Tm cnmTm onun içinde azelaik asit var Nisa o yüzden azelaik aside gerek yok demiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm cnmTm onun içinde azelaik asit var Nisa o yüzden azelaik aside gerek yok demiştir
Omrumde kullandığım tek fondötenBu fondöteni kullanan varmı Asli Özyılmaz öneriyordu ama kapatıcısinida alabilirim gerçi Kova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover
Kanka bu yeni aldığım nisanın önerdiği fondoteni almadan önce onereydin alırdım bu sorduğum düşmüş ya ondan sordum en azından kapatıcini alıyım diye fit menin kapatıcisi varmı fondöten değilde kapatıcı alırım bu yeni fondoteni iyice test edeyim Zarar mi sağlıyor faydami ona göre başkasına hediye ederim yine fitme fondöten alırım. Keşke değişim yapabilseler Kova hatunuOmrumde kullandığım tek fondöten
maybelline fit me sebbo nerdeyse 1 yıldır onu da sürmüyorum üşeniyorum
Zaten şu saaten sonra ihtiyaç da duymam kolay kolay
Canım çekecek de full face makyaj yapasım gelecek de öyle,fit me de aşırı öneririm bu arada
Var kapatıcısı fena değil o da ama ben eraser'i daha cok beğenmiştim fondötenle. tonundan dolayı daha pembe alt tonlu eraser ...ama sadece tek başına kapatici kullanacağım zaman fit me daha guzeldiKanka bu yeni aldığım nisanın önerdiği fondoteni almadan önce onereydin alırdım bu sorduğum düşmüş ya ondan sordum en azından kapatıcini alıyım diye fit menin kapatıcisi varmı fondöten değilde kapatıcı alırım bu yeni fondoteni iyice test edeyim Zarar mi sağlıyor faydami ona göre başkasına hediye ederim yine fitme fondöten alırım. Kova hatunu
Bunu daha önce kullanmıştim yıllar önce ozaman cilt bakımı yapmıyordum beze yapmıştı göz altımda oyuzden biraz önyargıliyim ama diğerini alabilirim Kova hatunuVar kapatıcısı fena değil o da ama ben eraser'i daha cok beğenmiştim fondötenle. tonundan dolayı daha pembe alt tonlu eraser ...ama sadece tek başına kapatici kullanacağım zaman fit me daha guzeldi
Azı yeter zaten Görl gider uzun süre.Aldırim direk söz dinleyeyim bari 2023de kızmayın bana ama birşey farkettim içinde çok az var kızlar ne kadar yeter bilemiyorum çok makyaj yapmıyorum gerçi Kova hatunu S Skinkeyrlover B bensimo Atart
Kuzum ben kapatıcı kullanmıyorum sadece bb krem kullanıyorumBu kapatıcı kullanan varmı kızlar yorumlarınızı merak ediyorum Maybelline alicam da bunuda görünce soruyum dedim Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover selennn Atart
O markayı hiç bilmiyorum tatlımBunu kullandın mi cnm hiç peki selennn