- 19 Şubat 2021
- 4.656
- 11.123
- 38
Nice yıllara o zamanbenimdi
eşim de sürpriz yaptı bir şehirden uzaklaştık
madem parasını verdik aman ziyan olmasın diye yedik içtik
neyse almamışız buna da şükür.
ama 3 gün boyunca ciddi açtım o "üzdü"
bir de 3. hafta duraklama oluyormuş zaten umarım ondandır
Nice yıllara o zaman
Afiyet olsun iyi yapmıssınız
Bi yazı okumuştum pişman olmamak gerekiyormuş yapılandan
Kilo oluyor dıye düşünme şifa oluyor diye düşünün
Duraklama zamanı olabılır regl dönemi yakınsa da vermemiş görünüyor olabılırsınız
Slm, mayacım nasıl gidiyor? Ben tekrar düzenime dönmeye çalışıyorum.
Günde 6 bardak su
Sağlıklı ve ölçülü beslenme
Kişisel bakımlar
Başladım hayırlısıyla.
Bir de birikim yapmam lazım. Ama yapamıyorum.
Valla keyfi alışverişi kestim aylardır.
Sadece ne ihtiyaçsa onu alıyorum. Mutfağa dikkatli harcıyorum. Para su gibi gidiyor
Bugün sağlıklı beslenme işi tamamdır.
Bu saatten sonra sadece yoğurt yerim. 1 bardak daha su içerim yatarken.
Regl dolayısıyla enerjim düşük ama idare ediyorum. Rahat 1 kg dan fazla şişkinlik var üzerimde şu an.
Pazartesi bi tartılayım bakalım.
Slm. Durum bildiriyorum. Sağlıklı beslenme durumları fena sayılmaz. Bu hafta daha da dikkat edeceğim inş.
Tartıldım 58 kiloyum. Aslında benim kilo konusundaki en büyük meselem sabit bir kiloda kalamamak. Ya alıyorum ya veriyorum☺
Kışın su içmek zor oluyor ama günde 4 büyük bardak içiyorum.
Yeni yıla kadar düzenimi iyice oturtmak istiyorum.
Bu akşam uzunca bir yürüyüş yaptım bir de.
Slm.. dün akşam bir misafirliğe gittik. Mecburen pasta börek fln yedimBugün uzun bir yürüyüş ve dikkatli yiyerek telafisini yapıyorum.
Çok iyi gidiyorsun maya
Ben hiç kilo vermek istemiyorum aslında. Sadece sağlıklı beslenmek ve belli bir kiloda kalabilmek istiyorum. 55 de kalsam iyi. Ama işte ya alıyorum ya da sağlıklı besleneyim derken habire veriyorum
Ben telefon ve int. Sosyal medya vs. Kullanımını azaltmak istiyorum. İnş. Başarırım.
Bugünden itibaren kitap okumaya başlıyorum.
Maya slm canım. Yeni yıl yaklaşıyor hedeflerimize sıkı sıkıya sarılmamız lazım. Sağlıklı beslenmeye, bol su içmeye devam etmeliyiz. Yine kafama bişeyler takmaya başladım. Meditasyon falan mı yapsak? Ruhuma iyi gelecek bişeyler yapmalıyım. Zihnimdeki düşünceler beni yoruyor.