- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Tesettür işi daha zor seçenekler belli ve çok az, pantolon-polyester tunik ya da prenses gibi kabarık etekler hele bi de kısa boyluysanız daha kötüBen de bulamıyorum ya dışarı bi çıkıyorum tesettürlü bayanlar çok tarz.
Ben tuhaf kalıyorum ya.para da var imkan da var zevksiz miyim anlamadım.
Tesettürlü bacılarım hangi markaları ya da siteleri tercih ediyorsunuz bana da bi yazsaniz

Gardrobumda tesettür markalardan kıyafet hiç yok desem yeri, modellerini ve fiyat politikalarını beğenmiyorum polyester gömleği 300 liraya alarak enayi gibi hissetmek istemiyorum. İpek şalım iki üç taneydi, yavaş yavaş bir iki alarak (fiyatlılar sonuçta ha deyince de alınmıyor) artık neredeyse tamamen ipeğe geçtim şık duruyor. Gömlek etek pantolon ayakkabı eşarptan birinde muhakkak canlı renk kalanları soft kullanmayı seviyorum, kolay kolay simsiyah giymem ruhum daralıyor. Morhipodaki people fabrika ve trendyoldaki milla markalarında hem tarz hem uygun fiyatlı parçalar oluyor, normal elbiseleri tesettüre çeviriyorum daha yeni şunu aldım mesela, önünü kapatmadan skinny jean beyaz t-shirtle giydim çok da rahat hissettim:

İşyerinde boru-düz paça pantolon ya da jean, altına stiletto ile yarasa kollu uzun bluzları seviyorum. Zaten topuklu çoğu kıyafetin havasını değiştiriyor. Kışınsa daha kolay, midi boy kalem etek volanlı etek elbise pantolon altına topuklu çizme. Bu kış her kıyafetimin altına verdim topuklu çizmeyi gitsin