- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Birseyde sabit kalmama huyu var onun birde bişey 10 tl ucuz dahi olsa misal,kendini kârda sanıyor maalesef... aldiği zamanda muhtemelen bi 80-100 tl kârdaydı kendinceUcuz diye aldı desem celenesin fiyatı da ucuz değilmiş zaten. Halbuki geçenlerde maruderm göz çevresi serumu aldı 149 lira mıydı neydi ama dermoskin kremi var zaten onunla devam edebilirdi. Heliocare güneş kremi ya da effecta nemlendirici alabilirdi üstüne biraz daha para ekleyip. Eli bollaşınca da isterse o serumu da alabilirdi. Biz hep böyle hesap kitap yaparak gidiyoruz sebbo önce temel şeyleri almalısın sonra paran olunca denemek istediğin ya da yedeklemek istediğin ürünleri almalısın. Maalesef bu devirde böyle yapmak zorundayız. Bide effectayı tam bitirdin mi onun dibinde krem kalmıştır pompasını çıkar şişeyi ters çevir altına temiz bir bardak altı koy dibindeki aksın iyice o kadar para veriyoruz sonuna kadar kullan
Ohooo o zaman celenes daha beterini yapmıştırBuda yaptı sivilce gibi hatırlıyorum yaglimsi his bırakıyordu bakalım dediklerine bakıp dönücem cnmKova hatunu
Fondötenden sonra iyileştirdim bu başka vaka ama neler oluyor bilmiyorum birazcık gözlemlicem ona göre yapcam değişiklikBirseyde sabit kalmama huyu var onun birde bişey 10 tl ucuz dahi olsa misal,kendini kârda sanıyor maalesef... aldiği zamanda muhtemelen bi 80-100 tl kârdaydı kendincezaten yanlış Fondötenle coşturdu yine suratını bide yanlış güneş kremi de eklenince sonuç bu diye tahmin ediyorum...valla kendi bilir
Sonra daha fazla para harcamak zorunda kalıyor daha fazla zarar ediyor ama…Birseyde sabit kalmama huyu var onun birde bişey 10 tl ucuz dahi olsa misal,kendini kârda sanıyor maalesef... aldiği zamanda muhtemelen bi 80-100 tl kârdaydı kendincezaten yanlış Fondötenle coşturdu yine suratını bide yanlış güneş kremi de eklenince sonuç bu diye tahmin ediyorum...valla kendi bilir
Dediğime geliyor işte değişiklik yapma sen kolay kolay daha normal bir cilt seviyesine ulaşmadıkçaFondötenden sonra iyileştirdim bu başka vaka ama neler oluyor bilmiyorum birazcık gözlemlicem ona göre yapcam değişiklik
Görl öngörülemez mistik birisin valla bilemedim.
Odama geçince resmini aticam sıkıdurunGörl öngörülemez mistik birisin valla bilemedim.
Valla tahmin edemedmBugünkü akşam rutinim kıl maskesi sivilceli bölgelere onu çıkardıktan sonra kızaran bölgeye dermoskin onarıcı krem ve arbutin uyguladim sivilce kremi de vardı da onu atlamış oldum umarım hafifler biraz tahmin edin bugünkü aradığım nemlendirici güneş kremini bulamadım onun yerine ne aldım kızlar neye niyet neye kısmetKova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem
Hayırlı olsun bakımlı GörlBugün bunu aldım marudermn nemlendiricisi kalmamış essence renkli nemlendiricisi yoktu celenesin nemlendirici kalmamış bnmde aklıma nisanın önerdiği kapatıcı ve fondöten geldi aklımabnde fondöten aldim kızlar pudra alınca deneyeceğim çünkü elimde hiç pudra yok bu hafta sonuna kadar marudermn nemlendiricisi gelirmiş onu alcam inşallah Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover Kova hatunu B bensimo
Tşk cnmHayırlı olsun bakımlı GörlYeni yıl yeni bir sen.
Bi an korkmuştum almaman gereken bişeyi aldım diye, bunu görünce nasıl rahatladımBugün bunu aldım marudermn nemlendiricisi kalmamış essence renkli nemlendiricisi yoktu celenesin nemlendirici kalmamış bnmde aklıma nisanın önerdiği kapatıcı ve fondöten geldi aklımabnde fondöten aldim kızlar pudra alınca deneyeceğim çünkü elimde hiç pudra yok bu hafta sonuna kadar marudermn nemlendiricisi gelirmiş onu alcam inşallah Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover Kova hatunu B bensimo
Bende sampuan arayisindayim.Swissoderm'in yağlı saçlar için olanı da sipariş ettim bakalım o nasılmış
O bitince tiyrus'un şampuanını deniycem sonra da insight denerim daha da birine karar veremezsem Allah beni ne etmesingerci avedadan 2 şampuani da merak ediyorum
Dipler daha yağlı uçlar kuruBende sampuan arayisindayim.
Birde rosemary yaginin saci uzattigini duydum. Oyle birsey de almam lazim. Sac tipin nasil ?
Biberiye ise bitkinin türkcesi,biberiye