Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-02-00-19-27-791_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-01-02-00-19-27-791_trendyol.com.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bunu deneyen varmı çok güzel yorumları var merak ettim Kova hatunu Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover S serennn1 Ahuu14 Ahuu14
Bu urun geçmiş sayfalarda soruldu Nisaya galiba ya ama nisa cok okey olmadi diye hatırlıyorum,sebebini kendi bilir ama onun burda sadece 2 marka hariç başka bir önerisi yoktu kil maskesi konusunda vardır bir bildiği yani 😁 cok istiyorsan al dene tabi 🤷🏻‍♀️
Ben bu ara adler pharmaya takıldım ya...hatta az cok konusu gecti burda da aklimda bisey kalmadı S Skinkeyrlover sen kullandin mi hic o jel kremleri? Normal serumlardan sonra kullaniliyor mu onlar?
Bi ara şu topiği bastan bi okuyayim geceleri okullar yarı yıl tatile bi girsin de
😂😂 bu sefer ufo görmüş gibi değil ufoya binmiş biri olarak okuyacam 🤣🤣🤣

Bu urun geçmiş sayfalarda soruldu Nisaya galiba ya ama nisa cok okey olmadi diye hatırlıyorum,sebebini kendi bilir ama onun burda sadece 2 marka hariç başka bir önerisi yoktu kil maskesi konusunda vardır bir bildiği yani 😁 cok istiyorsan al dene tabi 🤷🏻‍♀️
Ben bu ara adler pharmaya takıldım ya...hatta az cok konusu gecti burda da aklimda bisey kalmadı S Skinkeyrlover sen kullandin mi hic o jel kremleri? Normal serumlardan sonra kullaniliyor mu onlar?
Bi ara şu topiği bastan bi okuyayim geceleri okullar yarı yıl tatile bi girsin de
Ben hatırlayamadım sorulduğunu ama olabilir emin değilim. Nisoş kil maskesi olarak claderm öneriyordu hem ucuz hem de güzel diye hatta ben kiko pembe kullandığımdan bahsettiğimde de demişti tabii ki o da güzel ama sonuçta kil maskesi çok komplike bir formül değil uygunsa ve güzele varken zaten her şeye bu kadar para harcarken seruma falan claderm fiyat performans olarak iyi demişti. Sebboşkonun bahsettiği marka benim de radarımdaydı ilk geldiğinden itibaten kullanmadım ama içeriğini iyi buluyorum. Adler pharma takviyelerini duydum sadece kremlerinin olduğunu bilmiyordum burada konuşulduğunu da hatırlayamadım ben. Bu arada bugün bir dönüt aldım aşırı yordun 0 uyku ile bir yere gittim ve gözçevrem falan yorgundu ayrıca üzerimde haşufman var şık da değilim ve nego şeyler de söylediler hastalığımla ilgili ama ona rağmen bir değişik ışıldıyorsun bugün dediler kolajene yordum. 😂Nasıl detaylı bir analayz yaptım ama bütün şartları değerlendirme şov. 😂

😂😂😂çok güzel yorumlar yazılmışta Trendyol da merak ettim tatlım tşkler Kova hatunu Kova hatunu

Ben hatırlayamadım sorulduğunu ama olabilir emin değilim. Nisoş kil maskesi olarak claderm öneriyordu hem ucuz hem de güzel diye hatta ben kiko pembe kullandığımdan bahsettiğimde de demişti tabii ki o da güzel ama sonuçta kil maskesi çok komplike bir formül değil uygunsa ve güzele varken zaten her şeye bu kadar para harcarken seruma falan claderm fiyat performans olarak iyi demişti. Sebboşkonun bahsettiği marka benim de radarımdaydı ilk geldiğinden itibaten kullanmadım ama içeriğini iyi buluyorum. Adler pharma takviyelerini duydum sadece kremlerinin olduğunu bilmiyordum burada konuşulduğunu da hatırlayamadım ben. Bu arada bugün bir dönüt aldım aşırı yordun 0 uyku ile bir yere gittim ve gözçevrem falan yorgundu ayrıca üzerimde haşufman var şık da değilim ve nego şeyler de söylediler hastalığımla ilgili ama ona rağmen bir değişik ışıldıyorsun bugün dediler kolajene yordum. 😂Nasıl detaylı bir analayz yaptım ama bütün şartları değerlendirme şov. 😂
Bende bugün sıfır uyku gece çok ateşlendim gitmedim ise bugün eğer denersen kil maskesini görüşlerini yazarrmisin cnm. S Skinkeyrlover

Hanımlar işin içinden çıkamadım fiddy metodunu deneyeceğim yağ bazlı temizleyici cosmed , salisilik asid purestin sarı olanı kil maskesi claderm iyi mi bunlar indirime giriyormu birde bu metodu denedikten sonra ki hafta retinol kullanmaya başlayacağım sakıncası olurmu? Sebamed 30 spf güneş kremi retinol kullanırken yeterli gelirmi ? Gözeneklerim var beraberinde nıacınamide kullanılırmı? Ve nemlendiricim bitiyor cerave almayı düşünüyorum botox yaptıracağım retinol den öncemi yaptırayım kafamda deli sorular 🤓

Bende bugün sıfır uyku gece çok ateşlendim gitmedim ise bugün eğer denersen kil maskesini görüşlerini yazarrmisin cnm. S Skinkeyrlover
Geçmiş olsun aşko. Denerim diye düşünüyorum hayatımın bir noktasında ama daha zaman var görl elimdeki ürünler bitsin en azından azalsın 😂

Adler cumle içinde gecti ya ...o kili kullanan da pek memnun değildi neyse okuyunca unutmazsam alıntılarım...
En mühim şeyleri unuturum
en olmadık şeyler aklımda oluyor benim genellikle de 😂
kolajen ❤ biz o zaman 🤗

Kızlar size komik birşey anlatıyım Gülun akşam bakımını yaptım bitirdim nemlendiricim kayboldu bulamıyorum kutum var bnm tüm malzemelerim orada kendi nemlendiricim gelene kadar anneminkini kullanıyordum oda odanın icinde puf oldu uçtu çok sinirim bozuldu bonzai bom kafam trilyon 😂😂 Kova hatunu Kova hatunu S Skinkeyrlover B bensimo S serennn1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X