- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Tesettür işi daha zor seçenekler belli ve çok az, pantolon-polyester tunik ya da prenses gibi kabarık etekler hele bi de kısa boyluysanız daha kötüBen de bulamıyorum ya dışarı bi çıkıyorum tesettürlü bayanlar çok tarz.
Ben tuhaf kalıyorum ya.para da var imkan da var zevksiz miyim anlamadım.
Tesettürlü bacılarım hangi markaları ya da siteleri tercih ediyorsunuz bana da bi yazsaniz
Tesettür işi daha zor seçenekler belli ve çok az, pantolon-polyester tunik ya da prenses gibi kabarık etekler hele bi de kısa boyluysanız daha kötügiyene birşey demeye de hakkımız yok çünkü seçenekler bunlardan ibaret e içimizde de victoria beckham yaşamak zorunda değil, neyse parası verelim güzel güzel giyinelim istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum bu saatten sonra zorla kabiliyetsiz stilist olacam o olacak.
Gardrobumda tesettür markalardan kıyafet hiç yok desem yeri, modellerini ve fiyat politikalarını beğenmiyorum polyester gömleği 300 liraya alarak enayi gibi hissetmek istemiyorum. İpek şalım iki üç taneydi, yavaş yavaş bir iki alarak (fiyatlılar sonuçta ha deyince de alınmıyor) artık neredeyse tamamen ipeğe geçtim şık duruyor. Gömlek etek pantolon ayakkabı eşarptan birinde muhakkak canlı renk kalanları soft kullanmayı seviyorum, kolay kolay simsiyah giymem ruhum daralıyor. Morhipodaki people fabrika ve trendyoldaki milla markalarında hem tarz hem uygun fiyatlı parçalar oluyor, normal elbiseleri tesettüre çeviriyorum daha yeni şunu aldım mesela, önünü kapatmadan skinny jean beyaz t-shirtle giydim çok da rahat hissettim:
Eki Görüntüle 2172500
İşyerinde boru-düz paça pantolon ya da jean, altına stiletto ile yarasa kollu uzun bluzları seviyorum. Zaten topuklu çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor. Kışınsa daha kolay, midi boy kalem etek volanlı etek elbise pantolon altına topuklu çizme. Bu kış her kıyafetimin altına verdim topuklu çizmeyi gitsin
Onerdiginiz but butik var mı? Görüyorum ama cesaret edemiyorumBen markalardan ziyade butiklerde daha güzel şeyler buluyorum etrafındaki insanlar giyim tarzını çok beğenir simdi kendime makina aldım beğendiğim şeyleri kendim dikmeye çalışıyorum
Açıkçası isimlerine bakarak hareket etmedim hiç içeri girip hoşuma tarzına giden birşey olursa alıyorum annem dikiş diktiği için biraz kumaştan kalitesinden de anlıyorum ona gore hareket ediyorum tesettür firmaları çok uçmuş durumdaOnerdiginiz but butik var mı? Görüyorum ama cesaret edemiyorum
Teşekkür ederim. Aynen çok uçuk fiyatlar söylüyorlarAçıkçası isimlerine bakarak hareket etmedim hiç içeri girip hoşuma tarzına giden birşey olursa alıyorum annem dikiş diktiği için biraz kumaştan kalitesinden de anlıyorum ona gore hareket ediyorum tesettür firmaları çok uçmuş durumda
Herkese merhaba ben alacak hiç birşey bulamıyorum ,yaşadığımız yer küçük internetten alışveriş yapıyorum genelde ama hiç güzel bişey yok gibi kime baksam aynı giyiniyor zaten havuç pantolon topuklu vs. Birde modası geçmeyen şeyler Almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Ben de yatırımı hep yaza yaparımYazın herkes giyimde birbirine benzemeye başlar ister istemez; şimdi misal benim yazım şöyle oluyor: Penye-şilebezi elbiseler , sandalet, terlik, kot şort, siyah atlet , deniz şortları falan filan...
Siz yatırımı sonbahar-kışa yapın; o zaman daha belirgin tarzlar çıkıyor ortaya.
Altta bi kot -bot filan olsa da, sağlam bi kaban/ceket modeli direkt havayı değiştiriyor.
Ben de yatırımı hep yaza yaparım
kışın acayip paspalım
ben de yazı cok sevmem daha cok baharcıyımdırAslında doğru diyorsun, benim düşünce de kendi sevdiğim mevsime göre olmuş okudum da.
Herkesin sevdiği bi mevsim vardır ya hani kış insanı-yaz insanı vb. derler; yazı sevenler yazın coşuyor, kışı sevenler kışın.
Yazlar da benim en sıradan bilindik olduğum zamanlardır.
Şu şortlar mesela:
http://www.ifondi.com/Uploads/UrunResimleri/kadin-deniz-sortu-turkuaz-6bb4.jpg
Parmak arası terlik, deniz şortu, atlet tüm gün gezebilirim
Ben etrafa bakarak yorum yapicam. Bi 15 yil oncesine bakacak olursan kapalilar icin o kadar cok alternatif varki. Modada olani giymezseniz sorun yok. Kendi modanizi kendiniz belirleyin. Basic sayilcak bi kac seyle cok guzel kombinasyon yapabilirsin. Cok parayada gerek yok. Bir parcaya 300-400 lira veriyosaniz her seferinde bence bi sorun var. O tesettur adi altindaki magazalarin cogu kazikci gereksiz yere fiyat farki var.Tesettür işi daha zor seçenekler belli ve çok az, pantolon-polyester tunik ya da prenses gibi kabarık etekler hele bi de kısa boyluysanız daha kötügiyene birşey demeye de hakkımız yok çünkü seçenekler bunlardan ibaret e içimizde de victoria beckham yaşamak zorunda değil, neyse parası verelim güzel güzel giyinelim istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum bu saatten sonra zorla kabiliyetsiz stilist olacam o olacak.
Gardrobumda tesettür markalardan kıyafet hiç yok desem yeri, modellerini ve fiyat politikalarını beğenmiyorum polyester gömleği 300 liraya alarak enayi gibi hissetmek istemiyorum. İpek şalım iki üç taneydi, yavaş yavaş bir iki alarak (fiyatlılar sonuçta ha deyince de alınmıyor) artık neredeyse tamamen ipeğe geçtim şık duruyor. Gömlek etek pantolon ayakkabı eşarptan birinde muhakkak canlı renk kalanları soft kullanmayı seviyorum, kolay kolay simsiyah giymem ruhum daralıyor. Morhipodaki people fabrika ve trendyoldaki milla markalarında hem tarz hem uygun fiyatlı parçalar oluyor, normal elbiseleri tesettüre çeviriyorum daha yeni şunu aldım mesela, önünü kapatmadan skinny jean beyaz t-shirtle giydim çok da rahat hissettim:
Eki Görüntüle 2172500
İşyerinde boru-düz paça pantolon ya da jean, altına stiletto ile yarasa kollu uzun bluzları seviyorum. Zaten topuklu çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor. Kışınsa daha kolay, midi boy kalem etek volanlı etek elbise pantolon altına topuklu çizme. Bu kış her kıyafetimin altına verdim topuklu çizmeyi gitsin
ben de yazı cok sevmem daha cok baharcıyımdır
ancak kısın altımda skinny üzerimde kapkalın bir sweat le kısı kapatabilirim
ayagımda hep aynı kar botum
üzerimde şişme montum
artık forma halıne gelır
ama yazlık alısverısımı kıstan yaparım
renklı etekler , elbiseler, terlikler
aksesuar
yazın kendımı cok güzel bulurum ama kışın tipsizin önde gideniyim
soğukta güzel olman daha iyiBen de aksine soğuklarda güzelleşiyorum, rengim saçım suratım kendine geliyor kışın. Hele botlar, bootieler filan, kapkara giyinip gezmeyi seviyorum. Yazın ise aksine çirkinleştiğimi hissediyorum, surat kıpkırmızı, sırtımdan ter inmiş, saçlarım nemden yapışmış, terlik ayağımda gırç gırç ses çıkarır, sutyen fazla gelir.
Yazın genelde elbise tercih ederim. Altına birken terlik yada nomadic republic ip sandaletlerden giyerim yada toms ,elbisenin rengine göre karar veririm. Yazı çok seviyorum çünkü elbise giymeyi seviyorum.Çanta olarak sırt çantası yada postacı tarzı kullanırım. Kol çantası sanırım kızımın bebekliğinden beri kullanmıyorum. Egilip kalkarken düştükçe sinir olup bıraktım kullanmayı.
Diğer mevsimlerde eşofman,spor ayakkabı çok kullanirım,market,kuaför vb yerlere giderken,kızımı okula bırakirken vs.
Onun dışında kot pantalon ,kot yada deri ceket kullanırım sıklıkla,kazak sevmiyorum,genelde basic tişört tercih ederim,üzerine kapşonlu yada kolej tipi spor üstler giyerim. Altına da sneakers giyerim genelde.
Çalışırken de kurtarıcı birbiriyle kombinleyebileceğim parçalardan oluştururdum dolabımı,sorun yasamazdım.
Hala bir kac parça ile kombinleyebileceğim renklerde parçalar seçerim,farklı farklı kullanirım.
Bende tesettürlüyüm. Bende markalara daha fazla para vermek istemiyorum, ama alıp giydiğim zamanda inanılmaz kaliteli duruyor. Bu aralar kalem etek ve üzerine salaş gömlek takıntım başladı. İlk kapandığım sıralarda sanırım şal takmayı çok abarttım, şu anda hiç takamıyorum. Kıyafetim renkli ise, tek renk eşarp, sadeyse renkli eşarp tercih ediyorum. Günlük giyimimde beyaz dar pantolon ,üzerine salaş uzun büyük tunik, spor ayakkabı tercih ediyorum. Çalışırken kıyafet ihtiyacım olmuo hemşireym formayla çalışıyorum çok rahatım =)Tesettür işi daha zor seçenekler belli ve çok az, pantolon-polyester tunik ya da prenses gibi kabarık etekler hele bi de kısa boyluysanız daha kötügiyene birşey demeye de hakkımız yok çünkü seçenekler bunlardan ibaret e içimizde de victoria beckham yaşamak zorunda değil, neyse parası verelim güzel güzel giyinelim istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum bu saatten sonra zorla kabiliyetsiz stilist olacam o olacak.
Eki Görüntüle 2172500
Bak bir konuda daha benzeşiyoruzçok benzeşiyormuşuz:)
parmak araları nomadic e alışıyor mu?
çok beğeniyorum onları denemiştim feci idi çok kalın parmak arası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?