Günlük Yogam, Diyetim, Pilatesim, Temizliğim

tekrardan covide yakalndım bu hafta yazamadım
diyet gayet iyi gidiyor, iş nedeniyle hala başka bir şeye vakit ayıramıyorum
Kilom 57.20 ama bu arada

Maya nasıl gidiyor hayat. Uzun zamandır yazmadık. Ben en son 59 yazmışım biraz dikkat ettim 58 im şu anda. 2 kg daha vermeyi planlıyorum.
Bu ara bakım işlerine girişiyorum biraz masraf yapacağım

Maya nasıl gidiyor hayat. Uzun zamandır yazmadık. Ben en son 59 yazmışım biraz dikkat ettim 58 im şu anda. 2 kg daha vermeyi planlıyorum.
Bu ara bakım işlerine girişiyorum biraz masraf yapacağım

ayy yazamıyorum çünkü hastalıklarla uğraşıyorum tam 1 aydır... covid geçti çocuk hastalandı, ondan bana geçti daha ilk defa bugün deliksiz sayılabilecek şekilde uyudum
kilom iyiydi 2 haftadır dikkat edemiyorum en son 56.5 um işte abartmadan yiyorum bu haftadan sonra başlayacağım tekrar yürüyüşlerime...
işe yine darmadağın gidiyorum desem yeri, iş yerinde de yoğunluk var malum zam ayı.. bu haftadan sonra düzene girecek inşallah hastalığın böyle uzun sürmesi sinirlerimi de yıprattı maalesef.
sana da sevindim kilo vermek insanı gerçekten mutlu ediyor çünkü. ben de nemlendirici serum ve krem aldım onları düzenli kullanıyorum sadece.
ben bi 6-8 ay daha çok kendime vakit ayıramam o belli oldu. Çocuktan zaman kalmıyor, tek yapabileceğim yürüyüş yediklerime dikkat etmek ve cilt bakımı bunun harici maalesef mümkün olmuyor şu ara

Devam ediyor musunuz? Konuyu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…