Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biberiye ise bitkinin türkcesi,biberiye 😂
Mielle nin var sac yagi. Geldigi gibi bitmis oluyor. Denk gelemedim bir türlü.

Olaplex sampuanina bakiyorum bende.
Dalgali sacim var , eskiden cok kepeklenir ve yaglanirdi. O dertden kurtuldum fakat sacim cok cansiz. Uclari kuru
Hair mist markası keşfetmiş oldum sayende 😄 rosemary paris diye ...🤣🤣

Kova hatunu Kova hatunu
Cayır cayır burnuma kokusu geldi 😂😂

Bugün fondoteni deniyim dedim tam rengim oldu ama az sürdüm baya az tam kapatmadi oyuzden sanki odegilde akşam geldim çıkardım makyajı Kaşim'da sivilcem çıktı o değilde sanki bnm bariyem bozuldu cilt öyle hissediyorum 😂 saliya kadar evdeyim güneş kremini kullanmicam hiç bakalim cildimde nasıl değişiklik olacak Kirmizi krizantem Kirmizi krizantem Kova hatunu Kova hatunu B bensimo A Arrietty_

Kova hatunu Kova hatunu
Site ismi ne kadar şeker 😍 kıvırcık market😂

Bugün fondoteni deniyim dedim tam rengim oldu ama az sürdüm baya az tam kapatmadi oyuzden sanki odegilde akşam geldim çıkardım makyajı Kaşim'da sivilcem çıktı o değilde sanki bnm bariyem bozuldu cilt öyle hissediyorum 😂 saliya kadar evdeyim güneş kremini kullanmicam hiç bakalim cildimde nasıl değişiklik olacak Kirmizi krizantem Kirmizi krizantem Kova hatunu Kova hatunu B bensimo A Arrietty_
Acaba senin cildin fondöten sevmiyor mu🤔 bir dahaki sefere nemlendirici üzerine fondöten dene bi

Ben makyajdan filan anlamiyorum,keske anlasam 🥹
Hangi gunes kremi kullaniyorsun?

Niaciamide li makse yaptim. Nasil iyi geldi 🤭

Ben o güneş kreminden ağır şüpheleniyorum sebbo,bi gözlemle bakalım.istedigi kadar all skin yazsın bizim skine göre değil asla 😄
Bnde şüphelenmiyor değilim nemlendirici olarak onarıcı kremle idare ediyorum arada arbutinle idare ediyorum haftaya alacağım marudermn nemlendiricisini ozamana kadar gözlemliyim olmadı kollarıma sürer bitiririm yüzüme tavsiye ettiklerinizden birini alırım kil maskesi salistik asit yarın enzim peeling onarıcı krem onlarla toparlamaya çalışıcam cildimi Kova hatunu Kova hatunu

Eklentiler

• prd-front-1277822-365x385.jpg
    prd-front-1277822-365x385.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 54
Burada tavsiye etmediler onu bnde denemedim Nivea Garnier ürünlerine karşı ön yargıliyim ne alsam mahvetti yüzümü
Bende ön yargiliyim ama sunu bir dene istersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X