Güzel giyinen bayanlar

70 80 ler hiç geçmedi ☺

aa size özelden mesaj atsam vücut tipi ile ilgili bilgi alışverişi yapsak olur mu,az çok biliyorum kendimi ama yine bilen birinden tavsiye almayı çok isterim.

Yazin cesit cesit elbiseler can kurtarrici. Kisin da tayt cizme, salas kazak candir. Aksesuara inanilmaz duskunum kiyafetlerimi onlarla zenginlesturirim

ahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.

günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.
Yaşım 32, iki de çocuğum var, hala kot pantolon ve beyaz tişört giyiyorum, tabi bir de siyah. Her seferinde farklı şeyler alacağım diyorum, bu sefer de gidip füme tişört alıyorum
Daha farklı olanlar dolap bekçisi olarak bir gün giyilmeyi bekliyorlar

evet ya. ne zaman alışverişe çıksam elim beyaz tisorte gidiyor. diğerlerini hem kombinleyemiyorum hem de gözüme batıyor. çok rengi sevmem zaten üzerimde.

evet ya. ne zaman alışverişe çıksam elim beyaz tisorte gidiyor. diğerlerini hem kombinleyemiyorum hem de gözüme batıyor. çok rengi sevmem zaten üzerimde.
Kombinleyememe sorunu bende ciddi şekilde var.
Yazlık renkli pantolon aldım mesela, hep kot hep kot olmasın diye.
E mor , yeşil pantolon. Üstüne ne giyilir ki ? Beyz tişört işte diğer hepsi macera aramak gibi

Kombinleyememe sorunu bende ciddi şekilde var.
Yazlık renkli pantolon aldım mesela, hep kot hep kot olmasın diye.
E mor , yeşil pantolon. Üstüne ne giyilir ki ? Beyz tişört işte diğer hepsi macera aramak gibi

bende de var renkli pantolon. pantolon renkli olunca dediğiniz gibi ayakkabı ve tisortte beyazdan başka çare olmuyor.
bende bi de takıntı gibi. iki renk görmem lazım sadece. mesela ayakkabı ve pantolon farklı renk ise tisort mutlaka bunların birinin renginde olmalı. öyle siyah pantolon kırmızı tisort beyaz ayakkabı da giyemem.

Ben çeşit çeşit kombin yapıyorum modayı vs takip etmiyorum. Kültür önemli misal 70-80-60 ların modasını yaşatmayı çok severim. Çiçekli böcekli desenli kıyafetler sevmem sadelikten yanayım. Havuz pantolon çok moda ama ben hiç almadım yakıştırmam kendime.

Günlük tarzımda normal kot pantolonu, dolgu topuk altına gizli topuk spor ayakkabı. Bazen ispanyol paça pantolon. Üzerime sık sık crop top tarzı göbek dekolte tercih ederim. Bazen sırt dekolte.
Bazen annemin gömleklerini giyerim eteklerle beraber.
Daha çok butik tarzı yerlerde tarzımı yakalıyorum markalarda çok zor buluyorum.

benim baş parmakta sıkıntılı tombulca:))
düz olanlardan deniyim bir ara. bak terletmiyormuşta ben ayağıma giyer giymez bu yakar zaten diye düşünüp başka modellere bakmamıştım.
birken candır. kızılay dağıtmış gibi olsa da rahatlığından vazgeçemiyorum:)

Ya şu an çok mutluyum benim gibi düşünen birini buldum :)
Hiç renkli ayakkabı alamıyorum, başkasında görünce hoşuma gidiyor renkli sporlar falan ama kendim giydiğimde çok alakasız geliyor gözüme

beyaz tişört çok seviyorum ancak sadece mevsim geçişlerinde kullanabiliyorum atletle:)
C captain price sütyen belli olmayacak öneriniz var mı kızlar?
ten rengi demeyin o da kabak gibi belli oluyor

ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.
Ama converselerin modasi gecmezki her donem guzel. Converse olmasa bile o tarz guzel.

Skinny için önereceğim marka Little Big - LTB olarak da geçiyor.

Ben genelde etnik ya da punk-rock tarzda giyinmeyi severim. Arkadaşlarım bir yerlere gittiklerinde "Tam senlik bir mağaza gördük" derler.

Avm'de gezerken Polo Garage'ın vitrinine aşkla bakarım. Uygun fiyatlı alternatifim ise Gethit'tir. İnternetten Los Banditos'tan alışveriş yapmayı severim.

Siz de önce tarzınızı belirlemelisiniz. Tarz dediğimiz şey içinde kendimizi rahat ve mutlu hissettiğimiz kıyafetlerdir. Mesela kokoş giyinen kadınlar hoşuma gider bazen ama ben öyle giyinemem. Ne bileyim rahat edemem, ben olamam öyle.

Tarzınızı belirleyip öyle alışveriş yapın. Ama dolabınızda her zamanın kıyafeti olan bazı şeyler olsun. Mesela, siyah düz bir elbise, siyah düz bir etek, beyaz gömlek, siyah hırka, modası geçmeyecek bir kot pantolon gibi...

beyaz tişört çok seviyorum ancak sadece mevsim geçişlerinde kullanabiliyorum atletle:)
C captain price sütyen belli olmayacak öneriniz var mı kızlar?
ten rengi demeyin o da kabak gibi belli oluyor

ben böyle akşam çıkacaksam içine siyah giyiyorum.
gündüz ise ten rengi giyiyorum.

belli oluyor ama umursamıyorum. eskiden atlet giyerdim ama tamamen eziyet.

Benimde tombul,öyle zırt diye geçmiyor ama elimle giyerken duzeltiyorum ona rağmen rahatsız etmedi ama sandalet tipleri daha rahat olur tabi muhakkak.
Yok hiç terletmiyor,yok gibi ayakta.
Birken konusunda şunu söyleyebilirim daha rahat,ayağı saran bir parmak arası terlik görmedim yada bulamadım ben,tek geçerim,herşeyle de uyuyor meret,bu yaz özellikle kurtarıcım oldu,alternatif düşünmüyorum,dolaba bakmıyorum bile ne giysem diye.

ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.​

nike cortez giyince kendimizi aşmış mı oluyoruz?

o zaten vazgeçilmezim:)
Haha valla giyiyolar goruyorum beyaz tshirt altina siyah sutyen.. pek guzel durmuyo sanki.. icindeki gozukmesin diyosan beyaz tshirtten kumasinin fena kalin olmasi gerek.. ya da icinden bi tahirt daha giycen:))

34 beden olarak yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum geçenler de bilindik bir çocuk mağazasından xs tayt aldım denemedim garanti olur diye çocuk taytı sonuçta eve geldim diz arkaları pot pot geri gidip xxs bedenle değiştirip rahat ettim sadece kıyafet olsa gene iyi ayaklar da 35 ama 34 terlik sandalet de oluyor oda bulursam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…