Çocuğumu Babaannesine göstermek istemiyorum doğru mu ?

evet kesinlikle haklısınız iyi niyetli biri olsa zaten bu şekilde davranmazdı. Eski eşimde durumu çarpıtıyor ben çalışıyorum çocuğa benim annem bakıyor o zaman senin annende benim çocuğumu görmeyecek falan diyor nasıl cevap verebilirim

Adam olup evinin rızkını kumarda yemeseydin

Bakıcı parası ver bakıcı baksın

Bana maaşım kadar para ver evde ben bakayım.

Terbiyesize bak. Teşekkür edeceği yerde arıza çıkarıyor. Babaanne kim ki 10 aylık bebeği siz olmadan görmek istiyor. Mahkeme kararı yoksa göstermeyin tek.

evet kesinlikle haklısınız iyi niyetli biri olsa zaten bu şekilde davranmazdı. Eski eşimde durumu çarpıtıyor ben çalışıyorum çocuğa benim annem bakıyor o zaman senin annende benim çocuğumu görmeyecek falan diyor nasıl cevap verebilirim
Adama çocuğu versen 5 dk bakamaz annenin yardım etmesine mi laf atıyor. Cevap vermene gerek yok ama vereceksende ben çalışıyorum annem çocuğa bakıyor diyeceksin. Ayrıca öyle bir şart koşamaz sen çocuğun için çalışıyorsun o ise kumar oynuyordu olmadı laf söylemeye devam ederse hatta fazlasını yaparsa şikayet edersin.

Ben varken görebiliyor zaten tek başına bakamaz
Siz varken görebiliyorsa babaannenin tek görüşme, alıp gitme gibi bi hakkı olamaz. Siz tavrınızda net olun ya ben varken görebilir senin gibi ya da hiç göremez diye istedikleri kadar da konuşsunlar boşverin. Hatta babadan farklı bi saat bile planlamayın gelsin beraber görsünler ne uğraşacaksınız
Babası bile anne varken görüşüyor babaanne ne alaka

Back
X