Çok geçmiş olsun. Ben de pek iyi değilim. Bugün de dr.a gideceğim. Üstüste birsürü şey oldu. Buna da şükür toparlarız inşallah canım.Ayy kaç gün olmuş yazmamışım
çok bunalımlı bir süreçten sonra kendime geldim
hala kilo verememiş durumdayım ve yine tartılmamaya başladım
sanırım çocuğumdan uzak kalmak çokça etkiledi beni şimdi geldiler şükür
Bu hafta tüm toparlanmaları iş yeri üzerine yaptım
* odamdaki tüm eski evrakları kolileyip kaldırdım.
* iş düzenimi oturttum, işte gündeliğe geçtim.
* evim nispeten daha temiz ve en güzeli para biriktirmeye başladım.
2 haftadır eşimin sağlık problemleriyle uğraştığımdan burayı boşlamıştım ama şükür iyiyiz ve eşim de midesinden dolayı diyete girmesi gerektiğinden artık rejime girmem daha kolay olacak.
bir de yarın hiç istemesem de tartılıp kilomu yazıp kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum
Çok geçmiş olsun. Ben de pek iyi değilim. Bugün de dr.a gideceğim. Üstüste birsürü şey oldu. Buna da şükür toparlarız inşallah canım.
Teşekkürler canım çok ciddi şeyler değil ama üstüste geldi. Çocuklar da ayrı hastalandı okulların açılmasıyla. Dağıldım.hayırdır canım ciddi bir şey değildir inşallah?
Teşekkürler canım çok ciddi şeyler değil ama üstüste geldi. Çocuklar da ayrı hastalandı okulların açılmasıyla. Dağıldım.
Hiç dikkat edemedim kendime bu arada.
Sen nasılsın? Covid mi geçirdiniz? Çocuktan ayrı kaldım demişsin.
Aynen canım kış sıkıntılı geçecek belli ki. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı beslenmeye daha da dikkat etmemiz gerekiyor. Birkaç gün daha izin veriyorum kendime. Pazartesiye toparlanmak istiyorum inşallah.yok onlar yazlıktaydı annemlerle bir süredir hafta sonundan hafta sonuna görüşüyorduk
şimdi kesin dönüş yaptılar da rahatladık
okulların açılmasıyla bizim gruptaki tüm arkadaşların çocukları hastalandı
dakka bir gol bir oldu dedik hatta
bu öğretmen ve öğrenciler bakalım nasıl dayanacaklar
Seninle aynı kilodayım. Ben işleri düzene koymak için spora gitmeye başladım. başka türlü olmuoyor.Başlangıç kilom 63
Hedeflenen Kilo 52
Bugün uzun zamandan önce ilk defa erken kalkıp saçlarımı toplayıp makyajımı yapıp işe geldim.
Dün yıkayıp kurutttuğum tüm çamaşırları yerleştirdim.
Şimdi işe geldim sütle yulafımı yedim
Bugünün Hedefi 1,5 lt en az su içmek.
İşte de işlerimi biriktirmeden yapmak.
Daha az telefon, sosyal medya, daha çok iş.
Haydi bakalım
off benim de yine pazartesiye kaldıAynen canım kış sıkıntılı geçecek belli ki. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı beslenmeye daha da dikkat etmemiz gerekiyor. Birkaç gün daha izin veriyorum kendime. Pazartesiye toparlanmak istiyorum inşallah.
iyi hatırlattın su içmeyi de unuttum yineSeninle aynı kilodayım. Ben işleri düzene koymak için spora gitmeye başladım. başka türlü olmuoyor.
diyetisyene de gittim ondan da çok fayda gördüm ama benim amacım daha dirençli bir vücuda sahip olmak
Su içme konusunda yeterince iyiyim. çok su içiyorum. sabah uyandığımda bile susamış hissediyorum kendimi
Bugün yapmak istediklerimi yaptım hatta fazlasını bile yaptım. İyi ki de yapmışım çünkü Yarın da müdürüm sağolsun işe çağırdı. Pazar pazar çalışacağım
Sabah 9 gibi kalktık, çocukları anneanneye bıraktık. Kahvaltımızı da orda yaptık.İşe gittim, çocukların birkaç ihtiyacı vardı onları aldık. Eşimle yemeğe çıktık. Fırsata çevirdim herşeyi:)ah canım çok üzüldüm
ben de yazlıkta, çamaşır yıkayıp asmakla uğraştım.
aşırı ağrılı regl çekiyorum bir geçsin pazartesiye tam gaz maalesef bakalım
akşam iyi uyursam yarına enerjik başlamak istiyorum ben de
Anlıyorum canım ben de iş stresindeyim. O yüzden istediğim gibi gitmiyor benim de. İşten çok yorgun geliyorumstresten yiyorum. Sen de mi öylesin?