Merhaba. Ben de tam bu konuyla ilgili başlık açacaktım. Sana katılayım devam edeceksen yazmaya
Öyleyse yazıyorum.
*Günlük su tüketimimi artırmam lazım. Hedef tamam 5 büyük bardak içmek için hedef koymuştum fazlasını içtim.
*Uzun bi yürüyüş yaptım çok yorulmuşum. Annem geldiğinde yapıyoruz o çok sever bu planda yoktu.
* Benim en önemli hedefim sağlık üzerine açıkçası.
*Alışmak için 21 gün Sağlıklı beslenme, su içme ilk hedeflerim
Fazla hedef koyup sonra salmak istemiyorum :)
Tam benlik konuArkadaşlar merhaba,
Geçen yıl doğum yaptım ve doğum yaptıktan sonra 4. ayda neredeyse tüm doğum kilolarımı vermiştim.
Bu esnada bazı epey üzücü olaylar yaşadık ailecek.
Son 4 kilom kaldığında işe başladım, ondan sonra iş-bebek-üzüntüler derken verdiğim tüm kiloları cumburlop aldım.
İnanılmaz ama gerçek.
Aslında konu tam kilo da değil, bu bölümde de fazlaca göreceğiniz üzere salmışlık.
İşe saçımı taramadan, yataktan kalkmış topuzumla gidip tüm günü öyle geçirdiğim günlerin sayısı epeyce fazla.
Ev desen aldı başını gidiyor, anca çocuğun alanlarını temizliyorum mecburen.
Aralarda bir yere taşındık sonra memnun kalmadık geri döndük falan filan böyle bir düzenimiz bozuldu ondan sonra ben de toparlanamadım.
Her neyse olan oldu diyerek buraya günlük rutinlerimi neler yaptığımı yazarak kendimi her gün motive etmeyi planlıyorum.
Evet Her diyet pazartesi başlar salı biter ama ben cuma başlatarak hayat rutinim haline getirmek için totem yaptım
Benimle beraber yapmak isteyen buyursun.
Hoşgeldin H hamsigafa . Birbirimizi motive edelim.Tam benlik konubenim doğum Kilolarım gitti. Tabi ki ideal kilomda değilim ama şu an çokta kötü durumda değilim. Hatta 71 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum.
Ben ev toplama ve kişisel bakımda eşlik etmek isterim. Evden çalışıyordum geçen hafta ofise gitmeye başladık.
Saç , makyaj yapamıyorum. Yarın ilk işim makyaj , saç yapıp işe gitmek olacak. :)
Tam benlik konubenim doğum Kilolarım gitti. Tabi ki ideal kilomda değilim ama şu an çokta kötü durumda değilim. Hatta 71 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum.
Ben de dünden beri yoğunum sağlıklı beslenmeyi bozmadım çok şükür. Dışarda olmam gerekti dün. 1 lahmacun yedim salata ve şalgamla. Aynen ben de aburcubur asitli içecek falan kestim. Suyumu içiyorum. Bir de regl haftasındayım. Enerjim az, verimli kullanmaya gayret ediyorum.Merhaba arkadaşlar
dün yediğim köfte dürümden sonra akşam eve gelince sadece bir salata yedim, hellimli olduğundan ekmek yemedim.
Ve bol da su içtim. Şeker ihtiyacım iyice azaldı, yemekten sonra hiç ekstra bir şey aramıyorum. O eşiği geçtiğim için çok mutluyum. Artık eve gittiğimde "ne yesek" diye düşünmek yerine "ne izlesek, ne yapsak" diye düşünüyorum.
Yalnız iş çok yoğun olduğu için çok ev işi yapamadım. Eve gelince çok hareket edemedim bu 2 gündür açıkçası. Ancak işte çok hareketli olduğum için çok üstüne düşmüyorum.
Haftaya biraz yürüyüşe de başlamaya karar verdim, havalar da hafif serinlemişken