Güzellik yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangimiz en güzeliz

• 1 nolu

OY: 60 25,0%
  • 2 nolu

OY: 21 8,8%
  • 3 nolu

OY: 24 10,0%
  • 4 nolu

OY: 57 23,8%
  • 5 nolu

OY: 37 15,4%
  • 6 nolu

OY: 6 2,5%
  • 7 nolu

OY: 8 3,3%
  • 8 nolu

OY: 9 3,8%
  • 9 nolu

OY: 18 7,5%

• Ankete Katılan
    240
  • Anket Kapalı .
bende şilaya werdim gozler superr yaa :lepi:kaydirigubbakcemile3

hepsi cok tatlı ama en tatlısı benimki kaydirigubbakcemile3

kedim olduğu için 8 e verdim. ama hepsi çok şeker . maşallah hepsine

bugün güzeller güzeli bir köpek hediye geldi 1yaşlarında sibirya kurdu dişi adıda çilek bidahaki yarışmaya onu sokucam çok şeker ablalarııı

Öncelikle seni tebrik ederim kolay kolay kimse sahiplenmez.Fakat sibiryalar cok güçlü oluyor ...Umarım en kısa zamanda Sağlığına kavuşur.

öncelikle seni tebrik ederim kolay kolay kimse sahiplenmez.fakat sibiryalar cok güçlü oluyor ...umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

inş cnm benim köfte kızarttım tavuk haşladım az yedi su içti çok o derece korkutmuş üzmüşler onu babam sagolsun kırmadı istanbuldan getirdi 1sat içinde ama çok masum ya bebekleri,ne üzülüyo sanırsam bende üzüldüm onla beraberr çok inş çabuk toparlarda bahçede yuvarlanırız yaza beraber kızımla

İlk 9'u benim favorim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kim bana bunlardan birini getirirse diğer favorim de o olacak hihoyyythihoyyyt

off ama bunlarin hepsi cokkk tatli cok seker hangi birine oy vercez valla hepsini secsek olmazmi:))
cok guzellerr yaa hepsini yerim ben:))

ya bu 2 numara kimin kuşu.istiyorum geri versin kuşumu bana.bu benim 5 sene önce camdan uçup giden kuşum du.onun da adı cancan dı.istiyorum işte verin kuşumu.oyum benim kayıp kuşum cancana..

elbette favorim 4 numara ya kızlar bunun yavrusu lazım bana alıp büyütmek istiyorum yokmu hayrına dağıtan valla çok ihtiyacım var.

4:asigim:

geçen gün tvde kutup macerası diye bir film izledim çoook güzeldi orda hayran oldum sibirya kurtlarına:asigim:

ya bu 2 numara kimin kuşu.istiyorum geri versin kuşumu bana.bu benim 5 sene önce camdan uçup giden kuşum du.onun da adı cancan dı.istiyorum işte verin kuşumu.oyum benim kayıp kuşum cancana..

ahh keşke geri gelebilseydi kuşun :gitme: ama benim oğluşum o fotoda daha 1.5 aylık şimdi ise 8 aylık bide üstüne 25tane kelime biliyo ablası yaaa

hepsi birbirinden güzel ve tatlı maşallah :) ama sibirya kurdu cinsine ayrı bi zaafım var o yüzden 4 dedim.muhabbet kuşlarınada ayrıca maşallah benimde bembeyaz bi muhabbet kusum vardı öldü 5-6 ay evvel o geldi aklıma gözüm doldu valla. allah uzun ömür versin hepsine..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…