- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
-
esimede sordum oda diyirki sana umut vermesi is le alakasi var.digerleride senin kalmani istiyirsa denekki is yerinde iyi is cikartiyirsun.
yoksa bu soyledigi seyler duygularina yrnik dusme zmanla zmanala..reddetsede isten cikacaksin bunu biliyir
bu adamin kahveye vaktidemi yok
bu tarz adamlar eger iskolokse sirketleri cok onemlidir
Vallahi de billahi de çıkıyordum, buradakiler inanmıyor hoş inandırma mecburiyetim yok ama gerçekten çıkıyordum, akşam ki konuşma güzel bir konuşma değil belki ama bir ihtimal varsa öldürmeyeyim diyor insan aşıkken, ki o ihtimalin olacağını söylüyor aşık olmadığını söylüyor bunu zaten biliyorum , sadece zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor gerçekten bu doğruysa?ceylin isten cikma canim onu hergun gormeyince sesini duymayinca cok uzulursun.unutamaz kendine hep kizarsin azicik bir olma ihtimali varken bunu kaybetmeye dayanamazsin.isten cikayimmi cikmayimmi olayina cok takiliyorsun.akisina birak isine devam et.onada seni sevme firsatini ver.
Kimseyi zorla okutmuyorum öyle değil mi?Başlığı görünce hay senin patronuna diyesim geldi
Ya lisede üniversitede bana gelen teklifleri,ben de eğer istemiyorsam,bu adamın sarfettiği cümlelere benzer cümlelerle,arkadaşları kırmadan redederdim.yani sana değer veriyorum ama vaktim yok,sevgili istemiyorum vs vs vs.yani adam size daha ne desin olmayacak diye Allah aşkına.hatta adam takıntı olmuşsunuz diye kızmış,hatta korkutmuş bile olabilirsiniz adamı.erkekler böyle takıntılı bayanlardan olabildiğince kaçar.Onun çok işine yaradığı bi personel değilim diğer patronların işine yaradığı bi personelim sadece. Ama benden daha vazgeçilmez 5 dil bilen bi personelin yerini bile doldurdular benim mi dolduramayacaklar.
Adam gerçekten işkolik ve obsesif biri işten 8-9 da çıkıyor şirketi yuvası bellemiş, kendime aşık olacak zor bir insan seçtim kabul, ama şansımı denemekten alamıyorum kendimi, bir de ihtimal varsa neden olmasın diyorum bekle onun için değil aşkın için diyorum. Adam beni sallayıp olmayacak işte anla filan demiyor ki. Birde bazı arkadaş inanmıyor istedikleri kadar inanmasınlar ben işten çıkacaktım ve günlerdirde üzgündüm bu yüzden içimde neler yaşıyordum daha dün sana yeni iş görüşmesine gittim ve ben nasılsa işten çıkacağım düşünceleri ile imalarda bulunuyordum, tabiri caizse son kozlarımı oynuyprdum. Üstüne de akşamki bu konuşma olunca evet çok ısrarcı gözüktüm ama bundan sonra kesinlikle hiçbir şey yapmadan bekleyeceğim beklentiyi mininumda tutarak,olmaz ise yine ayrılırım.
Yedekte tutuyorAdam şuan doğru zaman değil ama seni beğeniyorum diyor, kendime bile ayıracak vaktim yok,rahat ol olacağı varsa olacak zaten diyor.
Buna nasıl kayıtsız kalayım ki? Direk olumsuzlukla kestirip atabilirdi bu kadar süre geçtikten ve düşündükten sonra ama yapmadı,bir ihtimal bile varsa o ihtimali silip atmak gelmiyor içimden
anladım zatn cevabı bermissin adam takıntılı işine asık . cok zor biri . su dısarda bir sat oturup baska seyler konusun o teklif etmiyorsa sen sor sakıncası vrmı. yada bunun gibi birsey .Onun çok işine yaradığı bi personel değilim diğer patronların işine yaradığı bi personelim sadece. Ama benden daha vazgeçilmez 5 dil bilen bi personelin yerini bile doldurdular benim mi dolduramayacaklar.
Adam gerçekten işkolik ve obsesif biri işten 8-9 da çıkıyor şirketi yuvası bellemiş, kendime aşık olacak zor bir insan seçtim kabul, ama şansımı denemekten alamıyorum kendimi, bir de ihtimal varsa neden olmasın diyorum bekle onun için değil aşkın için diyorum. Adam beni sallayıp olmayacak işte anla filan demiyor ki. Birde bazı arkadaş inanmıyor istedikleri kadar inanmasınlar ben işten çıkacaktım ve günlerdirde üzgündüm bu yüzden içimde neler yaşıyordum daha dün sana yeni iş görüşmesine gittim ve ben nasılsa işten çıkacağım düşünceleri ile imalarda bulunuyordum, tabiri caizse son kozlarımı oynuyprdum. Üstüne de akşamki bu konuşma olunca evet çok ısrarcı gözüktüm ama bundan sonra kesinlikle hiçbir şey yapmadan bekleyeceğim beklentiyi mininumda tutarak,olmaz ise yine ayrılırım.
ama bununda ötesinde hiç yüz verme odasınada gitme merka edilen sen ol .anladım zatn cevabı bermissin adam takıntılı işine asık . cok zor biri . su dısarda bir sat oturup baska seyler konusun o teklif etmiyorsa sen sor sakıncası vrmı. yada bunun gibi birsey .
benimde aklıma böyle bir arkDasım geldi kız herkese böyle derdi adamlar beklemeye devam ederdiYa lisede üniversitede bana gelen teklifleri,ben de eğer istemiyorsam,bu adamın sarfettiği cümlelere benzer cümlelerle,arkadaşları kırmadan redederdim.yani sana değer veriyorum ama vaktim yok,sevgili istemiyorum vs vs vs.yani adam size daha ne desin olmayacak diye Allah aşkına.hatta adam takıntı olmuşsunuz diye kızmış,hatta korkutmuş bile olabilirsiniz adamı.erkekler böyle takıntılı bayanlardan olabildiğince kaçar.
Ama adamda zaten sevgi yok ki,bunu açıkca söylüyor seni beğeniyorum ama bunlara ayıracak vaktim yok zamana ihtiyacım var bunu sana ilk konuşmamızdada söyledim diyor. Ben bunu kabullendim zaten,bana bi sevgisi hissi 2 ayda olamaz zaten. Sadece karşılık beklediğim gerçekten doğru, ve bu karşılık ihtimali varsa peşinden gitmek istiyorum sakin sakin.
İşten çıkmaya müthiş programlamıştım kendimi, ama görünen o ki çıkarsam 'hislerime karşılık ver yoksa giderim' gibi gözüküp,hislerimin aslında o kadarda yoğun olmadığını düşünerek bana bi çizgi çekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?