Ben spor giyinirim ama bazen de şık giyinmk istiyorum açıkçasıama sizin beğenileriniz ne tarz üzerine, yani buradaki öneriler biraz da kişisel beğeniye bakıyor.
skinny kot çok güzel mesela ben de başkasında görünce yakıştırıyorum ama ben hiç kot giymeyi sevmem.
çiçekli böcekli giyinirim sürekli, ablam çok eleştirir giyimimi,
o da yaz günü siyah pantolon, beyaz gömlek takılır, bence çok sıkıcı, ama çoğu kişiye göre şık bir tercih olacaktır.
yanisi ya giyindiğin gibi ol ya da olduğun gibi giyin :))
Yazın da mı tayt? Giymeden terlemeye başladım vallahi. Ama tişört konusunda kesinlikle katılıyorum.
Pantolonları mı da Lcw yada defoctadan alıyorum model çok kalıplar iyi bir pantolona çok para vereceğine 3 5 tane farklı almak daha iyi bence farklı farklı giyersin sonuçta hepsi eskiyorAma gerçekten kumaş ve takımlar şık gösteriyor
AhahahaKışlık - baharlık o, yazın ise "Başlarım toplumun estetik kaygılarına, bu göbekle bacak macak uğraşamam, sıcakla kuaför çekemem doğuma kadar yolu var" diyerek bacakları saldığında
Skinny bulmak cok zor bir iş. Bikac hafta once baslamistim aramaya ben de. Yine kalip olarak 38 bedenlik pantolonlara 34 beden yazarak satiyorlar ve ben tabi ki deliriyorum. Bol geliyor.
Bazilarininsa beli, kalcasi, ust bacak tam oturuyor ama dizden asagisinda hafif bolluk oluyor filan. Omrumu yedi.
Kac saat baktim bilmiyorum ama sonunda gercek 34 beden bir pantolon bulmustum. Bikmadan, yilmadan, yorulmadaaan denemelisin ancak oyle ulasabilirsin
Kuzenim var ayni boydayiz. Benden 10 kilo fazlasi var ayni bedeni giyiyoruz sozde.goruntu olarak kilo farkimiz bariz belli ustelik.
Gercekten bir cok marka bunu yapiyor. Gercek bedenleri satan yer cok az var. Zor buluyorum ustume bisey yahu. 34 beden yazan bazi elbiseler ustumden dokuluyor resmen. 34 beden birinin beli nasil 70cm olacak hangi kafayla neye gore dikiyorlar bunlari anlamiyorum.
Asiri sinirliyim
Nasil yani bi dakika kafam karıştı ben 34 bedenim,belim 71 cm
Aaaaaaaa saka gibi. Yalniz bu koton markasinda fahriye evcen pantolonlari vardi blue jean onlardan aldim 32 beden di ama benim.kalcam yok o pantolonlarda cuk oturdu bana 32. Gerci bende hicbise yok ne kalca ne memeBeden tablolarinda 34 bedenin bel olcusu 60-62cmdir. Ben de 34 bedenim belim 60cm ama kiyafetleri kaliplari buyuk yapiyorlar ve kucuk beden diye satiyorlar. Sorun orada
Ikimizinde 34 beden olup birimizin 60 birimizin 71 cm bel olcusu olmasi bu sebebten
Yorumlara baktım
Aaaaaaaa saka gibi. Yalniz bu koton markasinda fahriye evcen pantolonlari vardi blue jean onlardan aldim 32 beden di ama benim.kalcam yok o pantolonlarda cuk oturdu bana 32. Gerci bende hicbise yok ne kalca ne meme
Waawww 90 60 90 nerdeyseBen bedenlere pek bakmiyorum artik uzerime deniyorum.Elimde ayni markaya ait biri 32 biri 36 beden iki pantolon var. :))
Ama benim olculerim bel 60cm kalca 87cm degismiyor.
Doğru aynı kıyafet herkeste farklı durabiliyor, ben takı kolye severimBi de şey var mesela; takı-toka işleri. Kıyafeti max kişiselleştiren şeyler.
Ben mümkün değil takı kullanamıyorum, olmuyor. Başkasında gördüm mü "Şıkır şıkır negzel olmuş ay maşallah" derim, birkaç parça bi şey görür bulur alırım kendime de ama kutunun içinde eskimeyi beklerler, alışmadık şey hesabı; alyansıma bile zor alıştım ve yine yaz geldi, yine alyansı bile çıkardım koydum köşeye. Ağırlık mı yapıyor nedir
Giyim ile kişinin duruşu, kişinin saç stili, yürüyüşü her şey bir bütün aslında; kiminde eğreti durur şıkır şıkırlık (Mesela bende, kolumda iki bilezik olsun -ki bir ara tahta bilezikler modaydı bilirsiniz- o tahta bilezikleri bile ora bura takıp sürtmeyi başardım), esasen gözünüzü kapadığınızda aklınıza gelen bi fotoğraf olmalı, o fotoğrafa kendinizi koyun, hayal edin bi, o görüntünün etrafında şekillenmeye başlar alış-verişiniz illaki.
İşte benim stilim 5. jürisi Gangstadan sevgileğğ
Waawww 90 60 90 nerdeyse
Baya ince belin, maşallah ben 29 giyiyorum pantolon kalçaların 102Ben bedenlere pek bakmiyorum artik uzerime deniyorum.Elimde ayni markaya ait biri 32 biri 36 beden iki pantolon var. :))
Ama benim olculerim bel 60cm kalca 87cm degismiyor.
Icine corap sokarim bende eskiden suan push up giyiyorum full push upYok be bende de meme yok 75B cupzar zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?