Güzel giyinen bayanlar

Ama converselerin modasi gecmezki her donem guzel. Converse olmasa bile o tarz guzel.
her gun converse giymekten sikilmiyo mu bu bayanlar diyorum kendi kendime, herrrr gun kesintisiz yani. hep bi skinny bide tshirt, saclar da duzlestirilmis. hep yuzde de bi gergin sinirli ifade. valla goruyoruz her turkiyeye gittigimizde, senelerdir bu, degisemedi.

nike cortez giyince kendimizi aşmış mı oluyoruz?
KENDI tarzinizi yakaladiginizda kendinizi asmis oluyosunuz. hep bi converse, bi kot, bi tshirt. sikici yani. bu bi tarz degil, bu copy-paste islemi gibi.

Aa cocuk reyonlarida guzel dogru:))bazen hirka filan aliyorum ben oralardan gayet guzel oluyo:))

KENDI tarzinizi yakaladiginizda kendinizi asmis oluyosunuz. hep bi converse, bi kot, bi tshirt. sikici yani. bu bi tarz degil, bu copy-paste islemi gibi.

kot, convers, tisort giyince illa kopyalamış mı oluyoruz, kendimizi o tarz içinde mutlu hissediyor olamaz mıyız?

kot, convers, tisort giyince illa kopyalamış mı oluyoruz, kendimizi o tarz içinde mutlu hissediyor olamaz mıyız?
yahu senelerdir kendinizi nasil mutlu hissediyosunuz ayni tarz kiyafetlerle? bende onu anlamiyorum iste. nekadar sikici gercekten.

Bak haklisin bu konuda:)) benim bi tane var o tarz onunda markasi baska galiba:)) zaten bu sicakta ayakkabi cekilmiyo bana kalirsa. herkes ayni geziyo dogru. Birde yukarda biri yazmis skinny herkese yakismiyo. Kisaca hersey herkese yakismiyo zaten vucuda gore giymek lazim. Skinny giyip uzerine kisacik tshirt giyiyosan 120 kilo olmamalisin tabii.

Mune Benim en son açtığım konu sadece giyimle ilgili değildi hal tavır vbz sorununda içeriyordu ama bdv den taşındı ? Bu konu sırf giyinme ilgili ama bdv den taşınmadı ? Çoğu konuma böyle yapılıyor bdv den taşınıyor ? Bazı konular ise bdv le alakası olmamasına rağmen kalıyor taşınmıyor bu konudaki kriter nedşr acaba ?

Hic converse ayakkabim olmadi oldum olasi sevmem spor ayakkabiyida sevmem
Cok nadiren nike beyaz cortez giyerim baharda mesela dolabimda toplam 4 cift spor var 3unu sporda giyiyorum cok kaba bence ama kosu ayakkabilarini aldigimda giyenlere hak vermistim yastigin ustunde yuruyo kadar rahat

Kar botlarim bile dolgu topuktur kadinsiligi seviyorum rahatlik degil şıklık ön planda benim için ama giyenede taklit diyemem
Aldığımız stiletto sadece bizde yok değil mi ? Öyle düşünseniz copy kısmını düşünmezdiniz

Herkesin zevki kendine

Simdiki cocuklar da kocaman zaten ama cocuk magazalarina girmiyorum ben zor olsa da buluyorum yine.
Ayakkabi konusunda ben de sikinti yok. 36 giyiyorum. Sadece yuksek (+10cm) topukluda 35 giyiyorum o da ayaklarim ince oldugunda öne dogru cok gidiyor heralde arkada bosluk kaliyor ondan.

beyaz tişört çok seviyorum ancak sadece mevsim geçişlerinde kullanabiliyorum atletle:)
C captain price sütyen belli olmayacak öneriniz var mı kızlar?
ten rengi demeyin o da kabak gibi belli oluyor
Ben yaz kış atlet giyerim annem kızıyor böğürlerini üşütürsün diyeo sebeple iç göstermesi sorunu yaşamıyorum

Taytta öyle mağazada merdivenden inen tüllü transparan taytla bi kızımızı gördüm gözüm kanadı kendiyle barışık havası yaratmak istemiş ama dikişler ha patladı ha patlayacak üsttede crop göbek 5 kat sallanıyo
Düşük bel nasıl kısa boya olmazsa skinny, taytta çok kiloya olmuyo , ispanyol paça giyip boyu uzatmak isteyip ayakkabıların yarısının dışarda olmasıda olmuyo

Zamanla buluyo insan kendini tek tahammül edemediğim soluk renkler ne giyerse gitsinde insanlar soluk renk giymesinler sanki içindekide eskiymiş gibi oluyo

ay kizlar verdiginiz tavsiyeler ne kadar kotu be ahaha.
converse mi kaldi Allah askina, asin kendinizi biraz. illa spor diyosaniz yerini nike classic cortez alin yahu, takildiniz Turkiye de seneleeeeerdir su cirkin converse lerde.
Converse sevmiyorum bende ama muadili olamaz ki verdiğiniz marka model. Converse muadil olsa olsa superga,puma basket ,vans vs olur. Hatta puma'nın platform basketleri hem rahat hem şık (açık pembesini kullanıyorum severek,birde siyah suet modelini ve istisnasız herşeyin altına gidiyor). Nıke olmamış bence model olarak ,ne sneakers ne spor arada derede birşey olmuş. Tabi zevk meselesi birşey diyemem seveni vardır muhakkak ama çok daha güzel modeller var piyasada.

tatlim genelleme yaptim evet, sukur cok zevkli kendi tarzini yaratmis hatunlarda var memlekette, olmaz mi! iste o yuzden ekstra sasiriyorum ya. avrupa'da bulunmayan bazi magazalar mesela nefistir, bi twist mesela (bayilirim!), yada bi network, bi kemal tanca, bi hotic, dunya para harciyorum kendimden geciyorum tatillerde hahah.

elbette herkesin zevki kendine, ama kopyalamakla tarz sahibi olunmuyor, zevk sahibi hic olunmuyor.

Kriter kötü içerik yapmanız, bir konu BDV kural ve kriterlerine uygun değilse rapor etmeniz gerekir, gün içinde sitede birçok duruma müdahale etmemiz gerekiyor (erkek üyelik, reklam üyeliği, çoklu üyelik, teknik sorun yaşayanların problemlerini çözme, üslup polemik gibi durumlarda işlem yapma gibi)
Bunca meseleyi bir arada yürütmeye çalışırken de sizlerden yardım istiyoruz, site kurallarına uymayan herşeyi rapor etmenizi istiyoruz, konu içinde etiketlemeleri görmeme ihtimalimiz yüksek hele de o gün yoğun bir işlem trafiği yaşıyorsak, bu sebeple sizlerin şikayet et butonuna basarak bildirmeniz önemli, biz göremeyiz, gözümüzden kaçabilir ama sizler uygunsuz konu ya da yorumları, üyelikleri bizden çabuk fark edersiniz, bu sebeple lütfen bildirin.

ben cok spor ayakkabici/sneakerci zaten degilim, spor icin olan spor ayakkabilarimin haricinde bitane air max'im var (sagolsun esim hediye etmisti ben para vermem spor ayakkabisina cunku hahah) onu bile giymemek icin elimmmden geleni yapiyorum.
ama bu cortezleri gecenlerde bi blogger farkli tarzlarla bir araya getirmis, icim eridi, mukemmeldi, nefisti !!!

ama işte kendi kriterlerinize göre diğerlerinin zevkini aşağılayarak yorum yapıyorsunuz.
hotiç dediğiniz zaten başlı başına taklit
elle keza öyle.

superga kadar da rahatsız bir snekars yoktur herhalde. :)
puma basket neymiş bakayım hemen:)

superga kadar da rahatsız bir snekars yoktur herhalde. :)
puma basket neymiş bakayım hemen:)
Superga kullanmadım hiç denemedim bile ama converse'e çok benziyor bence(converse de sevmiyorum onuda kullanmadım).
Puma 2 modeli var halihazırda kullandığım ikisinden de çok memnunum. Platform olanlar çok rahat ve şık tavsiye ederim

ama işte kendi kriterlerinize göre diğerlerinin zevkini aşağılayarak yorum yapıyorsunuz.
hotiç dediğiniz zaten başlı başına taklit
elle keza öyle.
Kemal tanca da gucci leri chanel leri farkli dokunuslarla degisikliklerle sunuyo, bayagi hosuma gitti. Ben orjinal bi gucci sneaker’a bi dunya para vermek istemiyosam sahtesinide almam. Ama bazen okadar guzel modelleri oluyo ki, bu kemal tancalar hoticler degisikliklerle guzel bi alternatif oluyor. Ustelik bunu yapan bi dunya Italyan marka da var emin olunuz, yani abes degil bu okadar da.

Kendi tarzim disinda giyinen bi dunya insani kendine yakisani giyiyor ve kendi tarzinda diye okadar begeniyorum ki. benim elestirim senelerdir bisuru turk kizindaki degismeyen bu sacma converse aski.

Ablacim biz zaten millet olarakta ozguvenle ukelaligi birbirine karistiran bi toplumuz.

O renk olayina bende takintiliyim. Esim gider gider siyah lacivert tshirt kazak filan alir gicik olurum. Acik renkler tercihim birde gri vs. Yikadikca giy, giydikce yika oluyo genelde. Tabiiki Renk atma olayida kumasina gore degisiyo.

Kimi zamanda mesela parca parca guzel seyleri olsada kombinleme hataliysa cok kotu gozukebiliyo. Yukarda verdigin ornekler gibi.. aslinda ne giydigimizden cok nasil giydigimiz onemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…