Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa geçmiş olsun. 2. Kez mi covid olduntekrardan covide yakalndım bu hafta yazamadım
diyet gayet iyi gidiyor, iş nedeniyle hala başka bir şeye vakit ayıramıyorum
Kilom 57.20 ama bu arada
sorma canım yaa maalesef yine kaptımAaa geçmiş olsun. 2. Kez mi covid oldun
Maya nasıl gidiyor hayat. Uzun zamandır yazmadık. Ben en son 59 yazmışım biraz dikkat ettim 58 im şu anda. 2 kg daha vermeyi planlıyorum.
Bu ara bakım işlerine girişiyorum biraz masraf yapacağım
Arkadaşlar merhaba,
Geçen yıl doğum yaptım ve doğum yaptıktan sonra 4. ayda neredeyse tüm doğum kilolarımı vermiştim.
Bu esnada bazı epey üzücü olaylar yaşadık ailecek.
Son 4 kilom kaldığında işe başladım, ondan sonra iş-bebek-üzüntüler derken verdiğim tüm kiloları cumburlop aldım.
İnanılmaz ama gerçek.
Aslında konu tam kilo da değil, bu bölümde de fazlaca göreceğiniz üzere salmışlık.
İşe saçımı taramadan, yataktan kalkmış topuzumla gidip tüm günü öyle geçirdiğim günlerin sayısı epeyce fazla.
Ev desen aldı başını gidiyor, anca çocuğun alanlarını temizliyorum mecburen.
Aralarda bir yere taşındık sonra memnun kalmadık geri döndük falan filan böyle bir düzenimiz bozuldu ondan sonra ben de toparlanamadım.
Her neyse olan oldu diyerek buraya günlük rutinlerimi neler yaptığımı yazarak kendimi her gün motive etmeyi planlıyorum.
Evet Her diyet pazartesi başlar salı biter ama ben cuma başlatarak hayat rutinim haline getirmek için totem yaptım
Benimle beraber yapmak isteyen buyursun.
düzenleme: 06.11.2021 tarihinde 63,00 kilo ile başladığım diyetimde 12.11.2021 tarihi itibariyle 60.80kg olarak devam ediyorum
düzenleme2 : 19.11.2021 tarihi itibariyle kilo 59.60
düzenleme3: 26.11.2021 tarihi itibariyle maalesef verememişim hala kilom 59.60
düzenleme4: 03.12.2021 tarihi itibariyle 59.10kg, 500 gram daha gitmiş
düzenleme5: 10.12.2021 tarihi itibariyle 58.60 kg. 500 gram daha gitmiş
düzenleme6: 24.12.2021 tarihi itibariyle 2 haftadır veremediğim sabit kaldığım kilomda 58.30 u gördüm. Bu hafta çok daha azimliyim, olacak umarım...
düzenleme7: 07.01.22 tarihi ve hatta 31.12.22 itibariyle 57.20 yim. Covid oldum ama yılmadım, kilomu sabit tuttum şükürler olsun
düzelneme8: 02.02.22 tarihi itibariyle hastalıklara rağmen 56.50 yim.