Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kova hatunu Kova hatunu bu güneş kremine yorum yaparmisin cildimi biliyorsun uyar mı bana
Bunun hakkında hep iyi şeyler duydum belki de nivea icin fazla iyi şeyler hatta 😄
ama hatırladığım kadarı ile Nisa bunu yeterli bulmamıştı
Ha nedir mesela evde surmek için kullanılır çünkü normalde de evdeyken güneş kremi sürülür sebbocum 😁
kış olsa bile en azından sabah rutininden sonra hani 😁
Dışarı çıkamadığın günlerde kıyamadığın güneş kremi yerine denenebilir ...

Biraz sivilcelenme var evet ama baş vermişler kistik değiller yani kolay geçmesi benim mesela kistik aknem var uzaktan çok belli olmuyor hatta baş vermediği için leke gibi duruyor ama dolu aslında ve asla da düzelmiyor. Doktor hatta ilaç önerdi ama korktum. Mecbur kullanacağım galiba.
Peki sence bu kadar kil enzim salisik vs yüklenmesi normal mi ? Daha çok bariyeri aşındırmak olmuyor mu bu...bilemedim

Peki sence bu kadar kil enzim salisik vs yüklenmesi normal mi ? Daha çok bariyeri aşındırmak olmuyor mu bu...bilemedim
Her gün üst üste yapmıyorum tatlım gün aralıkları koyuyorum araya enzim yapmayali iki hafta olacak mesala yarın yapcam evdeyim diye salistik asitte tonik olanı haftanın 3 günü kullanıyorum en fazla kilise bir kere kullandım biraz hafifletsin diye çünkü sivilcelerim ağrı yapıyordu şuan daha sakinledi şükür kasimda da bugün kaşınma sivilce gibi bişi oluşunca bariyerimin bozulduguna Emin oldum sanki onarıcı krem sürdüm bakalım sabah ne olacak USER=407280] Kova hatunu Kova hatunu [/USER]

Bunun hakkında hep iyi şeyler duydum belki de nivea icin fazla iyi şeyler hatta 😄
ama hatırladığım kadarı ile Nisa bunu yeterli bulmamıştı
Ha nedir mesela evde surmek için kullanılır çünkü normalde de evdeyken güneş kremi sürülür sebbocum 😁
kış olsa bile en azından sabah rutininden sonra hani 😁
Dışarı çıkamadığın günlerde kıyamadığın güneş kremi yerine denenebilir ...
Bn dışarda da kullanabileceğim birşey mi diye sormak istedim boşver boşuna paramı harcamiyim ya nisanın dediğini alacağım ya senin dediğini fiyatına göre bakcam cnm 🤗 Kova hatunu Kova hatunu

Bence fazla. Ben o kadar çok aktif kullanmıyorum. Benim cildim de kaldırmaz zaten çok hassas. Bazı insanlar var cildi hassas değil olgun kaldırıyor sabah c vitamini akşam 4 5 gün retina 1 2 gün aha falan kullanıyorlar ama benim cildim kaldırmıyor. O kadar meraklıyım ama bu zamana kadar l ascorbik asit olarak sadece bir kaç tane deneyimim var. 2 tane. Bir kaç tane de türev var. Onun haricinde sabah daha sakin antioksidanlar tercih ediyorum. Akşam da bazen 2 3 hafta hiç asit kullanmadığım oluyor. Bazen hafif pütürleniyor gibi ama çok hasaslalınca çok ileri gitmiyorum. Azaleik asit en iyisi oluyor böyle durumlarda.

Fondötenden Dolayi da Kaşim'da kaşınma sivilce yapmış olabilir deneyip göreceğim bakalım iyi geceler kızlar Allah'a emanetsiniz

Her gün üst üste yapmıyorum tatlım gün aralıkları koyuyorum araya enzim yapmayali iki hafta olacak mesala yarın yapcam evdeyim diye salistik asitte tonik olanı haftanın 3 günü kullanıyorum en fazla kilise bir kere kullandım biraz hafifletsin diye çünkü sivilcelerim ağrı yapıyordu şuan daha sakinledi şükür kasimda da bugün kaşınma sivilce gibi bişi oluşunca bariyerimin bozulduguna Emin oldum sanki onarıcı krem sürdüm bakalım sabah ne olacak USER=407280] Kova hatunu Kova hatunu [/USER]
Enzim,kil,salisik ve ekstradan fiddy de yapmıyormusun? Arbutin de vardı galiba sende aralikli da olsa cesitli sekilde surekli bi eksfoliye etme durumu var ya bana çok geldi 😄

Bn dışarda da kullanabileceğim birşey mi diye sormak istedim boşver boşuna paramı harcamiyim ya nisanın dediğini alacağım ya senin dediğini fiyatına göre bakcam cnm 🤗 Kova hatunu Kova hatunu
Ben aslında parlama karşıtı olanı sevdiğimi yazmıştım bir kaç kere. Gözümü yaktı benim ama zaten yakmayan yok giib bir şey göz aşırtma başka bir şey sürüp yazın yüzüme sürdüğümde güzel dnegelemişti yağı.

Enzim,kil,salisik ve ekstradan fiddy de yapmıyormusun? Arbutin de vardı galiba sende aralikli da olsa cesitli sekilde surekli bi eksfoliye etme durumu var ya bana çok geldi 😄
Bu hafta bir kere kil maskesi tek kullandım birde salistik onarıcı kremle kullandım bu hafta enzim peeling yapıp sezonu kapicam haftaya fiddy yapcam Kova hatunu Kova hatunu

Bence fazla. Ben o kadar çok aktif kullanmıyorum. Benim cildim de kaldırmaz zaten çok hassas. Bazı insanlar var cildi hassas değil olgun kaldırıyor sabah c vitamini akşam 4 5 gün retina 1 2 gün aha falan kullanıyorlar ama benim cildim kaldırmıyor. O kadar meraklıyım ama bu zamana kadar l ascorbik asit olarak sadece bir kaç tane deneyimim var. 2 tane. Bir kaç tane de türev var. Onun haricinde sabah daha sakin antioksidanlar tercih ediyorum. Akşam da bazen 2 3 hafta hiç asit kullanmadığım oluyor. Bazen hafif pütürleniyor gibi ama çok hasaslalınca çok ileri gitmiyorum. Azaleik asit en iyisi oluyor böyle durumlarda.
Aynen haftada 2gun azelaik asit +onarıcı krem
14 gunde bir enzim neye yetmiyor ki 😁
Hadi taş catlasın 30 gunde 1 de fiddy olsun oo cok bilem 😄😄

Hayır cnm enzim iki hafta da bir fiddy haftada bir Kova hatunu Kova hatunu
Kil ve salisilik kullanma o zaman ekstradan
Kendin diyorsun bariyer gitti diye
Ayrica salisilik haftada 3 çok diye biliyorum ben aşırı aşırı bir yağlı cildin yoksa kiiii yoookkkk 🤨
Arbutinin de var bide ... dikkatli ol bence
Güneş kremsiz de cıktın geçen 😒

Kil ve salisilik kullanma o zaman ekstradan
Kendin diyorsun bariyer gitti diye
Ayrica salisilik haftada 3 çok diye biliyorum ben aşırı aşırı bir yağlı cildin yoksa kiiii yoookkkk 🤨
Arbutinin de var bide ... dikkatli ol bence
Güneş kremsiz de cıktın geçen 😒
Evt geçen öyle bir halt yedim ama gerçekten yüzüm kotu olmuştu güneş kremindense daha kötü olurum dedim ama yinede ogune göre toparladım salistik asitin üstünde en fazla üç yazıyordu mağazadakiler de öyle deyince her zaman olmasa da çok yüzümün sivilcelendigi zamanlar 3 e çıkıyorum yalanım yok valla arbutini iki günden fazla kullanmıyorum marudermn göz serumunu da öyle

Azaleik asit alacaktım marudermn gerek yok dedi nisa ondan almadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X