Haksızım, her zaman ben haksızım.

para olmadan cicim ayı vs olmaz. üzgünüm ama gerçekler bu.
ikiniz de parasızlıktan yoğun çalışmaktan bunalmışsınız. ufak şeyler gözünüze batmaya başlamış.

Bir şey diyim mi, sonuna kadar okudum konuyu ve ikiniz de inanılmaz çocuk ruhlusunuz ekonomi konusunda.
Borç var diyorsunuz kolye baktırdı almadım diyorsunuz, kolye nedir allah aşkına deliler gibi çalışırken? Kredisi, borcu olan insanın kolye teklif etmesi kadar abes bir şey olabilir mi? Tamam kabul etmemişsiniz ama sanki "yok ya bunu da istemiyorum" gibi olmuş. Biraz sizin "ne ses sistemi ne kitabı ne kolyesi işe yarar bişeyler alalım" demeniz biraz çıkışmanız gerekiyordu. Erkekler zaten bu konularda çok garipler ve maalesef bu konuyu yazan eşiniz değil. Yoksa o olsa ona da aynı nasihatı verirdik.

Ev almışsınız neden kiradasınız onu da tam anlayamadım ev daha yapım aşamasında sanırım inşaat halindeyse o zaman yapacak bir şey yok. Yok değilse onu kiraya verebilir ya da direk oraya geçebilirsiniz.

Eldeki altınlara dokunmayalım kısmı çok mantıklı, eğer ki yaşınıza göre bir olgunlukta olsaydınız altınların zaten genelde ev almak için bozdurulduğunu, bu günler için o altınların size takıldığını, onların da bir miktar ihtiyat akçesi olarak bırakıp geri kalanıyla borcun bir kısmını kapayabileceğinizi söylerdim ama gidip çocuk kitabı play station falan alırsınız onlarala maazallah bence kalsın altınlar.

Kilo konusu direkt sıkıntılarla ilgilidir. Kimi insanlar sıkıntılarını yiyerek çözmeye çalışırlar. Masa başı işse eğer, hareket yok e beyin bir süre sonra glikozu tüketiyor kendini toplayabilmesi için yemek alarmı veriyor zaten gereğinden fazla çalışıyorsunuz, gereğinden fazla da yenilebiliyor e hareket de yok. O yüzden kendinizi daha falza borca sokmayın, bir de evde kedi ve artı kedinin de masrafları var. Daha siz kendinize bakamıyorsunuz bir de kedi var. Yani aile büyükleri hiç mi akıl vermiyor size anlayamadım inanın.

Erkekler stresli iken daha fazla yemek yiyor anladigim kadari ile.onun da iyi olmayabilir psikolojisi.evliliğin ilk yılları da hersey güzel olacak diye bişey yok tam tersi çatışma daha fazla oluyor.siz bu zamanlarınızı doğru idare ederseniz sonrası azalacaktır.

Adam sana istediğini al demiş yok buna gerek yok yok şu şöyle yok ev küçük ama hiç ortada olmayan çocuk kitaplarını almaya kalkmışsınız ben okurken darlandım sizden

Cinsellik ne alemde?
Bazen cinsel hayat kötü olunca da bu tip şeyler göze batıyor. Bu yoğunlukta +30 kilo ile iyi olacağını snamıyorum

Eşinizi kendini çok iyi saklamış ,evlenince de malesef ortaya çıkmış ,adamın sizin isteklerinize tahamülü yok,kaza ile hamile kalsanız vereceği tepkiyi düşünemiyorum,30 kiloyu siz alsanız nasıl tepki verirdi ,bağırmak nesi iletişim yok ,hamile kalmayın lütfen kendinizi geri çekin,her türlü yakınlaşmadan asla elden para vermeyin hep hesaptan işlem yapın ,terapiye gelmesini isteyin ,o borç bitse de bu adam düzelir gibi gelmiyor

Siz büyük ihtimal iş stresi ve baskısıyla karşılıklı olarak sıkıldınız. Bence madem tartışamıyorsunuz tartışma başlatmayın. KArşılıklı anlaşın.

Bana bir şeyler alalım, bakalım dediğinde ihtiyacımız olana bakalım dedim zaten. Yani siz kolyeye takılmışsınız ama bana "senin için kolye beğendim" diyen oydu, ben de kolyem zaten var benim ihtiyacım yok dedim bunun karşılığında, ev ihtiyaçlarına baktım ama uygun olmayacaklarını fark ettim. Ses sistemini gördüğü ve bakalım mı, alalım mı diye tutturdukça ben de bunaldım ve al o zaman dedim. Altınları zaten ev almak amacıyla nakde çevirdik biz hani siz mazallah play station alırsınız falan yazmışsınız ya o bozdurulan altınlar 2 aydır benim banka hesabımda yatıyor ve ben 2 aydır o altınlara dokunmasın, gereksiz bir şey almasın diye sürekli çıkışıyorum eşime. Ev inşaat halinde ve 7 ay sonra bitecek, bu 7 ay süresince bozdurulan tüm altınları her ay peşinat olarak verirsek altınlar peşinatı da kapatmayacak zaten. Kazanılan paraları birleştirip her ay peşinat ödeyip altınların peşinatı kapatabileceği tutara indirmeye çalışıyoruz biz.

Ayrıca kedi zaten yıllardır var ve insanlarda nasıl çocuklarının masrafları gözlerine batmıyorsa bizde de kedi masrafı gözümüze batmıyor. Sokaktan ölmek üzereyken kurtardığım bir canı aman da benim masrafım var sana bakamam diye başkalarına veremem çünkü ben kurtardım ve sorumluluğu benim.

Ben aile büyüklerimin fikirlerini dikkate alırım ama eşim bunu yapmaz. Yani çocuk ruhlu olduğumuzu düşünmüşsünüz ama evlilik gerçekleştiğinden beri evin ekonomisini çekip çeviren kişi benim. Çocuk ruhlu olan, hevesle her şeye atlayan, elde hiçbir şey yokken gidip keyfine bakmaya çalışan kişi eşim, bunu önlemek için çırpınan kişi de benim.

İşte keşke eşiniz de burayı okusa. Zaten sorunun %90ı eşinizin ona hiçbir şey diyemem, hem fikirim. Erkekler hep tutturuyor zaten bunaldığımız bir anda iyi al o zaman dediğimiz an iş maalesef bitiyor. 7 ay evliliğin ilk aylarında borç ödemek için uzun bir süre normalde değil. Umarım 7 ay sonra belirlenen tarihte biter de en azından kira masrafından kurtulursunuz.

Aynen ole bıraz bırıkım yapıo ev alsaydınız.Altınlarınızıda bozdurun.Size yazık degılmı.Tanı olumsuz etkıler borc borc borc yıpranırsınız.

Konuyu okudum,kim haklı?
Bilemedim.
İkinizin de haklı ve hatalı olduğunuz taraflar var.
İş bu noktaya geldiyse,'battı balık,yan gider' der ses sistemini dert etmezdim sanırım.
Erkeklerin bazen çocuklaşası geliyor,
arada onları da idare etmek lazım.
Çok kasmayın siz de.
O olmaz,bu ihtiyaç değil,o sığmaz ev küçük.
Adama göre de ortada çocuk olmadığı için kitap gereksiz.
İşinize yarar hiç bir şey bulamadıysanız,
sen istediğini al deyin,geçin.
Evin huzurunun kaçmasından iyidir,
lüzumsuz alışveriş yapmak.

Yıllar önce benden yaşça büyük bir abla akıl vermişti.
Kocana arada bir,bildiğin bir şeyi bilmiyormuş gibi sor,ondan akıl al veya cevabı öğren,
yapabileceğin bir şeyi 'yapamam' de,
yardımını iste,gururu okşanır,sakinleşir,
kararsız kaldığında da;
'sen bilirsin hayatım,ailemiz için sen en iyisini düşünürsün' de,o zaten senin dediğine gelir demişti.
Haklı olabileceğini düşünüyorum.

sanırım derdiniz daha çok eşim hatasını kabul etmiyor her konuda üste çıkıyor ve haklı olduğum bi konuda trip atarken kendimi kavga çıkarmış olarak buluyor ve suçlu ben oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…