Haksızım, her zaman ben haksızım.

İyo de bu normal degil iste , esiniz normal degil , ben hayir dedim yirtindim dinlemedi diye birsey yok
Normal bir adam karisini dinler , boyle seyler yapmaz

Ama her kadın senin gibi olsa zaten erkekler böyle yapamaz ki. Araya benim gibi saf salaklarda girecek ki , böylelerinin nesli devam etsin.
Sanki çok zeki varlıklarmış gibi kadının parayi idare etmesini bile istemiyorlar. Her önemli işi erkek yapar mantalitesi ile büyümüş bu kişide .
Baksana karısına ev alırken bile haber vermiyor. Ay valla buna ben maddi destekte olmazdım. Al öde derdim

Canım ben sana bir çözüm öneremem çünkü ben boşandım. Başka yapacak hiç bir şeyim kalmadığı için. Acaba ona ciddi bir ders mi versen ? Mesela paradan kesmeye başlasan ?

Adam tam bir narsist noop
Once senin istedigin olsun deyip sonra kendi istedigini almasi bile bunu gosteriyor
Hele ev almasi , maalesef konu sahibi farkinda degil esinin gercek kisiliginin , aci bir tecrube olacak bu iliski konu sahibi icin

hobaa sizin dediğiniz gibiymiş..
bilemedim ev yani sanki küçük ev eşyası..
insan eşi istemediği halde nasıl böyle bir karar verir..

Altına girdiğiniz maddi yük sizi çok yormuş. Mutlu huzurlu geçirmeniz gereken ilk zamanlarınızı stresle geçiriyorsunuz. Beraber güzel vakit geçiremeyınce de gerilip birbirinize sarmaya başlamışsınız canım.
Bunlar çözülebilecek sorunlar inşallah hersey yoluna girer .

Beni yanlis anlama
Sanki evliligi yonetmeye calisiyormussun gibi geldi. Belliki zor bi donemden geciyorsunuz. Bazi seyleri bi sureligine akisina biraksan. Ben esinde , bekarken yasayamadigi hayati yasamaya calisiyormuss gibi bi durum sezdim. Birden bire sanki bircok seye sahip olmaya duygusal doyuma ulasmaya calsiyormus gibi. Terapide israr etme. Biraz onun sevdigi ssyleri yapmaya calis. Cicim ayi meselesine gelince o tozpembe donemler her evlilikte olcak diye bisey yok . bu kdr kosturmaya cicimayi varsada biter zaten. Dedigim gibi yei evlisinz bi omur berabersinz Allah nasip ederse elbet iyi donemler olur sabir ve metanetle esine destekle atlatilamayck sey yoktur.

valla aklım almıyor ses sistemi neyse de ..
ev nasıl istemiyorum deyince alınsın..
Noop benim eski evliliğimde evimizi babası almıştı ama ev değişecektik bir dönem mesela benim hiç istemediğim bir yer vardı . Aylarca oralara bakıp durdu. Hani evlilik devam etse büyük ihtimalle satıp oradan alacaktı :)
Çünkü neden ? Nasılsa bu kadın bu şartlarda da yaşamak zorunda kalır. Bu kadın buna da teslim olur.
Nasıl olsa kadınlar onlar için yaratıldı... inan böyle zihniyette milyon tane tip var.

İyo de bu normal degil iste , esiniz normal degil , ben hayir dedim yirtindim dinlemedi diye birsey yok
Normal bir adam karisini dinler , boyle seyler yapmaz

Ben bu durumun normal olmadığının zaten farkındayım. Kendimi daha da yıpratmamak adına yollar arıyorum işte.

Canım ben sana bir çözüm öneremem çünkü ben boşandım. Başka yapacak hiç bir şeyim kalmadığı için. Acaba ona ciddi bir ders mi versen ? Mesela paradan kesmeye başlasan ?

Parayı kesersem kredi çeker, sıkışırsam çekerim diye kendi ağzıyla söylüyor.

Eşimin sevdiği şeyleri yapmaya çalışarak geçirdiğim şu 11 ayda anladım ki sadece onun yüzüne gülersem, sadece sevdiği şeyleri yaparsam, gönlünü hoş tutarsam iyi bir evlilik yaşıyoruz...

konu sahibesinin yerinde olsam işten çıkarım.

Hay maşallah. Ne güzel yaratıcı düşünceleri var onun. E çeksin madem ödesin ! Kendini mutlaka güvenceye almaya çalış olur mu ? Her şeyinden haberi olmasın.

Her kadin benim gibi olmali , cok iddialiyim bu konuda , kizlarinizi guclu yetistirin , hicbir erkege boyun egmesinler

Her kadin benim gibi olmali , cok iddialiyim bu konuda , kizlarinizi guclu yetistirin , hicbir erkege boyun egmesinler

O zaman biraz tavsiye alayım mı ben sizden? Olan oldu, ev alındı, şimdi ne yapmalıyım mesela? Bunu çok ciddi soruyorum size, farklı düşüncelere ihtiyacım var çünkü. Kendimi bulmam lazım.

Hay maşallah. Ne güzel yaratıcı düşünceleri var onun. E çeksin madem ödesin ! Kendini mutlaka güvenceye almaya çalış olur mu ? Her şeyinden haberi olmasın.

Sana bir sır vereyim mi? Bankada ne kadar birikimim olduğunu bilmiyor ve bilmeyecek. 29 yıllık birikimimi ona yedirmedim, yedirmeyeceğim.

Eşimin sevdiği şeyleri yapmaya çalışarak geçirdiğim şu 11 ayda anladım ki sadece onun yüzüne gülersem, sadece sevdiği şeyleri yaparsam, gönlünü hoş tutarsam iyi bir evlilik yaşıyoruz...
Yani senim bu soylediklerini ben 11 aydir yapiyorum diyorsun. Ozaman yorumum degisir. Baktgmda senin esinde bi anormallik gormuyorum. Cevremde normal erkek olmadigi icin alisigim bu tiplere. Hep alismya yasamaya calisiyoruz. Allah yardimcin olsun esinin empati yeteneginin gelismesini dilerim..

Sana bir sır vereyim mi? Bankada ne kadar birikimim olduğunu bilmiyor ve bilmeyecek. 29 yıllık birikimimi ona yedirmedim, yedirmeyeceğim.
Akıllı bir kadın olduğunuz belli. Madem ki sizi bu kadar takmıyor bırakın çeksin ve ödemeye çalışsın. Bakalım o zaman annesinin dolabını dolduracak mı ? Gerçekten kadınlara kendini yaslayan şu tarz erkeklere ifrit oluyorum .

Ben adami bosarim , calisir kendi parami yerim , yapmadigim sey de degil zaten

Boşanırsak kedimi bana vermez. Kedimi ona bırakmam. Çocuğundan vazgeçemeyen anne gibi oldum biliyorum ama ben boşanmadan bir şeyler yapmak istiyorum şimdilik. En başta anne faktörünün gazlarını kesmem gerek ama pek başarılı olamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…