Güzel giyinen bayanlar

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Herkese merhaba ben alacak hiç birşey bulamıyorum ,yaşadığımız yer küçük internetten alışveriş yapıyorum genelde ama hiç güzel bişey yok gibi kime baksam aynı giyiniyor zaten havuç pantolon topuklu vs. Birde modası geçmeyen şeyler Almak istiyorum şimdiden teşekkürler

Ben de hiç güzel giyinmiyorum ya, bir tarzım yok.
Bazen niyet ediyorum, pantalon+bluza vereceğim yüzyetmis liraya Ukrayna'ya bilet alabilecegimi hatırlayıp bırakiyorum...
Ama kapsül gardolap diye birşey duydum. Bu sonbahar onu uygulamayı düşünüyorum.
Hem ekonomik bir seçenek de.
İnternette pek çok yazı ve öneri var, bir bak derim ben

Nasıl bişey ki

Beyaz converse, yüksek bel skinny jean, beyaz v yaka tişört bir de güzel bir çanta. Her yere giderim böyle valla.

ahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.

günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.

Beyaz converse, yüksek bel skinny jean, beyaz v yaka tişört bir de güzel bir çanta. Her yere giderim böyle valla.
Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor

ahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.

günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.
Herkes aynı giyiniyor , misal havuç pantolon ve tek bant ayyakabı aldım arkadaşım aynı kombinden giyip foto atan bi sürü yakın gösterdi , pişti durumunu da hiç sevmem

Herkes aynı giyiniyor , misal havuç pantolon ve tek bant ayyakabı aldım arkadaşım aynı kombinden giyip foto atan bi sürü yakın gösterdi , pişti durumunu da hiç sevmem

iyi de ne giyebilirsiniz ki başka. yani pantolon bu, yüksek bel, düşük bel, skinny, havuç, bol paça... yani bunun bi milyar çeşidi yok. 100 çeşidi var. ne diyerseniz giyin illaki pişti olacaksınız eğer şeyma subaşı, yasemin özilhan filan değilseniz.

:) doğru

yırtık pantolon düz beyaz yada siyah tişört, düz beyaz gömlek alta skiny kot, ayakkabı sneakar olur toms olur
cicekli piti kareli elbise altına parmak arası olur dolgu topuk olur

öyle şeyler giy işte gitsin :)

bence kıyafeti güzelleştiren aksesuarlar

beyaz tişört üstüne bikaç sallantılı kolye mis gibi duruyor yada ince bileklikler vs

Skinny jean uzerine beyaz salaş tisort, beyaz gomlekler ( gomlek cok hos oluyor) yada askili firfirli omuzlari acik bluzlar.

Diz ustu spor ya da spor şık elbiseler. Bunlari hem topuklu sandalet hem spor ayakkabilarla uzerine bir kot ceket atarak giyebiliyorum.

Uzun elbiseler. Genelde yirtmacli olanlari tercih ediyorum. Yine hem spor hem şik kombinleyecegim elbiseler oluyor bunlar.

Ben de bulamıyorum ya dışarı bi çıkıyorum tesettürlü bayanlar çok tarz.
Ben tuhaf kalıyorum ya.para da var imkan da var zevksiz miyim anlamadım.

Tesettürlü bacılarım hangi markaları ya da siteleri tercih ediyorsunuz bana da bi yazsaniz

Yazın herkes giyimde birbirine benzemeye başlar ister istemez; şimdi misal benim yazım şöyle oluyor: Penye-şilebezi elbiseler , sandalet, terlik, kot şort, siyah atlet , deniz şortları falan filan...

Siz yatırımı sonbahar-kışa yapın; o zaman daha belirgin tarzlar çıkıyor ortaya.
Altta bi kot -bot filan olsa da, sağlam bi kaban/ceket modeli direkt havayı değiştiriyor.

Ben markalardan ziyade butiklerde daha güzel şeyler buluyorum etrafındaki insanlar giyim tarzını çok beğenir simdi kendime makina aldım beğendiğim şeyleri kendim dikmeye çalışıyorum

Modasi gecmeyen dizde cicekli elbiseler rengarenk bide yuksel bel jean ve ustune rengi yaza uygun civil civil bluzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…