Güzellik yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangimiz en güzeliz

• 1 nolu

OY: 60 25,0%
  • 2 nolu

OY: 21 8,8%
  • 3 nolu

OY: 24 10,0%
  • 4 nolu

OY: 57 23,8%
  • 5 nolu

OY: 37 15,4%
  • 6 nolu

OY: 6 2,5%
  • 7 nolu

OY: 8 3,3%
  • 8 nolu

OY: 9 3,8%
  • 9 nolu

OY: 18 7,5%

• Ankete Katılan
    240
  • Anket Kapalı .
hepsi çokkk şeker yaa
benim haberim olmadı yarışmadan küçük bi kuşum vardı katılırdı oda yarışmaya
ama neyse kısmet değilmiş

1. yarışmacı tanıdık geldi bana :jeyyar: aceba omu CADIARZU
oyumu 1 e vericektim çok masum bakıyo çok şirin

ama altta muhabbet kuşu görünce ona verdim benim küçük oğlan geldi aklımaaa kaydirigubbakcemile3

karar vermesii çok zor oldu ya hepsi çok şirinn
ama oyum 4 e şilaya gitti =)

ama hepsi çok tatlıııı napsam ki bilmiyorumkismile benimde kuşum var dişi adıda Cazgir.. o tutturdu capkina ver oyunu diye :))) ama bende goldenlari cok seviyorummm.. offf

ben hepsine aşık oldum yerim sizi ben tontişler muhabbetlerde süper köpişlerde kedilerde şilamm gözlerine kurban annem çok tatlısınnn maşallah mavi muhabbet süper şeker 1aylık sanırsam dajha tam konuşturmalık elel gelcek bişi bendede maviş var kızlar konuşuyo bıdır bıdır elimden kafamdan ayrılşmıyo agzımın içinden bişiler yiyo ama annemde babamın aşıgı oldu onlara gitti

sila cok guzelmis oyum da ona gitti.

Şila nın gözleri çok güzel..ama kartopusunu da sevdim..kazağı çok güzel kaç no şişlerle örülmüş acaba?kaydirigubbakcemile3

hepsi çok tatlılar ama benim oyumda şilaya gözleri çok güzel bu arada bende şilaya talibimkaydirigubbakcemile3

hahah ititraf ediyorum ben güzellik yarşmasıı diyincee kklı bayanlar sandımm:):):)ama bi baktım birbirinden sevimli ev arkadaşlarımızz:):)ayy seçmesii zorduu amaa hepsii cidden çok şirinlerr.

bende oyumu 1 numeroya verdim çok masum tatlı bakmış benzaten bu cinsin hastasıyımm:)

çapkınnnnn ne kadar tatlı yawww pozuna hayran kaldım dişiye benziyo yalnız yanılıyomuyum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…