Günlük Yogam, Diyetim, Pilatesim, Temizliğim

Ankee yazmıyorsun nasıl gidiyor?

haftasonu çok karışıktı
kayınvalidemler bir sorunlarla uğraşıyorlar o esnada bize geldiler hafta sonu onlara destek olmaya çalıştık eşimle
bir de aşure yaptık, onu dağıttım.
bir de çocuk ASLA kayınvalidemlere gitmedi bir sn kucaklarında ya da yanlarında durmadığı için hep eşim ve bendeydi.
Yani tembellik istesem de yapamadım. Aslında verimli bir hafta sonu sayılırdı ama dinlenmeli olamadı maalesef.

Neler yapabildim
* Bol su içmeye ve az yemeye hala devam ediyorum.
* 1,5 hafta olacak ne cips ne tatlı hiç yemedim.
* Bol bol yürüyüş ve oğlum 3 gündür hiç uyumadığı için hareketlilik epey fazla.

Neler yapamadım
* Oğlum uyumadığı için şöyle süslenip püslenip işe gelemedim
* Regl olduğum için tartılmıyorum, moralim bozulmasın diye onu da cumaya attım

Çocuklu olunca uykusuzluk hastalık gibi ekstra durumlar olabiliyor tabiki. Her zaman süslü püslü olunmuyor☺

Çocuklu olunca uykusuzluk hastalık gibi ekstra durumlar olabiliyor tabiki. Her zaman süslü püslü olunmuyor☺

ayyy ben botoksu görmemişim
hayırlı olsun
ben de havalar soğuyunca saçlarımı boyatacağım
maalesef beyazlarım var, boyamayı düşünmüyordum ama böyle de kötü duruyor gibi yaa.
eylülün 15ine hedefim 58 kilo olmak ve saçlarımı boyatmak ve ruh sağlığımın yerinde olması.

Botoksumu yaptırdım bakalım 2. kez yaptırıyorum. Etkisi 6 ay olduğu için yenilemek gerekiyordu.
Kendime kısa ve uzun vadeli planlar yapmak istiyorum. Bir aylık, 6 aylık, 1 yıllık, 10 yıllık gibi:)

Merhabaa
dün yazamadım
bu aralar kişisel bakım ve ev düzeni konusunda hala hiçbir şey yapamıyorum
işte ancak işlerimi toparlıyorum eve geldiğimde pert vaziyette oluyorum
bu sabah dayanamayıp tartıldım 62 kg çıktım tam
biraz moralim bozuldu 10 günde sadece 1 kilo verebilmişim. 63 küsürdüm gerçi de yine de bugün tartıldığımda 61 den sonra noktalı bir şeyler görmeyi umuyordum.
Açıkçası hiç olumlama yapamıyorum, eve gelişim 7 buçuk çocuğun uyuması bu ara 11i buluyor ve onu uyutunca tek yapabildiğim duş almak oluyor.
Diyette kesinlikle durmak yok yola devam ama ruhani olarak kendimi gelişterecek şeylere zaman bulamıyorum
E bir yandan da eşim var, onun da ufak tefek sağlık sıkıntıları var canım ona da sıkıldı.
30 ağustos tatil, 3 günlük bir tatil var önümde, tek isteğim ona adapte olabilmek...

motivasyon yazısı olacağına moral bozucu bir yazı oldu, neyse bakalım.
Bol suya devam.

Az da olsa birşeyler yapabilmek hiçbirşey yapmamaktan iyidir. 1 kilo vermişsin çok iyi bence zaten çok fazla bir kilon yok.
Acil bir durum da yok zaten beslenme alışkanlığı ve su içmeyi sağlık için uzun vadeli bir yatırım olarak düşünelim.
Herşeyin başı sağlık gerçekten.
Bende 2 çocuk var. Aynı koşturmacadayım.
Ben de tam şimdi yeni hedeflerimi planlayacaktım mesajını gördüm.

Akşam yazacağım canım
Çok fazla hedef koymamaya çalışıyorum. Yoksa daha yazarken sıkıyor beni

Mayacım, Eylül ekim kasım aralık için 4 aylık plan yaptım. Çok fazla hedef koymak istemedim özellikle.
1- sağlıklı beslenme ve su içmeye devam
2- Ev ekonomisi ve birikim yapmak( bütçeme göre bir miktar belirledim bunun için).
3-Planlı hayat, vaktimi verimli kullanma(Tel, sosyal medya kısıtlaması)

Kafamda yapmak istediğim başka şeyler de var. Özellikle 3. Maddeyi uygulamayı başarırsam zaten onlara vakit bulurum:) şimdilik 3 madde diye düşünelim.
İnşallah yapabilirim.

Nasıl gidiyor? Ben yarın inşallah bu yazdığım maddeleri de uygulamaya başlayacağım.

Nasıl gidiyor? Ben yarın inşallah bu yazdığım maddeleri de uygulamaya başlayacağım.

ya hiç iyi değil
kilo verememişim
oysa ki gerçekten de yemiyorum
biraz moralim bozuldu
yine de devam ediyorum akşam yürüyüşlere başlayacağım artık
dün tatildik ya evdeki bir takım şeyleri yaptım
ıvız zıvır küçük şeyleri hallettim
kilo veremezsem alış verişe çıkacağım artık, üstüm başım hiç hoş değil
sürekli aynı şeyleri giyiyorum eski hiçbir şeyim olmuyor.
bir yandan psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum

Off ben de aynı aynı. Bugün işe başladım. Bazı sağlık sorunlarım var şimdilik beklemede kalmam gerekiyor. İş yoğunluğum olacak bi süre düzensiz gider.

Ankee sağlıklı beslenme ve su içmeyi bozmayalım en azından. Vaktimi verimli kullanma konusunda iyi değilim hala.
İş stresine girmek istemiyorum. Psikoloğa gitmeyi ben de istiyorum.

Ankee sağlıklı beslenme ve su içmeyi bozmayalım en azından. Vaktimi verimli kullanma konusunda iyi değilim hala.
İş stresine girmek istemiyorum. Psikoloğa gitmeyi ben de istiyorum.

yok yine de bozmayacağım
iyice dibe vurmamaya kararlıyım
bugün işte de iş yapamadım aklım karman çorman bir fenalardayım toparlanamıyorum.
Ben de psikiyatri için devlete randevu aldım taaa 8 eylüle ama özel bir psikolog daha iyi olurdu kesinlikle.
o gün izin de almayı planlıyorum, sanırım hiç yıllık izin de kullanamadığımdan bir buhrandayım.
İşimden de sıkıldım duvarlar üstüme üstüme geliyor.

8 eylüle de bişey kalmadı canım. Özelde çok masraflıdır
Valla ben de eşime diyorum ki bu saatten sonra benim maaştan bi hayır bekleme
Psikoloğa gitmem lazım, dişçiye gitmem lazım, spora gitmek istiyorum ama bi süre işler bi düzene girsin bakacağım duruma göre.

Neşe içinde bir güne günaydınnn
Dün eşimle olan küçük sorunlarımızı da çözdük
bugün erkenden işe geldim makyajımı yaptım, süslendim ve mesaiden bile önce işe koyuldum
3 günlük işin yarısını bitirdim desem yeri
artık yıldızlardan mı evrenin hareketlerinden mi nedendir bilinmez birden üstümdeki bütün ağırlık kalktı.
Umarım bu hafta böyle devam eder.
Hava da artık hafiften serinlediğine göre gelsin cilt bakımları...

Ne güzel senin adına sevindim canım. Motivasyon olunca herşeyin üstesinden geliniyor.

Benim işlerim de çok yoğun gidiyor. Koşturuyorum bu ara. 1 aya ancak düzene gireriz. Strese girmemeye düzenimi bozmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…