- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi raggiodisole
Bende sunu anlayamiyorum , 1 yillik evlilik, 2 genc insan , yeni evlilik
En guzel zamanlariniz olmasi gerekirken ev sevdasi niye? Ne gerek var tum bunlara , bu kadar calismaya , bu kadar strese?
Gezin tozun , yurtdisina kisa tatiller yapin , bir daha bu seneleriniz gelmeyecek , bir daha bu yaslarda olmayacaksiniz , evi 5 sene sonra da alirsiniz , kendinize guzel anilar yaratin , o hatiralar emin olun taştan betondan daha degerli
İliskiniz saglamlasir , beraber eglendikce , keyifli vakit gecirdikce daha cok baglanirsiniz birbirinize , daha saglam bir iliski olur sonra alin ne alacaksaniz
Elbette . Mesela siz de her şeye hayır demişsiniz ya... yani size ne bileyim ekmek kızartma makinesi demiş yok demişsiniz , atıyorum nevresim demiş yok demişsiniz. Hani o zaman o da eee o zaman ben alayım müzik seti olsun bitsin demiş.maddiyat stresi yaşıyor ama kilo almasının sebebi ne yazık ki annesi. Annesi her konuşmada oğlum rahat rahat ye, istediğini ye diyen bir insan. Ben evde hamur işini, makarnayı, pilavı ne kadar kessem de eşim dışarıda yiyor çalışırken. Çocuk konusunda da o benden daha istekli aslında. Terapiyi kabul ettiremiyorum, ben kendimi iyileştiririm diyor. Hastalandığına doktora bile gitmez, öyle bir huyu var.
Acele etmedik, bir anda karşımıza fırsat çıktı eşim de alalım dedi. Bana kalsa ben zaten hemen istemiyordum. Zaten evlendiğimizden beri eşim ekstra işlere gidiyor, bunu da kendisi istediği için yapıyor inanın hiçbir zaman istemedim bu kadar çalışmasını...
Anlamak için soracağım çünkü ben kendimi tam olarak değerlendiremiyor olabilirim bugün, aynı hareketi yapmışsınız derken ne kastettiğinizi açıklar mısınız lütfen?
Elbette . Mesela siz de her şeye hayır demişsiniz ya... yani size ne bileyim ekmek kızartma makinesi demiş yok demişsiniz , atıyorum nevresim demiş yok demişsiniz. Hani o zaman o da eee o zaman ben alayım müzik seti olsun bitsin demiş.
Ve kendinizi keşke ilk zamandan bu kadar borca sokmasaydınız .
Su son cumleniz iliskinizin en buyuk sorunuİşte bu yorum bizim nişanlıyken kurduğumuz hayallerin hepsini özetliyor. Dediğiniz her şeyi yapacaktık biz. Hepsi tek tek olacak en son rahatladığımızda ev alacaktık. Birbirimize bağlanmak yerine birbirimizden kopuyoruz biz. Ev alma fikri hep vardı ama bu fikir benim için çok aciliyeti olmayan, sırası gelince yapılacak bir şeydi. Eşim duyduğuna atladı ve ben istemediğim halde evi aldı.
İşte bu yorum bizim nişanlıyken kurduğumuz hayallerin hepsini özetliyor. Dediğiniz her şeyi yapacaktık biz. Hepsi tek tek olacak en son rahatladığımızda ev alacaktık. Birbirimize bağlanmak yerine birbirimizden kopuyoruz biz. Ev alma fikri hep vardı ama bu fikir benim için çok aciliyeti olmayan, sırası gelince yapılacak bir şeydi. Eşim duyduğuna atladı ve ben istemediğim halde evi aldı.
Adam tam bir narsist noopevi istemediniz
ses sitemini istemediniz.
neden bu teslimiyet? zira adama ses sistemi bakarken net şekilde alma dememişsiniz. ev için de demediğinizi düşünüyorum.
istemediğiniz halde hayır demiyorsunuz çok önemli mi görmüyorsunuz yoksa kıyamıyor musunuz?
Olan olduysa artık , sonrasına bakmak lazım.Teşekkür ederim :) aslında ben yok derken bile şöyle konuştuk, ekmek kızartma makinesi alsak mı dedik, özelliklerine baktık, eşim elzem ihtiyaç mı sence dedi bence tost makinesi yeterli dedim vazgeçtik, nevresim takımı baktık, çarşafsız satılıyormuş eee almayalım o zaman biz bunu ne gerek var dedik, vazgeçtik. Sanırım ben yanlış aktardım yazarken ama olumsuz kararları birlikte verdik aslında.
Keşke borca sokmasaydık, ben de bunu çok isterdim. Olanı geri döndüremem ama ne yazık ki...
Su son cumleniz iliskinizin en buyuk sorunu
Ne demek istemesiginiz halde ev almak?
Hemde tek basina odeyecek gucu yokken
Ya siz bu adami hic tanimamissiniz ya kendini cok iyi saklamis
Karsinizda cok buyuk bir narsist var ve boyle bir adamla devam ederseniz siz hastalanirsiniz
Esim benden habersiz eve tencere alamaz , kaldi ki ev alacak , yok artik
Sessiz buldukları her kadını eziyor bu erkekler Milanacığım.Adam tam bir narsist noop
Once senin istedigin olsun deyip sonra kendi istedigini almasi bile bunu gosteriyor
Hele ev almasi , maalesef konu sahibi farkinda degil esinin gercek kisiliginin , aci bir tecrube olacak bu iliski konu sahibi icin
Ah ya evliliğimizin ilk 6ayında eşim istemedigim bir derin dondurucuyu aldıda dünyaları yıktım basına alma dedigim halde sen nasıl alırsın diye aldıgına alacagına pişman oldu bir dahada dedigin gibi tava bile alamaz almaz :)Su son cumleniz iliskinizin en buyuk sorunu
Ne demek istemesiginiz halde ev almak?
Hemde tek basina odeyecek gucu yokken
Ya siz bu adami hic tanimamissiniz ya kendini cok iyi saklamis
Karsinizda cok buyuk bir narsist var ve boyle bir adamla devam ederseniz siz hastalanirsiniz
Esim benden habersiz eve tencere alamaz , kaldi ki ev alacak , yok artik
Kusura bakmayın alıntılamadan duramadım ama bence hayır diyor ama hiç bir tesiri olmuyor.evi istemediniz
ses sitemini istemediniz.
neden bu teslimiyet? zira adama ses sistemi bakarken net şekilde alma dememişsiniz. ev için de demediğinizi düşünüyorum.
istemediğiniz halde hayır demiyorsunuz çok önemli mi görmüyorsunuz yoksa kıyamıyor musunuz?
Adam tam bir narsist noop
Once senin istedigin olsun deyip sonra kendi istedigini almasi bile bunu gosteriyor
Hele ev almasi , maalesef konu sahibi farkinda degil esinin gercek kisiliginin , aci bir tecrube olacak bu iliski konu sahibi icin
habersiz almamış bence konu sahibesi hayır ben istemiyorum bile dememiş..
manipüleye çok müsait.
Kusura bakmayın alıntılamadan duramadım ama bence hayır diyor ama hiç bir tesiri olmuyor.
Adam o kadar padişah havalarına alışmış ki ...
Kadın ne dese adam ben bunu ikna ederim diyor.
Bende yaşadım bu psikolojiyi. Maalesef böyle tipler, en zayıf yerden vuruyor ve hemen küsüyor..
Ama bu böyle devam edecek. Bundan sonrası için alın karşınıza konuşun. İki yetişkinsiniz sonuçta. Aynısını yaşadım diyorum ya size ... Hemde benim ki bir de sürekli ailesine her şeyi yetiştiren bir tipti.Buraya toplu bir cevap yazıp açıklamak istedim. İstemedim evet, ben eşimle birlikte ev için görüşmeye gittiğimde söylediği peşinatı ödeyemeyeceğimizin farkındaydım. O peşinatı ödemek bizim belimizi bükecekti biliyordum. Bunu ona peşinatı söylediği anda hayır diye dile getirdim. Eşim ise o kadar heyecanlandı ki, o kadar nasıl desem, buldum delisi oldu ki ben bu parayı öderim dedi. Ben çıktım o anda oradan ve eve geldim. Yoldayken de istemiyorum ben bu evi o parayı vermeyeceğim dedim. Ama aldı, imzayı attı. Eve geldiğinde aralık ayına kadar ödeyeceğiz dedi ben ödeyemem bunu dedim. Kavgalar edildi, aileler araya girdi ve sonuç alan alındı hayatınıza bakın oldu.
Bakın şu yorum bile yaşadıklarımın özeti aslında. Ben ne kadar yırtınırsam yırtınayım sonunda mecbur kaldım. Vazgeçiremedim hiçbir şekilde.
Adam tam bir narsist noop
Benim niye hic basima gelmiyorSessiz buldukları her kadını eziyor bu erkekler Milanacığım.
Şirret bir kadın mı olmak lazım illa ?
Kendi başına ev kararı alıyor ama öderken birlikte ödeyeceğiz diyor.
Hep neden biz kadınların başına geliyor bunlar ?
Neden hep üzülen kadınlar oluyor ?
Sadece ve sadece duygusal olduğumuz için...
Kusura bakmayın alıntılamadan duramadım ama bence hayır diyor ama hiç bir tesiri olmuyor.
Adam o kadar padişah havalarına alışmış ki ...
Kadın ne dese adam ben bunu ikna ederim diyor.
Bende yaşadım bu psikolojiyi. Maalesef böyle tipler, en zayıf yerden vuruyor ve hemen küsüyor..
Ama bu böyle devam edecek. Bundan sonrası için alın karşınıza konuşun. İki yetişkinsiniz sonuçta. Aynısını yaşadım diyorum ya size ... Hemde benim ki bir de sürekli ailesine her şeyi yetiştiren bir tipti.