- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
-
Burda size umut veren aranizda bisey varmis gibi yorum yapan hanimlarin hayatlarinda kac sene profosyonel bi iste calistiklarini merak ediyorum. Adamin hali tavri ve konusmalari gayette ilgisiz oldugunu gosteriyor.
İş yapıyor adam yahu, çok üzüleceksiniz bu işin sonunda..Bayanlar,
Ayrıca bana kızıyorsunuz ama bu konuşmadan önceki detayları yazmadım buraya çok uzun olacak diye. Geçen hafta ben ona odaya girmemin hiçbir şey yokmuş gibi davranmamın zor olduğunu ima etmeye çalıştım. Onu zor duruma soktum kabul ama. Konuşma esnasında 'benim bu odaya girmem yasaklanmalı bence' dediğimde şaşırıp 'ben seni bir yasaklayacağım göreceksin o zaman,bu odaya girmek niye yasaklansın diğer odada mı görüşelim biz seninle anlamadım ki' diye bir tepki verdi
Çok rahatsızlık duysaydı, bazı yorumlardaki gibi gururum onurum yerlerde olacak kadar istenmiyor olsaydım 'o zaman şöyle yapalım faturayı bundan sonra x hanım getirsin kendini kötü hissediyorsanız, siz bilirsiniz' deyip konuyu kapatamazmıydı, ertesi gün hatta arayıp fatura istedi benden.
Sonra ümitlenmem konusunda bana kızıyorsunuz, aşık bir insan bunlra nasıl kayıtsız kalabilir?
Profesyonel işlerde patronlar kendisine aşık insanlara "hayatımda kimse yok,bu aralar hayatım karışık bana süre ver "gibi konuşmalar mi yapıyorlar.yada bu kız sizden duygularına karşılık beklemiyorum dediğinde"sen benim ne hissettiğimi ne biliyorsun"diyemi konuşurlar.bence bu profosyenellik denen şeyin tam zıddı.
Konusmalar bu sekilde ilerlemiyor. Adam skistikca bi baska sey soyluyor ama olay su ki adamin birseye niyeti olsaydi simdiye kadar yapardi. Cuma gunu kadini odasindan gondermek adina yok baska zaman gorusuruz yok cikiyorsunuz iste bilmem ne diyip durmus. Gercek hayat dizilerde izlediginiz gibi degil malesef. Hoslanan adam hoslandigi kadini elinden biri gelip kapacak diye korkar. Oyle genis genis ne zaman nerde nasil olacagi belli olmayan “genis zaman”a birakmaz o kadinla isini
Canım 38 yaşındayım 15 evliyim aşkın platonik olanını da yaşadım flört de ettim dizilerde olur öyle heyecanlar çiçekler kelebekler.ha bu arada bu adam bu kiza gelir veya gelmez onu bilemem a ben zaten bu adamın ceyline göre olmadığını daha önce söyledim.keske kendi yaşıtı birine aşık olsaydı ama insanın kalbine sözü geçmiyor.
Sana neden kizalim ceylin sen aslinda icten ice bize kiziyorsun biz adami tanimayiz etmeyiz inan suraya yazan kimsenin umrunda degil bu adam ama sen bizim hemcinsimizsin her ne kadar kadin dedigin kendi cinsine acimasiz olsada soz konusu duygular kalp oldumu kimse uzulsun istemez ne sen bizi tanirsin ne biz seni niye sana kizalim niye uzulesin isteyelim bir hukukumuz yokki (cok dandun yazan kisileri kastetmiyorum)Bayanlar,
Ayrıca bana kızıyorsunuz ama bu konuşmadan önceki detayları yazmadım buraya çok uzun olacak diye. Geçen hafta ben ona odaya girmemin hiçbir şey yokmuş gibi davranmamın zor olduğunu ima etmeye çalıştım. Onu zor duruma soktum kabul ama. Konuşma esnasında 'benim bu odaya girmem yasaklanmalı bence' dediğimde şaşırıp 'ben seni bir yasaklayacağım göreceksin o zaman,bu odaya girmek niye yasaklansın diğer odada mı görüşelim biz seninle anlamadım ki' diye bir tepki verdi
Çok rahatsızlık duysaydı, bazı yorumlardaki gibi gururum onurum yerlerde olacak kadar istenmiyor olsaydım 'o zaman şöyle yapalım faturayı bundan sonra x hanım getirsin kendini kötü hissediyorsanız, siz bilirsiniz' deyip konuyu kapatamazmıydı, ertesi gün hatta arayıp fatura istedi benden.
Sonra ümitlenmem konusunda bana kızıyorsunuz, aşık bir insan bunlra nasıl kayıtsız kalabilir?
Tatlim tanisaydiniz dionda sen objektif olamiyosunki.. olamazsinda..askin gozu kordur derler ya...adam tavirlari konusmalari boyleyse bizce boyle ki bir cok kisi ayni fikirde.. ayrica iyi bi insanda olabilir ama bu seni begendigi istedigi anlamina gelmezki...yine diyorum.. isteyen erkek vakit bulur her turlu.. onlar bizim gibi senaryo uretmez direkt yapar aklindakini yani..Kendime sahip olucam öyle yapıcam artık kesinlikle artık duygularımdan bahsetmicem, sadece iş ve söylediklerine cevap vericem o kadar. Oda zaman zaman şaka ve ima yapıyor insan ister istemez cevap veriyor ne yapayım, arada kalıyorum. Beklemedeyim bi süre daha. Ben yine söylüyorum patronumu tanısaydınız gerçekten boş yere şu konuşmaları yapmadığını bilirdiniz ama işte burdan onu gösteremiyorum size, o yüzden ümitleniyorum. her bakış açısını farklı gorumluyorum okuyorum ve dikkate alıyorum merak etmeyin.
İhtimal yokkiOnun çok işine yaradığı bi personel değilim diğer patronların işine yaradığı bi personelim sadece. Ama benden daha vazgeçilmez 5 dil bilen bi personelin yerini bile doldurdular benim mi dolduramayacaklar.
Adam gerçekten işkolik ve obsesif biri işten 8-9 da çıkıyor şirketi yuvası bellemiş, kendime aşık olacak zor bir insan seçtim kabul, ama şansımı denemekten alamıyorum kendimi, bir de ihtimal varsa neden olmasın diyorum bekle onun için değil aşkın için diyorum. Adam beni sallayıp olmayacak işte anla filan demiyor ki. Birde bazı arkadaş inanmıyor istedikleri kadar inanmasınlar ben işten çıkacaktım ve günlerdirde üzgündüm bu yüzden içimde neler yaşıyordum daha dün sana yeni iş görüşmesine gittim ve ben nasılsa işten çıkacağım düşünceleri ile imalarda bulunuyordum, tabiri caizse son kozlarımı oynuyprdum. Üstüne de akşamki bu konuşma olunca evet çok ısrarcı gözüktüm ama bundan sonra kesinlikle hiçbir şey yapmadan bekleyeceğim beklentiyi mininumda tutarak,olmaz ise yine ayrılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?