herkese merhaba üniversiteyi bıraktım diye ailem sürekli bana başarısız salak beceriksiz gibi cümleler kurup canımı sıkıyor üniversite bırakma nedenim insanlar yüzündendi bazı problem yaşadığım için daha fazla katlanmak istemedim her gün farklı bir sorunla baş etmek derslerime odaklanmamı etkiliyordu bende kendi memleketime döndüm ama ailem bırakma sebebeimin bu olduğunu bilmiyor zaten istediğim bölüm değildi benim daha başka hayallerim var başka bir bölüm istiyorum başka bir şey söyledim onlara ama bir insan evladına bu cümleleri kurabilir mi tamam benden beklentileri yüksek olabilir ama bunu bu şekilde bnei aşagıya çekerek söyelemeleri ne kadar doğru ne zaman tartışsak konu hemen benim okuluma geliyor hayır beni bu söyledikleri etkilemiyor ama bende insanım üzülüyorum onu geçtim sürekli dış görünüşüme laf söylüyor bir şey yapıyorum o öyle mi yapılır diyor insanların beni beğendiklerini söylediğim günden beri beni aşağıya ekebilecek ne varsa yapıyor ve dalga geiyor özellikle de babam.