Güzel giyinen bayanlar

Tesettür işi daha zor seçenekler belli ve çok az, pantolon-polyester tunik ya da prenses gibi kabarık etekler hele bi de kısa boyluysanız daha kötü giyene birşey demeye de hakkımız yok çünkü seçenekler bunlardan ibaret e içimizde de victoria beckham yaşamak zorunda değil, neyse parası verelim güzel güzel giyinelim istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum bu saatten sonra zorla kabiliyetsiz stilist olacam o olacak.

Gardrobumda tesettür markalardan kıyafet hiç yok desem yeri, modellerini ve fiyat politikalarını beğenmiyorum polyester gömleği 300 liraya alarak enayi gibi hissetmek istemiyorum. İpek şalım iki üç taneydi, yavaş yavaş bir iki alarak (fiyatlılar sonuçta ha deyince de alınmıyor) artık neredeyse tamamen ipeğe geçtim şık duruyor. Gömlek etek pantolon ayakkabı eşarptan birinde muhakkak canlı renk kalanları soft kullanmayı seviyorum, kolay kolay simsiyah giymem ruhum daralıyor. Morhipodaki people fabrika ve trendyoldaki milla markalarında hem tarz hem uygun fiyatlı parçalar oluyor, normal elbiseleri tesettüre çeviriyorum daha yeni şunu aldım mesela, önünü kapatmadan skinny jean beyaz t-shirtle giydim çok da rahat hissettim:

İşyerinde boru-düz paça pantolon ya da jean, altına stiletto ile yarasa kollu uzun bluzları seviyorum. Zaten topuklu çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor. Kışınsa daha kolay, midi boy kalem etek volanlı etek elbise pantolon altına topuklu çizme. Bu kış her kıyafetimin altına verdim topuklu çizmeyi gitsin

Ben de tesettür markalarından giyiniyorum hep
Malesef yeri geliyor bir yarim tunige 250tl de veriyorum.ama artık bu tarzımı beğenmiyorum.daha genç işi şeyler istiruim .ya hala daha çok çok severek kullandigim şeyler az mesela.olmuyo bulamıyorum:)

Polyester almam ya pamuk ya keten olmalı.malum markalar yazın polyester uretiyo insan yanıyor içinde.ben de bakayım bu dediklejrne
Saol cevap icin

Ben markalardan ziyade butiklerde daha güzel şeyler buluyorum etrafındaki insanlar giyim tarzını çok beğenir simdi kendime makina aldım beğendiğim şeyleri kendim dikmeye çalışıyorum
Onerdiginiz but butik var mı? Görüyorum ama cesaret edemiyorum

Onerdiginiz but butik var mı? Görüyorum ama cesaret edemiyorum
Açıkçası isimlerine bakarak hareket etmedim hiç içeri girip hoşuma tarzına giden birşey olursa alıyorum annem dikiş diktiği için biraz kumaştan kalitesinden de anlıyorum ona gore hareket ediyorum tesettür firmaları çok uçmuş durumda

Teşekkür ederim. Aynen çok uçuk fiyatlar söylüyorlar

Ben güzel giyinirim çünkü güzel giyinmeyi seviyorum. Annem terziydi göz zevkim, kumaş kesim vs bilgim iyi. Ayrıca zamanla kendime bir tarz oluşturdum. Mesela 50 ler tarzını çok seviyorum ben. Grace Kelly gibi mesela. Vücut tipimi de sonunda öğrendim ve artık kendime ne yakışır ne yakışmaz biliyorum. Size tavsiyem vücut tipinizi öğrenmeniz ve ona göre kıyafet almanız. Skinny Jean denmiş de, herkese yakışmıyor , ben kendimde sevmiyorum mesela. Çünkü belim çok ince, bacaklarım daha dolgun. Onun yerine mom Jean yani yüksek bel kısa paça alıyorum mesela.

Şimdi sokakta genelde herkes tekdüze ama bazen görüyorum bir elbise giymiş ama çok şık. Düz bir elbiseyle de harika görünebilirsiniz. Kate Middleton u da beğeniyorum tarzını.

Ben de yatırımı hep yaza yaparım
kışın acayip paspalım

Ben de yatırımı hep yaza yaparım
kışın acayip paspalım

Aslında doğru diyorsun, benim düşünce de kendi sevdiğim mevsime göre olmuş okudum da.
Herkesin sevdiği bi mevsim vardır ya hani kış insanı-yaz insanı vb. derler; yazı sevenler yazın coşuyor, kışı sevenler kışın.
Yazlar da benim en sıradan bilindik olduğum zamanlardır.
Şu şortlar mesela:
http://www.ifondi.com/Uploads/UrunResimleri/kadin-deniz-sortu-turkuaz-6bb4.jpg
Parmak arası terlik ya da spor ayakkabı, deniz şortu, atlet tüm gün gezebilirim

ben de yazı cok sevmem daha cok baharcıyımdır
ancak kısın altımda skinny üzerimde kapkalın bir sweat le kısı kapatabilirim

ayagımda hep aynı kar botum
üzerimde şişme montum
artık forma halıne gelır

ama yazlık alısverısımı kıstan yaparım
renklı etekler , elbiseler, terlikler
aksesuar
yazın kendımı cok güzel bulurum ama kışın tipsizin önde gideniyim

Ben etrafa bakarak yorum yapicam. Bi 15 yil oncesine bakacak olursan kapalilar icin o kadar cok alternatif varki. Modada olani giymezseniz sorun yok. Kendi modanizi kendiniz belirleyin. Basic sayilcak bi kac seyle cok guzel kombinasyon yapabilirsin. Cok parayada gerek yok. Bir parcaya 300-400 lira veriyosaniz her seferinde bence bi sorun var. O tesettur adi altindaki magazalarin cogu kazikci gereksiz yere fiyat farki var.

Ben de aksine soğuklarda güzelleşiyorum, rengim saçım suratım kendine geliyor kışın. Hele botlar, bootieler filan, kapkara giyinip gezmeyi seviyorum. Yazın ise aksine çirkinleştiğimi hissediyorum, surat kıpkırmızı, sırtımdan ter inmiş, saçlarım nemden yapışmış, terlik ayağımda gırç gırç ses çıkarır, sutyen fazla gelir.

soğukta güzel olman daha iyi
genele vurursan yaz zaten 3 -4 ay sürüyor
:)

çok benzeşiyormuşuz:)
parmak araları nomadic e alışıyor mu?
çok beğeniyorum onları denemiştim feci idi çok kalın parmak arası..

Bende tesettürlüyüm. Bende markalara daha fazla para vermek istemiyorum, ama alıp giydiğim zamanda inanılmaz kaliteli duruyor. Bu aralar kalem etek ve üzerine salaş gömlek takıntım başladı. İlk kapandığım sıralarda sanırım şal takmayı çok abarttım, şu anda hiç takamıyorum. Kıyafetim renkli ise, tek renk eşarp, sadeyse renkli eşarp tercih ediyorum. Günlük giyimimde beyaz dar pantolon ,üzerine salaş uzun büyük tunik, spor ayakkabı tercih ediyorum. Çalışırken kıyafet ihtiyacım olmuo hemşireym formayla çalışıyorum çok rahatım =)

indirim dönemlerinde icime sinen ürünler alirim. En az on tane pantalonum var. Sürekli degistirip giyiyorum.
Bazen yüksek bel istiyor canim, bazen ispanyol paca ile topuklu. Bazen mom jean .
Kendimi ince hissedersem yüksel bel crop top giyiyorum.
Bol giymek istersem mom jean tsört, genelde tsörtlerimi baglarim önden. Saclarimi acarim. Moduma göre giyinirim.
Bazen izerime oturan elbise.
O gün nasil hissedersem öyle yani. Bir gün sis olur göbegim, kapatarak giyerim, bir gün mikemmel gözükür pantalondan ona göre giyerim.
Iki cocukluyum bir de, yine de sürekli kiyafet degistiririm, kres yollarinda salina salina alcak topuklu sandaletlerimde minicik bir kadin olarak endam gösteririm efenim.
Modunuza göre giyinin, neyin icinde mutlu olacaksan onu giyinin.
Ha aksesuar takarak farklilik yapabilirsiniz.
Benim saclarim aksasuarimdir, ya da bandana, günes gözlügü, olmadi at kuyrugu halka küpe.
Bazen sadece bir ruj.
Giyinmeyi seviyorum, bir de mini göbegimden kurtulsam cok ama cok rahat hissedecegim, ama gitmiyor iste, kaslarim yirtilmis, macbur ameliyat. Sonra ver elini crop toplar

Ben bu sene uzun efil efil elbiselere taktım. 4-5 tane aldım ama çok pahalı meret ya sezon içi olduğu için..

Sezon sonunu bekliyorum. Bu yaz aynı şekilde pantolon, şifon bluz, tshirt, bir kac elbise ile geçireceğim gibi..

Siyah pantolon , dar kot pantolon , beyaz Tişört , siyah Tişört , birkaç adet kolye , bileklik ve saat , spor ayakkabı , klasik siyah topuklu , birkaç adet Çanta . Bu kadsr yani

ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.

çok benzeşiyormuşuz:)
parmak araları nomadic e alışıyor mu?
çok beğeniyorum onları denemiştim feci idi çok kalın parmak arası..
Bak bir konuda daha benzeşiyoruz
parmak arası almadım aynı sebepten dolayı ama başparmağa geçen model varya o gayet rahat kullanımı,2 senedir kullanıyorum turkuaz almıştım ayakta yok gibi,ayaklarımın şişi insin bir tanede rengarenk olandan istiyorum taban kısmı,hafifliği gayet rahat geliyor bana birde hiç terletmiyor. Hoş son 1 haftadır giyemiyorum ayaklarım şiştiği için ama Birken hala can dostum,1 kademe büyüttüm onu giyebiliyorum şişmiş ayaklarıma ragmen hala rahat rahat.
İstersen tam sandalet tipi yada benimki gibi başparmağa geçmeli modelden dene bir ara,alışınca vazgeçemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…