Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır fontdöten kapatıcı kullanmıyorum o yüzden yorum yapamıycamBu kapatıcı kullanan varmı kızlar yorumlarınızı merak ediyorum Maybelline alicam da bunuda görünce soruyum dedim Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover @selennn @Atart
Cosmedden memnun olan az onun yerine sberian welness alabilirsinizHanımlar işin içinden çıkamadım fiddy metodunu deneyeceğim yağ bazlı temizleyici cosmed , salisilik asid purestin sarı olanı kil maskesi claderm iyi mi bunlar indirime giriyormu birde bu metodu denedikten sonra ki hafta retinol kullanmaya başlayacağım sakıncası olurmu? Sebamed 30 spf güneş kremi retinol kullanırken yeterli gelirmi ? Gözeneklerim var beraberinde nıacınamide kullanılırmı? Ve nemlendiricim bitiyor cerave almayı düşünüyorum botox yaptıracağım retinol den öncemi yaptırayım kafamda deli sorular
Bir süre salisilik asit sürme belki de çok kurutuyorsun sonra cildin daha fazla sebum üretiyor olabilirKızlar bn bunlardan nasıl kurtulucam çok ağrıyor helpp
Çok kurutucak birşey sürmüyorum bol bol nemlendirici kullaniyorum ama sivilcem geçene kadar hiç bir rutinde kullanmayıyim salistik asiti bakalım ne olacak Kirmizi krizantemBir süre salisilik asit sürme belki de çok kurutuyorsun sonra cildin daha fazla sebum üretiyor olabilir
Üzerine kil maskesimi uygulasam iyi gelirmiBir süre salisilik asit sürme belki de çok kurutuyorsun sonra cildin daha fazla sebum üretiyor olabilir
Sizi takip ettiğim kadarıyla ürünleri çok bol kullanıyorsunuz. EffectHA kremi bitirdiğinizi yazmışsınız, benim sizden önce başladığım krem yarısına bile gelmedi. Bir de bence asitli ürünleri rutininizden tamamen çıkarın, bir süre bariyer onaran ürünler kullanın sadeceKızlar bn bunlardan nasıl kurtulucam çok ağrıyor helpp
Kil maskesinden de bir süre uzak durun derim cildinizi kurutur.Üzerine kil maskesimi uygulasam iyi gelirmi
Aslında parmağa sikip anlima çeneme yanaklarıma bırakıyorum boyun altimada yediriyorum çok mu bilemedim sonradan şöyle bir yöntem de denedim anlatayim bir fis sikip iki elimde eritip uyguluyorum ürünü noegthySizi takip ettiğim kadarıyla ürünleri çok bol kullanıyorsunuz. EffectHA kremi bitirdiğinizi yazmışsınız, benim sizden önce başladığım krem yarısına bile gelmedi. Bir de bence asitli ürünleri rutininizden tamamen çıkarın, bir süre bariyer onaran ürünler kullanın sadece
Bariyer onarıcı kremlerde çok kullanınca sivilce yapıyor bölgesel olarak arada uyguluyorum noegthySizi takip ettiğim kadarıyla ürünleri çok bol kullanıyorsunuz. EffectHA kremi bitirdiğinizi yazmışsınız, benim sizden önce başladığım krem yarısına bile gelmedi. Bir de bence asitli ürünleri rutininizden tamamen çıkarın, bir süre bariyer onaran ürünler kullanın sadece