- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
Geç conemDermoskin göz kremim bitti artık buna geçebilirim dimi Kova hatunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç conemDermoskin göz kremim bitti artık buna geçebilirim dimi Kova hatunu
Valla süreli değildi caza bence bilmem artıkGelecek gidenler gözün aydın olsun cezan bitti demekki
Geçmiş olsunBugün çok hastayım ona rağmen kalktım bir gayretle yaptım çift aşamalı temizlik salistik tonigi sivilcelerime sürdüm sonra dermoskin arbutin sürdüm iz bırakmadan iyileşsin diye Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover Ahuu14 A Arrietty_
Bir sayfada daha çok mesaj var galiba.Merhaba kızlar. Hepinize mutlu yıllar. Sayfa sayısı azalmış galiba. O nasıl oldu acaba?
Bencede ama maviden başka renk olsaymis bu çok göz alıyorRenk de değişmiş böyle daha güzel olmuş
Bu urun geçmiş sayfalarda soruldu Nisaya galiba ya ama nisa cok okey olmadi diye hatırlıyorum,sebebini kendi bilir ama onun burda sadece 2 marka hariç başka bir önerisi yoktu kil maskesi konusunda vardır bir bildiği yani cok istiyorsan al dene tabiKızlar bunu deneyen varmı çok güzel yorumları var merak ettim Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover S serennn1 Ahuu14
Ben hatırlayamadım sorulduğunu ama olabilir emin değilim. Nisoş kil maskesi olarak claderm öneriyordu hem ucuz hem de güzel diye hatta ben kiko pembe kullandığımdan bahsettiğimde de demişti tabii ki o da güzel ama sonuçta kil maskesi çok komplike bir formül değil uygunsa ve güzele varken zaten her şeye bu kadar para harcarken seruma falan claderm fiyat performans olarak iyi demişti. Sebboşkonun bahsettiği marka benim de radarımdaydı ilk geldiğinden itibaten kullanmadım ama içeriğini iyi buluyorum. Adler pharma takviyelerini duydum sadece kremlerinin olduğunu bilmiyordum burada konuşulduğunu da hatırlayamadım ben. Bu arada bugün bir dönüt aldım aşırı yordun 0 uyku ile bir yere gittim ve gözçevrem falan yorgundu ayrıca üzerimde haşufman var şık da değilim ve nego şeyler de söylediler hastalığımla ilgili ama ona rağmen bir değişik ışıldıyorsun bugün dediler kolajene yordum. Nasıl detaylı bir analayz yaptım ama bütün şartları değerlendirme şov.Bu urun geçmiş sayfalarda soruldu Nisaya galiba ya ama nisa cok okey olmadi diye hatırlıyorum,sebebini kendi bilir ama onun burda sadece 2 marka hariç başka bir önerisi yoktu kil maskesi konusunda vardır bir bildiği yani cok istiyorsan al dene tabi
Ben bu ara adler pharmaya takıldım ya...hatta az cok konusu gecti burda da aklimda bisey kalmadı S Skinkeyrlover sen kullandin mi hic o jel kremleri? Normal serumlardan sonra kullaniliyor mu onlar?
Bi ara şu topiği bastan bi okuyayim geceleri okullar yarı yıl tatile bi girsin de
bu sefer ufo görmüş gibi değil ufoya binmiş biri olarak okuyacam
çok güzel yorumlar yazılmışta Trendyol da merak ettim tatlım tşkler Kova hatunuBu urun geçmiş sayfalarda soruldu Nisaya galiba ya ama nisa cok okey olmadi diye hatırlıyorum,sebebini kendi bilir ama onun burda sadece 2 marka hariç başka bir önerisi yoktu kil maskesi konusunda vardır bir bildiği yani cok istiyorsan al dene tabi
Ben bu ara adler pharmaya takıldım ya...hatta az cok konusu gecti burda da aklimda bisey kalmadı S Skinkeyrlover sen kullandin mi hic o jel kremleri? Normal serumlardan sonra kullaniliyor mu onlar?
Bi ara şu topiği bastan bi okuyayim geceleri okullar yarı yıl tatile bi girsin de
bu sefer ufo görmüş gibi değil ufoya binmiş biri olarak okuyacam
Bende bugün sıfır uyku gece çok ateşlendim gitmedim ise bugün eğer denersen kil maskesini görüşlerini yazarrmisin cnm. S SkinkeyrloverBen hatırlayamadım sorulduğunu ama olabilir emin değilim. Nisoş kil maskesi olarak claderm öneriyordu hem ucuz hem de güzel diye hatta ben kiko pembe kullandığımdan bahsettiğimde de demişti tabii ki o da güzel ama sonuçta kil maskesi çok komplike bir formül değil uygunsa ve güzele varken zaten her şeye bu kadar para harcarken seruma falan claderm fiyat performans olarak iyi demişti. Sebboşkonun bahsettiği marka benim de radarımdaydı ilk geldiğinden itibaten kullanmadım ama içeriğini iyi buluyorum. Adler pharma takviyelerini duydum sadece kremlerinin olduğunu bilmiyordum burada konuşulduğunu da hatırlayamadım ben. Bu arada bugün bir dönüt aldım aşırı yordun 0 uyku ile bir yere gittim ve gözçevrem falan yorgundu ayrıca üzerimde haşufman var şık da değilim ve nego şeyler de söylediler hastalığımla ilgili ama ona rağmen bir değişik ışıldıyorsun bugün dediler kolajene yordum. Nasıl detaylı bir analayz yaptım ama bütün şartları değerlendirme şov.
Geçmiş olsun aşko. Denerim diye düşünüyorum hayatımın bir noktasında ama daha zaman var görl elimdeki ürünler bitsin en azından azalsınBende bugün sıfır uyku gece çok ateşlendim gitmedim ise bugün eğer denersen kil maskesini görüşlerini yazarrmisin cnm. S Skinkeyrlover
Adler cumle içinde gecti ya ...o kili kullanan da pek memnun değildi neyse okuyunca unutmazsam alıntılarım...Ben hatırlayamadım sorulduğunu ama olabilir emin değilim. Nisoş kil maskesi olarak claderm öneriyordu hem ucuz hem de güzel diye hatta ben kiko pembe kullandığımdan bahsettiğimde de demişti tabii ki o da güzel ama sonuçta kil maskesi çok komplike bir formül değil uygunsa ve güzele varken zaten her şeye bu kadar para harcarken seruma falan claderm fiyat performans olarak iyi demişti. Sebboşkonun bahsettiği marka benim de radarımdaydı ilk geldiğinden itibaten kullanmadım ama içeriğini iyi buluyorum. Adler pharma takviyelerini duydum sadece kremlerinin olduğunu bilmiyordum burada konuşulduğunu da hatırlayamadım ben. Bu arada bugün bir dönüt aldım aşırı yordun 0 uyku ile bir yere gittim ve gözçevrem falan yorgundu ayrıca üzerimde haşufman var şık da değilim ve nego şeyler de söylediler hastalığımla ilgili ama ona rağmen bir değişik ışıldıyorsun bugün dediler kolajene yordum. Nasıl detaylı bir analayz yaptım ama bütün şartları değerlendirme şov.