- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ol derimumarım çok kilo almam. Bende korkuyorum ama ister istemez eski rejim günlerimdeki gibi dikkatli olamıyorum
canın ne istiyorsa onu yap zaten canım , sen çok zeki , akıllı ve guzel bir kadınsın bunu unutma tatlım , kızın ve kendin için guclu olmak zorundasın . Kendine guven gerisi gelir .Dertler cok olsada insanlarin birbirlerine sevgisi olunca ustesinden geliniyo sabrediliyo ahirete erteleniyo bazi seyler. Ama sevgisiz saygisiz bi yasamda zor gercekten. Bakalim hayat daha neler gostercek. buyu gercek zaten canim. Yapan yaptiran ahirette naneyi yedi. Ama inanir misin buyu varsa da öğrenmek istemiyorum o derece vazgecmisim. Ahirete kalsin orda hesaplasirim bisey varsa
Tesekkur ederim canim benim yine istah gitti.tebrikler canım 1 kg çok iyi
ben dün 70,6 geldim. iftar öncesi tartıldım tabii. inşallah bayrama kadar 60 ları görürüm.
Merhaba canim. Iftarda dikkat et ramazani sabit gecirme . Emziriyor musunMerhaba Sbedencim ,
Kilom 64.0
Hayatta herkese senin gibi pozitif insanlar lazim.canın ne istiyorsa onu yap zaten canım , sen çok zeki , akıllı ve guzel bir kadınsın bunu unutma tatlım , kızın ve kendin için guclu olmak zorundasın . Kendine guven gerisi gelir .
Tesekkur ederim canim benim yine istah gitti.
Asil ben seni tebrik ederim ne guzel gitmiss ben 71 derken belki diyordum. Insallah gorursun ama 60 neyi zaten kapiya dayanmissin yag olcumu yaptirdin mi
Olsun adim adim derken tadinida cikarmissindir. uctun gittin daha da gideceksin. Ben 73 lere filan iniyimde oyle baktirim yagima..bu gidisle hizli inerim zaten. Ortalama 2 kilo kaldibenim de pek iştahım yok aslında yani istesemde yiyemiyorum nedense..
bugün esas kontrol vardı 70.1 çıktım, 2.1 kg yağdan vermişim epeydir yağdan gitmiyordu %33 oldu ama daha çok var.
Olsun adim adim derken tadinida cikarmissindir. uctun gittin daha da gideceksin. Ben 73 lere filan iniyimde oyle baktirim yagima..bu gidisle hizli inerim zaten. Ortalama 2 kilo kaldi
kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız?
rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin,şu hayırlı ayın yüzü suyu hürmetine darda olanı feraha erdirsin,hasta olana şifalar versin (aminn)
öyle bakalım inşallah ağustos sonu 62 leri görürsem çok rahatlayacağım hem fiziksel hem ruhsal olarak. biliyorsun 2. bebeği düşündüğüm için kilo kaybı önemli benim için.
sağol canım amin amin Rabbim kabul etsin inşallah.
ben iyiyims sen nasılsın
iyiyim çok şükür,iyi kötü yuvarlanıp gidiyoruz yolumuza devam ediyoruz
diyetisyene devam kavitasyon bitti sanırım öğlen yürüyomusun napıyosun?
kavitasyon bitti evet. öğlen yürüyordum ama ramazan dolayısıyla yürümüyorum oruç tutuyorum çünkü.
iftardan sonra çıkmaya çalışıyorum uygun oldukça
artık devlet hastanesinin diyetisyenine gidiyorum eşimle beraber, 3 hafta bitti. beraber yapınca daha iyi oldu ikimize de.
hadi masallah canim ben bu pazartesi bildirim yapmayi unuttum diger pazaretsi vereyim artik canim
arkadasla esle hele ki ayni ev cok guzel oluyor bende bi arkadasimla yapmistik ayni evde olmak cok iyi oluyokavitasyon bitti evet. öğlen yürüyordum ama ramazan dolayısıyla yürümüyorum oruç tutuyorum çünkü.
iftardan sonra çıkmaya çalışıyorum uygun oldukça
artık devlet hastanesinin diyetisyenine gidiyorum eşimle beraber, 3 hafta bitti. beraber yapınca daha iyi oldu ikimize de.
Hayirli ramazanlar aminn aminkızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız?
rabbim oruçlarımızı dualarımızı kabul etsin,şu hayırlı ayın yüzü suyu hürmetine darda olanı feraha erdirsin,hasta olana şifalar versin (aminn)
Evet canim 2. Bebek icin ne kadar zayif o kadar iyiöyle bakalım inşallah ağustos sonu 62 leri görürsem çok rahatlayacağım hem fiziksel hem ruhsal olarak. biliyorsun 2. bebeği düşündüğüm için kilo kaybı önemli benim için.
sağol canım amin amin Rabbim kabul etsin inşallah.
ben iyiyims sen nasılsın
Tamam canim. Seninle kafa kafaya gidiyoruz sakin bozmayalimhadi masallah canim ben bu pazartesi bildirim yapmayi unuttum diger pazaretsi vereyim artik canim
arkadasla esle hele ki ayni ev cok guzel oluyor bende bi arkadasimla yapmistik ayni evde olmak cok iyi oluyo
aa çok sevindim, eşininde bu işe dahil olması gerçekten çok güzel birbirinize ne güzel destek olursunuz...
diyetisyenler arasında fark varmı? nasıl memnunmusun?
oruçlarını Allah kabul etsin