Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birseyde sabit kalmama huyu var onun birde bişey 10 tl ucuz dahi olsa misal,kendini kârda sanıyor maalesef... aldiği zamanda muhtemelen bi 80-100 tl kârdaydı kendince zaten yanlış Fondötenle coşturdu yine suratını bide yanlış güneş kremi de eklenince sonuç bu diye tahmin ediyorum...valla kendi bilir

Fondötenden sonra iyileştirdim bu başka vaka ama neler oluyor bilmiyorum birazcık gözlemlicem ona göre yapcam değişiklik

Sonra daha fazla para harcamak zorunda kalıyor daha fazla zarar ediyor ama…

Bugünkü akşam rutinim kıl maskesi sivilceli bölgelere onu çıkardıktan sonra kızaran bölgeye dermoskin onarıcı krem ve arbutin uyguladim sivilce kremi de vardı da onu atlamış oldum umarım hafifler biraz tahmin edin bugünkü aradığım nemlendirici güneş kremini bulamadım onun yerine ne aldım kızlar neye niyet neye kısmet Kova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem

Valla tahmin edemedm

Bugün bunu aldım marudermn nemlendiricisi kalmamış essence renkli nemlendiricisi yoktu celenesin nemlendirici kalmamış bnmde aklıma nisanın önerdiği kapatıcı ve fondöten geldi aklıma bnde fondöten aldim kızlar pudra alınca deneyeceğim çünkü elimde hiç pudra yok bu hafta sonuna kadar marudermn nemlendiricisi gelirmiş onu alcam inşallah Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover Kova hatunu B bensimo

Eklentiler

• IMG_20221227_223246.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 61
Hayırlı olsun bakımlı Görl Yeni yıl yeni bir sen.

Bi an korkmuştum almaman gereken bişeyi aldım diye, bunu görünce nasıl rahatladım güzel günlerde kullan

Banila co nun Zero balm i dahada ucuza dusmus. 2 adet daha aldim. Bedava resmen 10 euro ya geliyor tanesi. Türk lirasina gecirince 214 lira pahali gibi geliyor
Birde su kit i aldim. Ayni fiyat

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-28-23-52-46-673-edit_com.android.chrome.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 36
Swissoderm'in yağlı saçlar için olanı da sipariş ettim bakalım o nasılmış
O bitince tiyrus'un şampuanını deniycem sonra da insight denerim daha da birine karar veremezsem Allah beni ne etmesin gerci avedadan 2 şampuani da merak ediyorum

Bende sampuan arayisindayim.
Birde rosemary yaginin saci uzattigini duydum. Oyle birsey de almam lazim. Sac tipin nasil ?

Bende sampuan arayisindayim.
Birde rosemary yaginin saci uzattigini duydum. Oyle birsey de almam lazim. Sac tipin nasil ?
Dipler daha yağlı uçlar kuru
Benim hayatımın sampuanı bonacure q10 misel şampuan ❤ yani gerçekten üstüne tanimam ama bitkisel ve içerik olarak daha temiz şampuan arayışindayim açıkçası en az bonacure kadar kendini hayran bıraktıracak güzel içerikli bisey arıyorum
Saç yağı dedin de bende ayda bir diplere kullanacağım yağ bakımı arıyorum veya serum ...tam ash'ın vitamin serumunu araştırıyordum.sorunsuz saçlar da kullanabilirmiş bakım amaçlı uzatıp güçlendiriyor birde aklimda prof saraçoğlu'nun saç bakım yağı da var
Senin dediğin yağa da bakim inş burda vardır

Rosemary dediğin biberiye mi yoksa marka ismi mi? Bak yine afalladım bakarkene A Arrietty_
Biberiye ise bitkinin türkcesi,biberiye
Mielle nin var sac yagi. Geldigi gibi bitmis oluyor. Denk gelemedim bir türlü.

Olaplex sampuanina bakiyorum bende.
Dalgali sacim var , eskiden cok kepeklenir ve yaglanirdi. O dertden kurtuldum fakat sacim cok cansiz. Uclari kuru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…