Ankee yazmaya yüzüm yoktu canım çok fena saldım hem ruhen hem fiziksel olarak. Bi türlü de toplayamadım kendimi. İştahım çok fena
O yüzden yazamadım ben de.
Bu ara kafamı bişeylere taktım sürekli ondan böyle oldu malesef.Üzgünüm.
Sen iyi gidiyorsunBu arada diyete hala devam etmekteyim
regl nedeniyle 2 gün spor hareketlerime ara verdim ve inanılmaz bir açlık hissediyorum ama bırakmadım.
işte düzenim, keyfim yerine geldi kilo verince
güzel giyinmek+makyaj ve saç bakımı devam
kendime bir adet bot, maske kalem ve rimel aldım
az ama öz almaya da devam ediyorum.
bu hafta da 2 kiloyu vermiş olursam çok sevineceğim.
şu an temel hedef kilo ve çocuk olduğu için hala kitap okuma gibi şeylere vakit ayıramıyorum sadece tek eksiğim bu.
Emzirdiğim için geçen yıl 50 kg dım. Beni çok zayıflatıyor emzirme süreci 2 çocukta da aynısını yaşadım. Hatta 40 lı kilolara düşmemek için habire yiyordum1.60 a 60 kilo
50 ye düşmem lazım
Emzirdiğim için geçen yıl 50 kg dım. Beni çok zayıflatıyor emzirme süreci 2 çocukta da aynısını yaşadım. Hatta 40 lı kilolara düşmemek için habire yiyordum
Yaşımız da aynı, boyumuz da hatta nerdeyse kilo da:) Benim de boyum 1.60, 50 çok zayıf oluyor iyi durmuyor bak gerçekten.
Şimdi 58 im bi tık fazlayım bence, 55-56 gayet iyi oluyor.
Ben de grip oldum 3 gündür hastayım. Bir düzene girememe konusunda ısrarla birşeyler olup duruyor. Şükür bugün biraz daha iyiyim.
İşler birikti bu arada tabi. Ev de fena halde
Bugün sıkı bir plan yapacağım kendime.
Geçti canım çok sağolgeçmiş olsun canım geçti mi gribin?
ben gripken fena yiyorum yaa hasta olunca kilo alan tek canlı benim herhalde yer yüzünde
günlük 2,5 öğün beslenmeye devam...
Kilom 59.60
Pilates hareketlerine hala devam ediyorum.
Spor yaptıkça gerçekten açlık hissim gidiyor hem de gece boyunca daha enerjik olmama rağmen gece çok daha iyi uyuyorum. -tabi çocuk 85 kere kalkmasa daha iyi olacak ama-
Su çokça içiyorum ama daha tam 1,5-2 lt buluyor mu bilemiyorum çok hesaplayamıyorum.
Şimdilik spor ve beslenme sıkıntısız ilerliyor akşam yemediğim için eve gelir gelmez çocukla daha fazla zaman geçirebiliyorum hem de akşam yemeği ağırlık çökmesi yaşamıyorum bu nedenle ben götürürüm bunu gibi geliyor.
Sadece inanılmaz anksiyeteye giriyorum bu aralar. Bunun için doktora randevu aldım 1 aralıkta...
Biraz kişisel gelişim okumak, meditasyon yapabilmek istiyorum ama maalesef fırsat bulamıyorum.
Kısmet...
Ankee ne kadar çok benziyoruz. Yoksa biz kardeş miyiz☺ Bende de anksiyete var ve giderek artıyor. Uykumu da etkiliyor. Mesela çok uykum var tam dalacağım bir anda içime bir kaygı endişe hali geliyor uyku muyku dağılıyor. Bazen gece uykudan uyandırıyor beni mesela saat 2-3 falan çok da derin uyuyorum ama zorla uyanmaya çalışıyorum. Ve tekrar uyuyorum sonra yine aynısını yapıyorm. Defalarca, uykumu iyice kaçırana kadar
Doktora gitmem lazım kesinlikle benim de.
Evin her köşesi miSpora bu hafta devam edemedim, araba serviste iş de çok uzak bir bölgede olunca, metrobüs yolculuğu+yürümelerim spor yerine geçmiştir bence
Ancak gel gelelim sanırım doğum günü, sonrasındaki misafirlik nedeniyle bu hafta hiç kilo verememişim.
Tamı tamına aynıyım, evin her köşesinde tartıldım yok yok!
Neyse en azından kilo almamışım buna da şükür.
Aynen devam. Kilo 59.60
Evin her köşesi mi
Annemde salonunda kırık parke var
Oraya gidip koyuyordu tartı yamuk durunca 6 kilo fılan eksık tartıyor
Bak zayıflamışım diye bana yutturmaya calışıyordu
Bende yağ fılan ölçeni var usb takıp arada yağa fılan bakıyorumişte ben de onu denedim
eğimli yere gittim, düz yere gittim, yükseğe gittim, alçağa gittim yok yok
Tartı kısaca VEREMEDİN BACIM dedi bana
Bende yağ fılan ölçeni var usb takıp arada yağa fılan bakıyorum
Onları kandırmak daha zor
Doğum günü sizin miydi
Boşverin güzel günün hatrına
Kimin doğum günüyse iyi ki doğmuş