Güzel giyinen bayanlar

O

Aynı markaların farklı model pantalonlarının bile kalıpları farklı olabilir kızlar sebep pek çok firmanın fason üretim yaptırıp kendi etiketini basıp satması onun için bir dengesi yok bu bedenlerin

Konu sahibi merhaba
Nasılsın?
Ben sana bir tavsiye vercem
Düz blue jean,beyaz ve siyah duz tshort,beyaz spor ayakkabısı,bir tane siyah topuklu ayakkabi siyah ve krem duz renk canta 2 adet,siyah bir mont siyah bir bot,siyah düz bir elbise,beyaz uzun elbise gibi klasik parcalar mutlaka dolabinda olsun vardir zaten
Ben bu saydıklarımın canta ve topuklu ayakkabi haric hicbiri sevmem
Spor giyinmeyi hic sevmem zorda kalmadikca da giyinmem.
Genelde desenli pullu,taşlı,tüylü,leopar,cicekli ,tül, bu tarz seyler giyerim
Ben yorumlara baktim da baya bir frapan kalmisim alaturka kalmışım
Annem de hep abiye giyiniyorsun genc gibi giyin der. Abartiya bak yalniz abiye
Esim ise spor giyinir .Esim i klasik giyimle 1 düğünümüzde bir de nisanimizda gördüm. Alisverislere beraber çıkıyoruz ben seciyorum ona ama bu havai tarzinda tshortler falan yakisiyor ama ona ve herkes basta kaynanam görünce oooo oglum ne guzel olmussun kirmizi kirmizi diyor benim babamda annemde kizkardesimde iltifat ediyor o giyindiginde bende eee tabi kim seçti diyorum :)

Benim dolabım sanatçı dolabı gibi ama gel esime sor giyincek hiçbir şeyim yoktur. En son yeter artık önce doy biraz dedi kartlarimi da elimden aldi

Hep boyle giyindigim icin kombin yapma sıkıntısı yaşıyorum ve artık akillandim duz uzun madonna yaka var ya oyle elbiselerden dugmeli yirtmacli elbiselerden falan aldim trendyoldan :/

Hem daha sade hem de rahat oluyor altina ama rahat durmadim tüylü terlik aldim

Ben biraz kokos olabilirim galiba hatta tam olarak oyleyim

Taki konusunda ben hic sevmem boncuk moncuk ama kimisine yakisiyor kombin konusunda iyi oluyor bu sekilde tamamlayabilirsin ve canta bence.cok onemli her cesit bir cantan olsun. Vardir zaten .
Ben sadece alyansim pirlantalarim ve beyaz altin kolye takarim ince zarif görümcem almıştı yetiyor.

Bir de herkes ayni demissin buna yapcak bisey yok malesef moda oldugu icin tum magazalara butiklere ayni seyler geliyor ve herkes alıyor giyiyor yakisan yakismayan

Ben boyfriend jean falan aldim moda oldugu zamanlar ama yok benim hic tarzim degil icine sigmadim . Ne yazikki cok bilincsiz bir tuketiciyim sende benim gibi olma ((

Canim tarzın nedir yazmamissin aralarda yazdinmi ki okumadim.

Ben klasik giyiyorum genelde.
Mesela kot bile giysem hafta sonu ayakkabi ve üstüm sık oluyor.
Havuc pantolon yada pacasi uzun sevmiyorum.
Benim önerim klasik yada ona yakin tarzin insanı daha iyi gösterdiği.
Spor cok rahat ve is hayatindan önce b3nde hep spor takiliyordum.
Ama simdi hafta sonlari kot giysem dahi üstüne tişört giymiyorum.
Özensiz geliyor spor artık .
Canta bluz ona göre giyiyorum.
Alisveris icinde İpekyol indirimde fiyatları uygun oluyor.

vallahı ben de pek anlamıyorum bu giyim tarz işlerinden. Öncelikle aksesuar kullanmayı ve topuklu giymeyi hiç mi hiç sevmiyorum. Giymiyorum da. Hiçbir güç giydiremezde. Günlük olarak pantolon üzerine salaş gömlek veya salaş bluz altına babet. Ama kalitelisinden almaya özen gösteririm, niye bilinmez bütçem doğrultusunda alabileceğim en iyisini alırım. Bir gömleğe 150 tl veririm, ( herkese göre aynı değildir, siz bütçenize göre ucuz olabilir, bana göre kaliteli oluyor hanımlar) Ama yakışacak şeylerden seçiyorum o ayrı. Sağlıcakla kalın

Bu sira favorim guzel guzel terlikler :)) parmak arasi bile takip cikiyorum.. rahat havadar..

Haricinde elbise giyilebilir.. tek parca hem. .. ama ben pantoloncuyum, daha rahat geliyo bana. Yok oram acildi derdi olmuyo.

Fazla makyaj itici sicaklarda birde abarti aksesuarada gerek yok, hepsi agirlik fazlalik.

Başka bildiğiniz böyle site var mı ya da butik, ürünleri güzel ve kaliteli olan ?

Teşekkür ederim sen nasılsın yukarıda yazdıkların tam benlik uygulayacam , senin dolabını karıştırsam keşke :))) severim ben böyle şeyler ama giymem

İşte sürekli spor giyindiğim için sanki özensiz mişim gibi. Geliyor

Yazın genelde elbise tercih ederim. Altına birken terlik yada nomadic republic ip sandaletlerden giyerim yada toms ,elbisenin rengine göre karar veririm. Yazı çok seviyorum çünkü elbise giymeyi seviyorum.Çanta olarak sırt çantası yada postacı tarzı kullanırım. Kol çantası sanırım kızımın bebekliğinden beri kullanmıyorum. Egilip kalkarken düştükçe sinir olup bıraktım kullanmayı.
Diğer mevsimlerde eşofman,spor ayakkabı çok kullanirım,market,kuaför vb yerlere giderken,kızımı okula bırakirken vs.
Onun dışında kot pantalon ,kot yada deri ceket kullanırım sıklıkla,kazak sevmiyorum,genelde basic tişört tercih ederim,üzerine kapşonlu yada kolej tipi spor üstler giyerim. Altına da sneakers giyerim genelde.
Çalışırken de kurtarıcı birbiriyle kombinleyebileceğim parçalardan oluştururdum dolabımı,sorun yasamazdım.
Hala bir kac parça ile kombinleyebileceğim renklerde parçalar seçerim,farklı farklı kullanirım.

İşte sürekli spor giyindiğim için sanki özensiz mişim gibi. Geliyor

Canim sende benim gibi yap ozmn.
Rahat klasik de var.
Hani ceket kumas pantolon giymen gerekmiyor.
Tam memur takimi gibi takim bende sevmiyorum . Ceket pantolon falan.

Kot bile giysen ben hafta sonu giyebiliyorum sadece ama uzerime sifon altima sık bir ayakkabi giyiyorum.
Çantayi ona göre sık birsey takiyorum.
Bak geçen hafta ipekyoldan 15 20 tlye bluzlar aldim.
Mesela tek parca elbise giyeceksen gidip spor alma. Biraz daha ise giyecekmissin gibi secim yaparak al.
Hem böyle hayat daha kolay geliyor bana. Nereye gidersem kiyafet uyuyor. Is cikisi falan.

Beyaz siyah t shirt
Beyaz siyah gömlek kot ceket
Siyah beyaz iki farkli mavi tonlu kot pantolon
Şal flor bir boydan uzun elbise iki kisa elbise ile yazı kurtarabilirsin bence

Keten pantolon, bilek boy kumaş pantolon, dizüstü elbise, topuklu sandalet, ince bluzler... yazın iş tarzım bu. Haftasonu kot-tişört-spor ayakkabı. Klasik giyim için forever new, koton, mango, zara bir de trendyolun ofis stilleri favorim. Günlük için her markadan alışveriş yaparım.

Teşekkürler , kesinlikle uygulayacam

Ben tesettürlüyüm, marka yazmak yasakmış bilmiyorum, tam adını yazmaym, s.trems,A.vina giyiyorum. Gerçekten çok şık ve kaliteli, günlük giyimde t.zlu.com dan alıyorum. Eşarp, etek-pantolon uyumuna çok dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…