evet cnm cimcime bişi ama bebekleri çalınmış küsmüşcnm ya hayata baglıcaz onu çok zorlanccam biliom gözleri hasta veterinere götürcem onu kısık bakıyo mavişleriyle üzgün çok bebekleri yok diesenağlamasenağlama
cnm buda otoban kenarında bulunmuş öylke hediye ve görsen gözleri net görmüyo yara olmuş tedavi olcak tüy döküyo başkası olsa almazdı ama ben onu çok sevdim 4.5 aylık oldu die kızım istedim ikisinide idare ederim dedim ki daha öncede baktım köpişim ölmüştü yaşlıydı
inş cnm benim köfte kızarttım tavuk haşladım az yedi su içti çok o derece korkutmuş üzmüşler onu babam sagolsun kırmadı istanbuldan getirdi 1sat içinde ama çok masum ya bebekleri,ne üzülüyo sanırsam bende üzüldüm onla beraberr çok inş çabuk toparlarda bahçede yuvarlanırız yaza beraber kızımla
ya bu 2 numara kimin kuşu.istiyorum geri versin kuşumu bana.bu benim 5 sene önce camdan uçup giden kuşum du.onun da adı cancan dı.istiyorum işte verin kuşumu.oyum benim kayıp kuşum cancana..
ya bu 2 numara kimin kuşu.istiyorum geri versin kuşumu bana.bu benim 5 sene önce camdan uçup giden kuşum du.onun da adı cancan dı.istiyorum işte verin kuşumu.oyum benim kayıp kuşum cancana..
hepsi birbirinden güzel ve tatlı maşallah :) ama sibirya kurdu cinsine ayrı bi zaafım var o yüzden 4 dedim.muhabbet kuşlarınada ayrıca maşallah benimde bembeyaz bi muhabbet kusum vardı öldü 5-6 ay evvel o geldi aklıma gözüm doldu valla. allah uzun ömür versin hepsine..