dedim. Kavgalar edildi, aileler araya girdi ve sonuç alan alındı hayatınıza bakın oldu.
Bakın şu yorum bile yaşadıklarımın özeti aslında. Ben ne kadar yırtınırsam yırtınayım sonunda mecbur kaldım. Vazgeçiremedim hiçbir şekilde.
Ama her kadın senin gibi olsa zaten erkekler böyle yapamaz ki. Araya benim gibi saf salaklarda girecek ki , böylelerinin nesli devam etsin.Benim niye hic basima gelmiyor
Bunun duygusallikla alakasi yok yavrum , bu baska birsey , kadinlarin ezilerek yetistirilmesi , sindirilmesi vs vs , ben asiri duygusal bir insanim ama hicbir erkek bana boyle davranmadi cunku hicbir zaman duygularim mantigimin onune gecmez , gectigi zamanlar sadece romantik zamanlardir , onemli kararlarin alinacagi zamanlar degil
Canım ben sana bir çözüm öneremem çünkü ben boşandım. Başka yapacak hiç bir şeyim kalmadığı için. Acaba ona ciddi bir ders mi versen ? Mesela paradan kesmeye başlasan ?Bizde de annesine her şeyi yetiştirme, her ziyaretinde annesinin buzdolabını doldurma durumları var. Konuşmayı çok denedim inanın, sakin kalsam da, sinirlensem de, sussam da, bağırsam da çözümü olmadı bugüne kadar. Annesi çok dolduruyor. Çok.
Adam tam bir narsist noop
Once senin istedigin olsun deyip sonra kendi istedigini almasi bile bunu gosteriyor
Hele ev almasi , maalesef konu sahibi farkinda degil esinin gercek kisiliginin , aci bir tecrube olacak bu iliski konu sahibi icin
Kusura bakmayın alıntılamadan duramadım ama bence hayır diyor ama hiç bir tesiri olmuyor.
Adam o kadar padişah havalarına alışmış ki ...
Kadın ne dese adam ben bunu ikna ederim diyor.
Bende yaşadım bu psikolojiyi. Maalesef böyle tipler, en zayıf yerden vuruyor ve hemen küsüyor..
Noop benim eski evliliğimde evimizi babası almıştı ama ev değişecektik bir dönem mesela benim hiç istemediğim bir yer vardı . Aylarca oralara bakıp durdu. Hani evlilik devam etse büyük ihtimalle satıp oradan alacaktı :)valla aklım almıyor ses sistemi neyse de ..
ev nasıl istemiyorum deyince alınsın..
İyo de bu normal degil iste , esiniz normal degil , ben hayir dedim yirtindim dinlemedi diye birsey yok
Normal bir adam karisini dinler , boyle seyler yapmaz
Canım ben sana bir çözüm öneremem çünkü ben boşandım. Başka yapacak hiç bir şeyim kalmadığı için. Acaba ona ciddi bir ders mi versen ? Mesela paradan kesmeye başlasan ?
Beni yanlis anlama
Sanki evliligi yonetmeye calisiyormussun gibi geldi. Belliki zor bi donemden geciyorsunuz. Bazi seyleri bi sureligine akisina biraksan. Ben esinde , bekarken yasayamadigi hayati yasamaya calisiyormuss gibi bi durum sezdim. Birden bire sanki bircok seye sahip olmaya duygusal doyuma ulasmaya calsiyormus gibi. Terapide israr etme. Biraz onun sevdigi ssyleri yapmaya calis. Cicim ayi meselesine gelince o tozpembe donemler her evlilikte olcak diye bisey yok . bu kdr kosturmaya cicimayi varsada biter zaten. Dedigim gibi yei evlisinz bi omur berabersinz Allah nasip ederse elbet iyi donemler olur sabir ve metanetle esine destekle atlatilamayck sey yoktur.
Noop benim eski evliliğimde evimizi babası almıştı ama ev değişecektik bir dönem mesela benim hiç istemediğim bir yer vardı . Aylarca oralara bakıp durdu. Hani evlilik devam etse büyük ihtimalle satıp oradan alacaktı :)
Çünkü neden ? Nasılsa bu kadın bu şartlarda da yaşamak zorunda kalır. Bu kadın buna da teslim olur.
Nasıl olsa kadınlar onlar için yaratıldı... inan böyle zihniyette milyon tane tip var.
Hay maşallah. Ne güzel yaratıcı düşünceleri var onun. E çeksin madem ödesin ! Kendini mutlaka güvenceye almaya çalış olur mu ? Her şeyinden haberi olmasın.Ben bu durumun normal olmadığının zaten farkındayım. Kendimi daha da yıpratmamak adına yollar arıyorum işte.
Parayı kesersem kredi çeker, sıkışırsam çekerim diye kendi ağzıyla söylüyor.
Para vermemesini söyledim . Ama bu seferde adam ben sıkışırsam kredi çekerim diyor.konu sahibesinin yerinde olsam işten çıkarım.
konu sahibesinin yerinde olsam işten çıkarım.
Her kadin benim gibi olmali , cok iddialiyim bu konuda , kizlarinizi guclu yetistirin , hicbir erkege boyun egmesinlerAma her kadın senin gibi olsa zaten erkekler böyle yapamaz ki. Araya benim gibi saf salaklarda girecek ki , böylelerinin nesli devam etsin.
Sanki çok zeki varlıklarmış gibi kadının parayi idare etmesini bile istemiyorlar. Her önemli işi erkek yapar mantalitesi ile büyümüş bu kişide .
Baksana karısına ev alırken bile haber vermiyor. Ay valla buna ben maddi destekte olmazdım. Al öde derdim
Her kadin benim gibi olmali , cok iddialiyim bu konuda , kizlarinizi guclu yetistirin , hicbir erkege boyun egmesinler
Hay maşallah. Ne güzel yaratıcı düşünceleri var onun. E çeksin madem ödesin ! Kendini mutlaka güvenceye almaya çalış olur mu ? Her şeyinden haberi olmasın.
Ben adami bosarim , calisir kendi parami yerim , yapmadigim sey de degil zatenkonu sahibesinin yerinde olsam işten çıkarım.
Yani senim bu soylediklerini ben 11 aydir yapiyorum diyorsun. Ozaman yorumum degisir. Baktgmda senin esinde bi anormallik gormuyorum. Cevremde normal erkek olmadigi icin alisigim bu tiplere. Hep alismya yasamaya calisiyoruz. Allah yardimcin olsun esinin empati yeteneginin gelismesini dilerim..Eşimin sevdiği şeyleri yapmaya çalışarak geçirdiğim şu 11 ayda anladım ki sadece onun yüzüne gülersem, sadece sevdiği şeyleri yaparsam, gönlünü hoş tutarsam iyi bir evlilik yaşıyoruz...
Akıllı bir kadın olduğunuz belli. Madem ki sizi bu kadar takmıyor bırakın çeksin ve ödemeye çalışsın. Bakalım o zaman annesinin dolabını dolduracak mı ? Gerçekten kadınlara kendini yaslayan şu tarz erkeklere ifrit oluyorum .Sana bir sır vereyim mi? Bankada ne kadar birikimim olduğunu bilmiyor ve bilmeyecek. 29 yıllık birikimimi ona yedirmedim, yedirmeyeceğim.
Ben adami bosarim , calisir kendi parami yerim , yapmadigim sey de degil zaten