Nasıl bişey kiBen de hiç güzel giyinmiyorum ya, bir tarzım yok.
Bazen niyet ediyorum, pantalon+bluza vereceğim yüzyetmis liraya Ukrayna'ya bilet alabilecegimi hatırlayıp bırakiyorum...
Ama kapsül gardolap diye birşey duydum. Bu sonbahar onu uygulamayı düşünüyorum.
Hem ekonomik bir seçenek de.
İnternette pek çok yazı ve öneri var, bir bak derim ben
Beyaz converse, yüksek bel skinny jean, beyaz v yaka tişört bir de güzel bir çanta. Her yere giderim böyle valla.
Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyorBeyaz converse, yüksek bel skinny jean, beyaz v yaka tişört bir de güzel bir çanta. Her yere giderim böyle valla.
Herkes aynı giyiniyor , misal havuç pantolon ve tek bant ayyakabı aldım arkadaşım aynı kombinden giyip foto atan bi sürü yakın gösterdi , pişti durumunu da hiç sevmemahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.
günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.
Herkes aynı giyiniyor , misal havuç pantolon ve tek bant ayyakabı aldım arkadaşım aynı kombinden giyip foto atan bi sürü yakın gösterdi , pişti durumunu da hiç sevmem
:) doğruiyi de ne giyebilirsiniz ki başka. yani pantolon bu, yüksek bel, düşük bel, skinny, havuç, bol paça... yani bunun bi milyar çeşidi yok. 100 çeşidi var. ne diyerseniz giyin illaki pişti olacaksınız eğer şeyma subaşı, yasemin özilhan filan değilseniz.
En sevdiğimDüz ya da çiçekli diz üstü elbise.
Dolgu topuk sandalet/ayakkabı.
Günlük tarzım bu.
Ben markalardan ziyade butiklerde daha güzel şeyler buluyorum etrafındaki insanlar giyim tarzını çok beğenir simdi kendime makina aldım beğendiğim şeyleri kendim dikmeye çalışıyorumBen de bulamıyorum ya dışarı bi çıkıyorum tesettürlü bayanlar çok tarz.
Ben tuhaf kalıyorum ya.para da var imkan da var zevksiz miyim anlamadım.
Tesettürlü bacılarım hangi markaları ya da siteleri tercih ediyorsunuz bana da bi yazsaniz
Modasi gecmeyen dizde cicekli elbiseler rengarenk bide yuksel bel jean ve ustune rengi yaza uygun civil civil bluzlarHerkese merhaba ben alacak hiç birşey bulamıyorum ,yaşadığımız yer küçük internetten alışveriş yapıyorum genelde ama hiç güzel bişey yok gibi kime baksam aynı giyiniyor zaten havuç pantolon topuklu vs. Birde modası geçmeyen şeyler Almak istiyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?