Hair mist markası keşfetmiş oldum sayendeBiberiye ise bitkinin türkcesi,biberiye
Mielle nin var sac yagi. Geldigi gibi bitmis oluyor. Denk gelemedim bir türlü.
Olaplex sampuanina bakiyorum bende.
Dalgali sacim var , eskiden cok kepeklenir ve yaglanirdi. O dertden kurtuldum fakat sacim cok cansiz. Uclari kuru
Cayır cayır burnuma kokusu geldiMielle Organics Biberiye & Nane Saç Derisi ve Saç Güçlendirici Yağ 59
Mielle'nin bu organik saç yağı ile daha uzun, daha güçlü, daha sağlıklı saçlara sahip olun! Yeni Biberiye Nane organik saç yağımız, saçla ilgili tüm endişelerinizi gidermenize yardımcı olacak, besin açısından zengin, yoğun bir formüldür. Uzun tutmayı desteklemek ve saç köklerini beslemekten...kivircikmarket.com
Kova hatunu
Bende cok guzel makyaj markalari kesfediyorumHair mist markası keşfetmiş oldum sayenderosemary paris diye ...
Allah razı olsun cnm artık tavsiye ettiklerinizin dışında birşey almam geçte olsa tavsiyeyi alırımBi an korkmuştum almaman gereken bişeyi aldım diye, bunu görünce nasıl rahatladımgüzel günlerde kullan
Site ismi ne kadar şekerMielle Organics Biberiye & Nane Saç Derisi ve Saç Güçlendirici Yağ 59
Mielle'nin bu organik saç yağı ile daha uzun, daha güçlü, daha sağlıklı saçlara sahip olun! Yeni Biberiye Nane organik saç yağımız, saçla ilgili tüm endişelerinizi gidermenize yardımcı olacak, besin açısından zengin, yoğun bir formüldür. Uzun tutmayı desteklemek ve saç köklerini beslemekten...kivircikmarket.com
Kova hatunu
Acaba senin cildin fondöten sevmiyor muBugün fondoteni deniyim dedim tam rengim oldu ama az sürdüm baya az tam kapatmadi oyuzden sanki odegilde akşam geldim çıkardım makyajı Kaşim'da sivilcem çıktı o değilde sanki bnm bariyem bozuldu cilt öyle hissediyorumsaliya kadar evdeyim güneş kremini kullanmicam hiç bakalim cildimde nasıl değişiklik olacak Kirmizi krizantem Kova hatunu B bensimo A Arrietty_
Bir dahaki sefere güneş kremi sürmeden üstüne denicem bakalım cnmAcaba senin cildin fondöten sevmiyor mubir dahaki sefere nemlendirici üzerine fondöten dene bi
Ben makyajdan filan anlamiyorum,keske anlasamBugün fondoteni deniyim dedim tam rengim oldu ama az sürdüm baya az tam kapatmadi oyuzden sanki odegilde akşam geldim çıkardım makyajı Kaşim'da sivilcem çıktı o değilde sanki bnm bariyem bozuldu cilt öyle hissediyorumsaliya kadar evdeyim güneş kremini kullanmicam hiç bakalim cildimde nasıl değişiklik olacak Kirmizi krizantem Kova hatunu B bensimo A Arrietty_
Bnde şüphelenmiyor değilim nemlendirici olarak onarıcı kremle idare ediyorum arada arbutinle idare ediyorum haftaya alacağım marudermn nemlendiricisini ozamana kadar gözlemliyim olmadı kollarıma sürer bitiririm yüzüme tavsiye ettiklerinizden birini alırım kil maskesi salistik asit yarın enzim peeling onarıcı krem onlarla toparlamaya çalışıcam cildimiBen o güneş kreminden ağır şüpheleniyorum sebbo,bi gözlemle bakalım.istedigi kadar all skin yazsın bizim skine göre değil asla
Uygun Günes kremi bulmakda zor.
Bnde henüz çok iyi dediğime rastlamadım rastlasam bırakmamUygun Günes kremi bulmakda zor.
Farkli farkli denedim bende. Bana en iyi geleni buldum sonunda
Nivea denedin mi ? Uygun fiyata,hicde fena degilBnde henüz çok iyi dediğime rastlamadım rastlasam bırakmam
Burada tavsiye etmediler onu bnde denemedim Nivea Garnier ürünlerine karşı ön yargıliyim ne alsam mahvetti yüzümüNivea denedin mi ? Uygun fiyata,hicde fena degil
Bende ön yargiliyim ama sunu bir dene istersen.Burada tavsiye etmediler onu bnde denemedim Nivea Garnier ürünlerine karşı ön yargıliyim ne alsam mahvetti yüzümü
Bende ön yargiliyim ama sunu bir dene istersen.
Nivea Sun 50 Faktör Güneş Kremi Hassas Koruma Yüz 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NIVEA SUN Hassas Yüz Güneş Kremi 50ml, Hassas ve Alerjik Ciltler, SPF50 Yüksek Koruma, UVA UVB Koruması yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com