- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
70 80 ler hiç geçmedi ☺Herkese merhaba ben alacak hiç birşey bulamıyorum ,yaşadığımız yer küçük internetten alışveriş yapıyorum genelde ama hiç güzel bişey yok gibi kime baksam aynı giyiniyor zaten havuç pantolon topuklu vs. Birde modası geçmeyen şeyler Almak istiyorum şimdiden teşekkürler
aa size özelden mesaj atsam vücut tipi ile ilgili bilgi alışverişi yapsak olur mu,az çok biliyorum kendimi ama yine bilen birinden tavsiye almayı çok isterim.Ben güzel giyinirim çünkü güzel giyinmeyi seviyorum. Annem terziydi göz zevkim, kumaş kesim vs bilgim iyi. Ayrıca zamanla kendime bir tarz oluşturdum. Mesela 50 ler tarzını çok seviyorum ben. Grace Kelly gibi mesela. Vücut tipimi de sonunda öğrendim ve artık kendime ne yakışır ne yakışmaz biliyorum. Size tavsiyem vücut tipinizi öğrenmeniz ve ona göre kıyafet almanız. Skinny Jean denmiş de, herkese yakışmıyor , ben kendimde sevmiyorum mesela. Çünkü belim çok ince, bacaklarım daha dolgun. Onun yerine mom Jean yani yüksek bel kısa paça alıyorum mesela.
Şimdi sokakta genelde herkes tekdüze ama bazen görüyorum bir elbise giymiş ama çok şık. Düz bir elbiseyle de harika görünebilirsiniz. Kate Middleton u da beğeniyorum tarzını.
Yaşım 32, iki de çocuğum var, hala kot pantolon ve beyaz tişört giyiyorum, tabi bir de siyah. Her seferinde farklı şeyler alacağım diyorum, bu sefer de gidip füme tişört alıyorumahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.
günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.
Yaşım 32, iki de çocuğum var, hala kot pantolon ve beyaz tişört giyiyorum, tabi bir de siyah. Her seferinde farklı şeyler alacağım diyorum, bu sefer de gidip füme tişört alıyorum
Daha farklı olanlar dolap bekçisi olarak bir gün giyilmeyi bekliyorlar
Kombinleyememe sorunu bende ciddi şekilde var.evet ya. ne zaman alışverişe çıksam elim beyaz tisorte gidiyor. diğerlerini hem kombinleyemiyorum hem de gözüme batıyor. çok rengi sevmem zaten üzerimde.
Kombinleyememe sorunu bende ciddi şekilde var.
Yazlık renkli pantolon aldım mesela, hep kot hep kot olmasın diye.
E mor , yeşil pantolon. Üstüne ne giyilir ki ? Beyz tişört işte diğer hepsi macera aramak gibi
Bak bir konuda daha benzeşiyoruz
parmak arası almadım aynı sebepten dolayı ama başparmağa geçen model varya o gayet rahat kullanımı,2 senedir kullanıyorum turkuaz almıştım ayakta yok gibi,ayaklarımın şişi insin bir tanede rengarenk olandan istiyorum taban kısmı,hafifliği gayet rahat geliyor bana birde hiç terletmiyor. Hoş son 1 haftadır giyemiyorum ayaklarım şiştiği için ama Birken hala can dostum,1 kademe büyüttüm onu giyebiliyorum şişmiş ayaklarıma ragmen hala rahat rahat.
İstersen tam sandalet tipi yada benimki gibi başparmağa geçmeli modelden dene bir ara,alışınca vazgeçemezsin.
Ya şu an çok mutluyum benim gibi düşünen birini buldum :)bende de var renkli pantolon. pantolon renkli olunca dediğiniz gibi ayakkabı ve tisortte beyazdan başka çare olmuyor.
bende bi de takıntı gibi. iki renk görmem lazım sadece. mesela ayakkabı ve pantolon farklı renk ise tisort mutlaka bunların birinin renginde olmalı. öyle siyah pantolon kırmızı tisort beyaz ayakkabı da giyemem.
Yaşım 32, iki de çocuğum var, hala kot pantolon ve beyaz tişört giyiyorum, tabi bir de siyah. Her seferinde farklı şeyler alacağım diyorum, bu sefer de gidip füme tişört alıyorum
Daha farklı olanlar dolap bekçisi olarak bir gün giyilmeyi bekliyorlar
Siyah giy siyah:)beyaz tişört çok seviyorum ancak sadece mevsim geçişlerinde kullanabiliyorum atletle:)
C captain price sütyen belli olmayacak öneriniz var mı kızlar?
ten rengi demeyin o da kabak gibi belli oluyor
Ama converselerin modasi gecmezki her donem guzel. Converse olmasa bile o tarz guzel.ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.
beyaz tişört çok seviyorum ancak sadece mevsim geçişlerinde kullanabiliyorum atletle:)
C captain price sütyen belli olmayacak öneriniz var mı kızlar?
ten rengi demeyin o da kabak gibi belli oluyor
Benimde tombul,öyle zırt diye geçmiyor ama elimle giyerken duzeltiyorum ona rağmen rahatsız etmedi ama sandalet tipleri daha rahat olur tabi muhakkak.benim baş parmakta sıkıntılı tombulca:))
düz olanlardan deniyim bir ara. bak terletmiyormuşta ben ayağıma giyer giymez bu yakar zaten diye düşünüp başka modellere bakmamıştım.
birken candır. kızılay dağıtmış gibi olsa da rahatlığından vazgeçemiyorum:)
ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.
Siyah giy siyah:)
Haha valla giyiyolar goruyorum beyaz tshirt altina siyah sutyen.. pek guzel durmuyo sanki.. icindeki gozukmesin diyosan beyaz tshirtten kumasinin fena kalin olmasi gerek.. ya da icinden bi tahirt daha giycen:))o zaten vazgeçilmezim:)
Kuzenim var ayni boydayiz. Benden 10 kilo fazlasi var ayni bedeni giyiyoruz sozde.goruntu olarak kilo farkimiz bariz belli ustelik.
Gercekten bir cok marka bunu yapiyor. Gercek bedenleri satan yer cok az var. Zor buluyorum ustume bisey yahu. 34 beden yazan bazi elbiseler ustumden dokuluyor resmen. 34 beden birinin beli nasil 70cm olacak hangi kafayla neye gore dikiyorlar bunlari anlamiyorum.
Asiri sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?