Güzel giyinen bayanlar

Ben spor giyinirim ama bazen de şık giyinmk istiyorum açıkçası

stradivarius marka ama dandik 30 derece hassas yikama yapiyorum acilmasin diye. 32 bedenmis bu arada baktim.
Normalde olculerim 34 bedendir

Alinti yapamamisim.

Yazın da mı tayt? Giymeden terlemeye başladım vallahi. Ama tişört konusunda kesinlikle katılıyorum.

Kışlık - baharlık o, yazın ise "Başlarım toplumun estetik kaygılarına, bu göbekle bacak macak uğraşamam, sıcakla kuaför çekemem doğuma kadar yolu var" diyerek bacakları saldığında

Ama gerçekten kumaş ve takımlar şık gösteriyor
Pantolonları mı da Lcw yada defoctadan alıyorum model çok kalıplar iyi bir pantolona çok para vereceğine 3 5 tane farklı almak daha iyi bence farklı farklı giyersin sonuçta hepsi eskiyor

Konunu okumuştum senin,bende 34 bedenim
Gethit te bulmustum
Kaliplari küçük ve cesitli modelleri var

Nasil yani bi dakika kafam karıştı ben 34 bedenim,belim 71 cm

Ben her zaman jean giyerim yada siyah bir pantolon :) üstünede cesitli over size t-shirt giyerim :) üstünde resim olan hic birsey giyinmem ya tek renk yada iste modeli farkli ola bilir :)) ayakkabi olarakda 90 yillarin terlikleri vardir ya :)) onlari giyerim :)

Nasil yani bi dakika kafam karıştı ben 34 bedenim,belim 71 cm

Beden tablolarinda 34 bedenin bel olcusu 60-62cmdir. Ben de 34 bedenim belim 60cm ama kiyafetleri kaliplari buyuk yapiyorlar ve kucuk beden diye satiyorlar. Sorun orada

Ikimizinde 34 beden olup birimizin 60 birimizin 71 cm bel olcusu olmasi bu sebebten

Bi de şey var mesela; takı-toka işleri. Kıyafeti max kişiselleştiren şeyler.
Ben mümkün değil takı kullanamıyorum, olmuyor. Başkasında gördüm mü "Şıkır şıkır negzel olmuş ay maşallah" derim, birkaç parça bi şey görür bulur alırım kendime de ama kutunun içinde eskimeyi beklerler, alışmadık şey hesabı; alyansıma bile zor alıştım ve yine yaz geldi, yine alyansı bile çıkardım koydum köşeye. Ağırlık mı yapıyor nedir

Giyim ile kişinin duruşu, kişinin saç stili, yürüyüşü her şey bir bütün aslında; kiminde eğreti durur şıkır şıkırlık (Mesela bende, kolumda iki bilezik olsun -ki bir ara tahta bilezikler modaydı bilirsiniz- o tahta bilezikleri bile ora bura takıp sürtmeyi başardım), esasen gözünüzü kapadığınızda aklınıza gelen bi fotoğraf olmalı, o fotoğrafa kendinizi koyun, hayal edin bi, o görüntünün etrafında şekillenmeye başlar alış-verişiniz illaki.

İşte benim stilim 5. jürisi Gangstadan sevgileğğ

Yorumlara baktım
Aaaaaaaa saka gibi. Yalniz bu koton markasinda fahriye evcen pantolonlari vardi blue jean onlardan aldim 32 beden di ama benim.kalcam yok o pantolonlarda cuk oturdu bana 32. Gerci bende hicbise yok ne kalca ne meme

bazen aklıma ne eserse, bazen gideceğim yere göre,
beyaz spor ayakkabı yaz kış vazgeçilmezlerimden.

Yorumlara baktım

Aaaaaaaa saka gibi. Yalniz bu koton markasinda fahriye evcen pantolonlari vardi blue jean onlardan aldim 32 beden di ama benim.kalcam yok o pantolonlarda cuk oturdu bana 32. Gerci bende hicbise yok ne kalca ne meme

Ben bedenlere pek bakmiyorum artik uzerime deniyorum. Elimde ayni markaya ait biri 32 biri 36 beden iki pantolon var. :))
Ama benim olculerim bel 60cm kalca 87cm degismiyor.

Doğru aynı kıyafet herkeste farklı durabiliyor, ben takı kolye severim

Ben bedenlere pek bakmiyorum artik uzerime deniyorum. Elimde ayni markaya ait biri 32 biri 36 beden iki pantolon var. :))
Ama benim olculerim bel 60cm kalca 87cm degismiyor.
Baya ince belin, maşallah ben 29 giyiyorum pantolon kalçaların 102 kilo versemde kendileri hiç erimiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…