Konu sahibi merhaba
Nasılsın?
Ben sana bir tavsiye vercem
Düz blue jean,beyaz ve siyah duz tshort,beyaz spor ayakkabısı,bir tane siyah topuklu ayakkabi siyah ve krem duz renk canta 2 adet,siyah bir mont siyah bir bot,siyah düz bir elbise,beyaz uzun elbise gibi klasik parcalar mutlaka dolabinda olsun vardir zaten
Ben bu saydıklarımın canta ve topuklu ayakkabi haric hicbiri sevmem
Spor giyinmeyi hic sevmem zorda kalmadikca da giyinmem.
Genelde desenli pullu,taşlı,tüylü,leopar,cicekli ,tül, bu tarz seyler giyerim
Ben yorumlara baktim da baya bir frapan kalmisim alaturka kalmışım
Annem de hep abiye giyiniyorsun genc gibi giyin der. Abartiya bak yalniz abiye

Esim ise spor giyinir .Esim i klasik giyimle 1 düğünümüzde bir de nisanimizda gördüm. Alisverislere beraber çıkıyoruz ben seciyorum ona ama bu havai tarzinda tshortler falan yakisiyor ama ona ve herkes basta kaynanam görünce oooo oglum ne guzel olmussun kirmizi kirmizi diyor benim babamda annemde kizkardesimde iltifat ediyor o giyindiginde bende eee tabi kim seçti diyorum :)
Benim dolabım sanatçı dolabı gibi ama gel esime sor giyincek hiçbir şeyim yoktur. En son yeter artık önce doy biraz dedi kartlarimi da elimden aldi
Hep boyle giyindigim icin kombin yapma sıkıntısı yaşıyorum ve artık akillandim duz uzun madonna yaka var ya oyle elbiselerden dugmeli yirtmacli elbiselerden falan aldim trendyoldan :/
Hem daha sade hem de rahat oluyor altina ama rahat durmadim tüylü terlik aldim
Ben biraz kokos olabilirim galiba hatta tam olarak oyleyim
Taki konusunda ben hic sevmem boncuk moncuk ama kimisine yakisiyor kombin konusunda iyi oluyor bu sekilde tamamlayabilirsin ve canta bence.cok onemli her cesit bir cantan olsun. Vardir zaten .
Ben sadece alyansim pirlantalarim ve beyaz altin kolye takarim ince zarif görümcem almıştı yetiyor.
Bir de herkes ayni demissin buna yapcak bisey yok malesef moda oldugu icin tum magazalara butiklere ayni seyler geliyor ve herkes alıyor giyiyor yakisan yakismayan
Ben boyfriend jean falan aldim moda oldugu zamanlar ama yok benim hic tarzim degil icine sigmadim . Ne yazikki cok bilincsiz bir tuketiciyim sende benim gibi olma

((