Aynı aynıkaçtı kaçtı vallahi kaçtı
cumartesi pazar tembellik yapmadım gerçi
full evi temizledim/yemek yaptım/çocuğumla ilgilendim ve yeni diziye başladım
inan yorgunluktan dizi bile izleyemiyordum.
ama şu çok doğru hayatımda şu an evle ilgilensem çocuğu çocukla ilgilensem eşimi eşimle ilgilensem evi ihmal ediyorum.
asla üçü bir arada olmuyor ve işin içinden çıkamıyorum.
Konu cok güzel takipteyim. Hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz:) bende buraya aylaaar önce üye olup konu acmistim motive olmak icin. Ama disiplin eksikligi ve tembellikten isin ucunu kaybettim. Bende araniza katilmak isterim ins da birakmam
Ev islerini bitirmek üzereyim, yemek yapip hazirlanmaliyim,misafirim gelicek. Hep bi yorgunluk var üzerimde, gerci kan degerlerimde iyi yeni baktirdim. Ama asil neden bence hedefsizligim. Bir hedefim olsa günü planlasam ve gayret icinde olsam motive edici ve güc verici olur bana. Bugün baslayayim insallah
- 3 litre su
- ev isleri ( misafir gidince hemen toplayacsgim evi yine)
- saglikli beslenme
-kitap okumak ( günde en az 15 dakika)
Ekim aYi icin insallah önmüzdeki günler planlarimi yazacagim:) sizlerde durumlar nasil? Umarim is stresleriniz bir an önce biter ve umdugunuz günlük aliskanliklara hedeflere ulasirsiniz:)
Ne güzelhoşgeldinnn
tam ekim ayı için bir planımı yazacaktım bir baktım başka arkadaş
ay su olayına devam etmeyi ben de hedefliyorum haaala unutuyorum suyu
şimdilik güzel giyinme/ ev temizliği ve çocukla ilgilenme durumum devam ediyor. O konuda disiplinimi bozmadım.
Çocuğumla ilgilenme derken bu arada komik oldu, tabi ki ilgileneceğiz de daha derinden gelişimsel manada ilgilenmekten bahsediyorum tabi kiDaha özenliyim gelişimi açısından, üstümdeki ölü toprağını attım.
Bir de artık saçlarımı tarayarak işe gidiyorum şükürler olsun
ekime amadeus oyununa bilet aldım eşimle gideceğiz
artık kendimi tamamen sanata adamak istiyorum.
Üzerimde sanatsal anlamda da inanılmaz bir gerileme var.
Ben hep yeni çıkan müzikleri takip eden / ayda bir muhakkak fark etmediğim bir klasik eseri keşfetmeye çalışan insan inanılmaz birine dönüştüm.
Müzik dinlemek bir kişisel gelişim olabilir mi yaa? alt tarafı play tuşuna basıyorsun youtubeda searchle bas çalsın değil mi? ama yok onu bile yapamıyor durumdaydım.
Madem işteyim, açayım arkada dönsün.
Her ay muhakkak sanatsal bir aktivite olacak, bunu da listeme not ettim.
Hala kilo konusu geride, onu da aşarsam sorun kalmayacak gibi...
Ne güzelKendini sanata müzige güzellige adamak cok güzell... bende tiyatroya gitmek istiyorum yakin zamanda esimle:) ilham oldunuzzz
Selamm. Ben geldim yeni kararlarımla:)
*Sağlıklı beslenmeye acilen yarından tezi yok dönüyorum. Yoksa bu kıştan +10 kg ile çıkacağım
*ve günde 6 büyük bardak su
* ayrıca ekonomi ve birikim hedeflerim var. 12 yıl daha çalışacağım Allah sağlık verirse. Sonra dinlenmeye geçip emekliliği beklemeyi planlıyorum inşallah. Bu tempoya daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum.
Sizin iş yerinde yemek var sanırım. Bu çok iyi. Bizde yok evden götürüyorum mecburen. Ekmek arası götürsen çok ekmek yeniyor. Her gün her gün ne götüreceğini şaşıyor insan.maaş zamanım epey yoğundum
salı:
sabah kıymalı börek(çok acıkmıştım)
öğlen türlü 4 yemek kaşığı kadardır ve biraz ekmek ve cacık
akşam üstü nesfit form yedim ama biraz fazla koymuşum bir kase diyeyim
akşam eşimle trafik çok olduğu için dışarda yemek yedim az çorba ve onun etinden 3 parça falan aldım
çarşamba:
sabah tost
öğlen fırında et patates sote bulgur pilavı ikisi de 4 yemek kaşığı kadar
akşam 4 yk bamya ve az mercimek çorbası ekmeksiz
gece çok çok fazla acıktığımdan 2 top peynir attım ağzıma
sabahki kilom 62
yüz bakımı/geceden kıyafet hazırlamalar devam.
duş saç bakımı gün aşırı devam ediyorum.
Canım ben de şu an 36 yım. 58 yaşında emekli olacağımı düşünürsem 22 yılım var daha. Ama ben 48 de çalışmayı bırakmayı planlıyorum. 10 yıl maaşsız beklemek zorundayım sonra tabi. Ama o yaştan sonra çalışabileceğimi düşünmüyorum. Bende o güç yok☺ şimdiden kendimi ona göre ayarlıyorum o yüzden.ben de kilo almışım
devam edelim inşallah başaracağız.
12 yılsa iyiymiş, benim 9 yıla yakın ev kredim var bir tek ama emekli maaşları olmadan geçinmemiz zor olur, mecbur daha 20 yıl vartempoya ben de dayanamıyorum hele çocuk olunca çok zor gerçekten.
Canım ben de şu an 36 yım. 58 yaşında emekli olacağımı düşünürsem 22 yılım var daha. Ama ben 48 de çalışmayı bırakmayı planlıyorum. 10 yıl maaşsız beklemek zorundayım sonra tabi. Ama o yaştan sonra çalışabileceğimi düşünmüyorum. Bende o güç yok☺ şimdiden kendimi ona göre ayarlıyorum o yüzden.
Aaa ne tesadüfben de tam 36 yım, aynı yaştaymışız.
ben de daha anca sanırım 15 yıl çalışabilirim gibi geliyor
artık kafam kaldırmıyor, insan yoruluyor gerçekten.