Günlük Yogam, Diyetim, Pilatesim, Temizliğim

Ayy kaç gün olmuş yazmamışım
çok bunalımlı bir süreçten sonra kendime geldim
hala kilo verememiş durumdayım ve yine tartılmamaya başladım :KK43:
sanırım çocuğumdan uzak kalmak çokça etkiledi beni şimdi geldiler şükür
Bu hafta tüm toparlanmaları iş yeri üzerine yaptım
* odamdaki tüm eski evrakları kolileyip kaldırdım.
* iş düzenimi oturttum, işte gündeliğe geçtim.
* evim nispeten daha temiz ve en güzeli para biriktirmeye başladım. :KK59:

2 haftadır eşimin sağlık problemleriyle uğraştığımdan burayı boşlamıştım ama şükür iyiyiz ve eşim de midesinden dolayı diyete girmesi gerektiğinden artık rejime girmem daha kolay olacak.
:super:

bir de yarın hiç istemesem de tartılıp kilomu yazıp kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum :KK200:

Ayy kaç gün olmuş yazmamışım
çok bunalımlı bir süreçten sonra kendime geldim
hala kilo verememiş durumdayım ve yine tartılmamaya başladım :KK43:
sanırım çocuğumdan uzak kalmak çokça etkiledi beni şimdi geldiler şükür
Bu hafta tüm toparlanmaları iş yeri üzerine yaptım
* odamdaki tüm eski evrakları kolileyip kaldırdım.
* iş düzenimi oturttum, işte gündeliğe geçtim.
* evim nispeten daha temiz ve en güzeli para biriktirmeye başladım. :KK59:

2 haftadır eşimin sağlık problemleriyle uğraştığımdan burayı boşlamıştım ama şükür iyiyiz ve eşim de midesinden dolayı diyete girmesi gerektiğinden artık rejime girmem daha kolay olacak.
:super:

bir de yarın hiç istemesem de tartılıp kilomu yazıp kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum :KK200:
Çok geçmiş olsun. Ben de pek iyi değilim. Bugün de dr.a gideceğim. Üstüste birsürü şey oldu. Buna da şükür toparlarız inşallah canım.

hayırdır canım ciddi bir şey değildir inşallah?
Teşekkürler canım çok ciddi şeyler değil ama üstüste geldi. Çocuklar da ayrı hastalandı okulların açılmasıyla. Dağıldım.
Hiç dikkat edemedim kendime bu arada.
Sen nasılsın? Covid mi geçirdiniz? Çocuktan ayrı kaldım demişsin.

Teşekkürler canım çok ciddi şeyler değil ama üstüste geldi. Çocuklar da ayrı hastalandı okulların açılmasıyla. Dağıldım.
Hiç dikkat edemedim kendime bu arada.
Sen nasılsın? Covid mi geçirdiniz? Çocuktan ayrı kaldım demişsin.

yok onlar yazlıktaydı annemlerle bir süredir hafta sonundan hafta sonuna görüşüyorduk
şimdi kesin dönüş yaptılar da rahatladık

okulların açılmasıyla bizim gruptaki tüm arkadaşların çocukları hastalandı
dakka bir gol bir oldu dedik hatta
bu öğretmen ve öğrenciler bakalım nasıl dayanacaklar

yok onlar yazlıktaydı annemlerle bir süredir hafta sonundan hafta sonuna görüşüyorduk
şimdi kesin dönüş yaptılar da rahatladık

okulların açılmasıyla bizim gruptaki tüm arkadaşların çocukları hastalandı
dakka bir gol bir oldu dedik hatta
bu öğretmen ve öğrenciler bakalım nasıl dayanacaklar
Aynen canım kış sıkıntılı geçecek belli ki. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı beslenmeye daha da dikkat etmemiz gerekiyor. Birkaç gün daha izin veriyorum kendime. Pazartesiye toparlanmak istiyorum inşallah.

Başlangıç kilom 63
Hedeflenen Kilo 52

Bugün uzun zamandan önce ilk defa erken kalkıp saçlarımı toplayıp makyajımı yapıp işe geldim.
Dün yıkayıp kurutttuğum tüm çamaşırları yerleştirdim.
Şimdi işe geldim sütle yulafımı yedim
Bugünün Hedefi 1,5 lt en az su içmek.
İşte de işlerimi biriktirmeden yapmak.
Daha az telefon, sosyal medya, daha çok iş.
Haydi bakalım :KK49:
Seninle aynı kilodayım. Ben işleri düzene koymak için spora gitmeye başladım. başka türlü olmuoyor.
diyetisyene de gittim ondan da çok fayda gördüm ama benim amacım daha dirençli bir vücuda sahip olmak
Su içme konusunda yeterince iyiyim. çok su içiyorum. sabah uyandığımda bile susamış hissediyorum kendimi :KK70:

Aynen canım kış sıkıntılı geçecek belli ki. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı beslenmeye daha da dikkat etmemiz gerekiyor. Birkaç gün daha izin veriyorum kendime. Pazartesiye toparlanmak istiyorum inşallah.
off benim de yine pazartesiye kaldı
en azından erken kalkıyorum ev ve işte düzen geldi
kiloda kötüyüm ama diyet gitmiyor

Seninle aynı kilodayım. Ben işleri düzene koymak için spora gitmeye başladım. başka türlü olmuoyor.
diyetisyene de gittim ondan da çok fayda gördüm ama benim amacım daha dirençli bir vücuda sahip olmak
Su içme konusunda yeterince iyiyim. çok su içiyorum. sabah uyandığımda bile susamış hissediyorum kendimi :KK70:
iyi hatırlattın su içmeyi de unuttum yine :KK43:

Bugün biraz ev işi yapacağım. Sonra banyo ve biraz kişisel bakım.
Moral motivasyonu bozmayalım.
Kendimize iyi bakalım.
Hedeflerime tekrar odaklanıyorum.
*****Sağlıklı beslenme
***** su içme
*****yürüyüş
***** vaktimi verimli kullanma *****birikim yapma
hedeflerimle yoluma devam ediyorum. Ocağa kadar artık kafamı kesseler bozmak yok😁

Bugün yapmak istediklerimi yaptım hatta fazlasını bile yaptım. İyi ki de yapmışım çünkü Yarın da müdürüm sağolsun işe çağırdı. Pazar pazar çalışacağım 😇

Bugün yapmak istediklerimi yaptım hatta fazlasını bile yaptım. İyi ki de yapmışım çünkü Yarın da müdürüm sağolsun işe çağırdı. Pazar pazar çalışacağım 😇

ah canım çok üzüldüm
ben de yazlıkta, çamaşır yıkayıp asmakla uğraştım.
aşırı ağrılı regl çekiyorum bir geçsin pazartesiye tam gaz maalesef bakalım 🙏🏻
akşam iyi uyursam yarına enerjik başlamak istiyorum ben de 🙌🏻

ah canım çok üzüldüm
ben de yazlıkta, çamaşır yıkayıp asmakla uğraştım.
aşırı ağrılı regl çekiyorum bir geçsin pazartesiye tam gaz maalesef bakalım 🙏🏻
akşam iyi uyursam yarına enerjik başlamak istiyorum ben de 🙌🏻
Sabah 9 gibi kalktık, çocukları anneanneye bıraktık. Kahvaltımızı da orda yaptık.İşe gittim, çocukların birkaç ihtiyacı vardı onları aldık. Eşimle yemeğe çıktık. Fırsata çevirdim herşeyi:)

Güya bütün işlerimi dünden yapmıştım. Eve gelince hiç işim bitmedi bu saate kadar. Ne yaptım bende bilmiyorum. Bazen iyi ki çalışıyorum diyorum çünkü evde hiç iş bitmiyor. Hoş çalışsanda çalışmasan da evdeki rutin işler devam ediyor.

Tembellik tembellik tembellik
öyle yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam
dün eve geldik yemek yedik, oğluşuma mama hazırladım ve yemeyince çıldırdım resmen.
Bütün enerjim gitti, motivasyon sıfır. Kızdığım için de üzüldüm.
Kendimse asla tutamıyorum kendimi, sürekli yiyorum yine. Napıcağımı şaşırdım hiç motivasyonum yok.
hala tartılmadım, tartıda da artı görürsem artık kafayı yerim herhalde :KK43:
dün yemek yedim/oğlanı uyuttum sonra yıkandım baya güzel, vücut bakımı yaptım krem falan.
Bir de cildime bile ne zamandır bakım uygulamıyordum, 1 saat cilt bakımı yaptım.
Tek yaptığım da bu oldu maalesef :KK43:

Anlıyorum canım ben de iş stresindeyim. O yüzden istediğim gibi gitmiyor benim de. İşten çok yorgun geliyorum:KK43: stresten yiyorum. Sen de mi öylesin?

Anlıyorum canım ben de iş stresindeyim. O yüzden istediğim gibi gitmiyor benim de. İşten çok yorgun geliyorum:KK43: stresten yiyorum. Sen de mi öylesin?

ya stres ayrı
çok yoğun ve eve gelişim dün mesela çok trafik vardı 8 oldu
8den sonra yemek yedim ve 2 gündür nedensiz uyuyamamanın verdiği enerjisizlikle hem yedim hem de çocukla adam gibi ilgilenemedim. iş çıkışımın 7 olması ve uzak olmak çok etkiliyor.
artık işe yemek getirip akşam yemeğini işte yemeyi düşünüyorum.
böylelikle uyku çökmesi de olmaz hem daha uzun süre çocukla ilgilenirim hem de kilo yapmaz.

Anlıyorum seni canım zamansızlıktan daralmışsın. Bir de büyükşehirde yaşıyorsun sanırım trafik çok can sıkıcı.
Herkesin şartları farklı. Hepimiz daralıyoruz. Ben de öyleyim. Çalışan anne olmak da zor gerçekten.

Ankee Ankee nasılsın, bu hafta toparlayalım kendimizi artık. İpin ucu kaçıyor yoksa:KK43:

kaçtı kaçtı vallahi kaçtı
cumartesi pazar tembellik yapmadım gerçi
full evi temizledim/yemek yaptım/çocuğumla ilgilendim ve yeni diziye başladım :KK70:
inan yorgunluktan dizi bile izleyemiyordum.
ama şu çok doğru hayatımda şu an evle ilgilensem çocuğu çocukla ilgilensem eşimi eşimle ilgilensem evi ihmal ediyorum.
asla üçü bir arada olmuyor ve işin içinden çıkamıyorum.

X